Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסוף המר של הGT שלי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:cry: לפני שעה נ-ש-ר-ף לי הרכב כליל הלכו הכסאות ההגה השעונים הראש הקרבורטןרים השיפורים ה-כ-ל וזהו האיאיקס ג'י טי שלי הלבנה של המפגשים ה- AX הלכה לעולמה יהיא זכרה ברוך..... נ.ב חברים אין לכם שמץ מזה לראות אותה נשרפת כשאין לך מה לעשות.. תעריכו את הרכב שלכם ותחזיקו מטף ברכב....
פורסם
:cry: לפני שעה נ-ש-ר-ף לי הרכב כליל הלכו הכסאות ההגה השעונים הראש הקרבורטןרים השיפורים ה-כ-ל וזהו האיאיקס ג'י טי שלי הלבנה של המפגשים ה- AX הלכה לעולמה יהיא זכרה ברוך..... נ.ב חברים אין לכם שמץ מזה לראות אותה נשרפת כשאין לך מה לעשות.. תעריכו את הרכב שלכם ותחזיקו מטף ברכב....

מאמין לי אחי שאני מבין.

לפני פחות מחצי שנה נשרף המפעל של המשפחה שלי לגמרי (אני גיליתי את השריפה) ופשוט עמדנו במשך שעתיים וראינו איך הוא נשרף עד העצם.

תזכור שכל דבר לטובה, הליכה של רכב אחד נותנת מקום לרכב טוב יותר וזהו, אין מה לעשות...

פורסם

יש תמונה פה באתר אני ינסה למצוא וואללה נקווה שאחרי שבכיתי יום שלם אני ימשיך לי למשו אחר כל כך אהבתי אותה שנה וחצי אני רק מלקק אותה פאק!....

פורסם

איך זה קרא?

תאמין לי יש ת'קטע המבאס של אתה קם בבקור מתלבש, מתערגן, כל זה... לוקח תמפתחות של הרכב שלך, יורד במדרגות... ואז אתה מתקשה לקלוט איפה האהבה שלך. אתה בשוק... היא אצל מישהו אחר ברגע זה ואתה לא יודעה מה עובר עליה...

פיאג'ו טייפון ז"ל

פורסם

מספר שאלות :

- למה היא נשרפה ?

- מה זה האווטר הזה של ה323 ?!

- שעה אחרי שהיא נשרפה החלטת לבוא ולשפוך את ליבך בפורום ?!

- יש לך מקיף ?

מספר תגובות :

- מצטער לשמוע.

- הAX נראתה טוב, אני מאמין שהרכב שבא שלך יהיה אהוב כמו הקודם.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אחי אני מצטער על האוטו גם לי זה קרה בAX איזה בן אלף נכנס בנו אחרי שהוא חתך את הסיבוב בעוד אני עומד בתמרור עצור.

אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

• תוכן חדש...