Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני / סופר מיני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי בעיה קטנה ואשמח לייעוץ מצדכם

בעיקרון בתכנון אנחנו נקנה רכב מיני / סופר מיני חדש שיוחלף כל שלוש שנים, התקציב עד 70000 אולי קצת פחות.

בתכלס, אני מנהל מלחמת חורמה כדי שהבייבי תהיה פיג'ו 208 ידנית אבל יתר מקבלי ההחלטות לא אוהבים את ירידת המחירון הדרסטית שלה.

שאלותיי הן - האם הטענות על ירידת ערך כזו נכונות? שמעתי גם על מחווה מעניינת של לובינסקי שהם קונים את הרכב אחרי שלוש שנים במחיר מחירון - זה כולל את הירידה הדרסטית המדוברת?

אם כן, ואז הפיג'ו לא אפשרית לצערי, על איזה רכב הייתם ממליצים מהסגמנטים שציינתי שכן שומר על ערכו בצורה טובה?

חשוב שתהיה עם בגז' סביר (לא תנאי הכרחי אם יש חלופה שמפציצה בשאר התחומים למעט זה)

ידנית

סחיבה - לא רכב ספורט אבל שיהיה כוח זמין, בכל זאת

צריכת דלק טובה

אבזור לא קריטי - רדיו וחיבור לפלאפון מספיקים

מרווח סביר לישיבה מקדימה ומושבים סבירים, לא צינוק

אמין כמובן, בכל זאת מוניטין מדבר.

וזהו בגדול, סך הכל אני כבר מתאבל על ה208 ומבטיח לעצמי שיום אחד.. אבל בינתיים צריך רכב נוח שיעשה את העבודה

תודה לכולם!

ההנאה האמיתית היא בפשטות

פורסם (נערך)
יתר מקבלי ההחלטות? אם אתה זה שהולך לנהוג על הרכב, לך על מה שעושה לך טוב.

כל רכב חדש יאבד מהערך שלו במידה מסוימת.

כן, יתר מקבלי ההחלטות

עריכה אחרונה על ידי itamars191
פורסם

הפיגו לא נהנת משמירת ערך כמו של היאריס,אבל כרכב הפיגו טובה,מושבים נוחים מאוד,מראה טוב,איכות חומרים ממוצעת לקטגוריה ומרווח טוב מאחור.

שים לב אולי יש מבצעים על האיביזה שמציעה מנוע חזק יותר אך פחות מרווחת מאחור.

עוד רכב הוא הדאציה סטוופאי ידנית ב69,המנוע מרגיש נמרץ מאוד,מושבים נוחים ומרווח טוב מאוד מאחור,יתרון שהוא סוג של קרוס אובר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיגו לא נהנת משמירת ערך כמו של היאריס,אבל כרכב הפיגו טובה,מושבים נוחים מאוד,מראה טוב,איכות חומרים ממוצעת לקטגוריה ומרווח טוב מאחור.

שים לב אולי יש מבצעים על האיביזה שמציעה מנוע חזק יותר אך פחות מרווחת מאחור.

עוד רכב הוא הדאציה סטוופאי ידנית ב69,המנוע מרגיש נמרץ מאוד,מושבים נוחים ומרווח טוב מאוד מאחור,יתרון שהוא סוג של קרוס אובר.

כן זהו הפיג'ו מאוד אהובה עליי גם מניסיון עליה.. ירידת הערך היא הבעיה היחידה שייתכן שתמנע ממנה להיות הבייבי.

גם הסטפווי מאוד עניינה אותי. יש לך מושג אולי איך שתי אלו מבחינת ירידת ערך?

היאריס מעט משעממת בעיניי ויקרה, למרות שנראית כמו אחלה רכב.

מבחינת האיביזה אני רוצה לתת כמה שנים לגיר לראות מה קורה עם האמינות שלו, אולי בקניה הבאה

ההנאה האמיתית היא בפשטות

פורסם

אם אתה רוצה ערך, תקנה יפני או קוריאני והגם שלא מכיר אף אחת משם שתתנהג ותיסע טוב מהפז'ו, שלום בית חשוב יותר מאוטו. בכל מקרה ואם קיימת גמישות מחשבתית אצל אצל המחליטים, תוכל במצפון נקי לספר להם שהיום אין תקומה לשום אוטו קטן בשוק המשומשות, היום זה ג'יפונים וכאלה, רוצים ערך תקנו איזה ג'יפון משומש. גם כל זה אגב בערבון מאוד מוגבל, שהרי מרבית הסיכויים שעד שתרצו למכור ישתנה לו שוב הטרנד או שסתם הכבישים ייסתמו, מה שכנראה יקרה קודם

פורסם

גם לדעתי 208 בת שנתיים-שלוש, שרוב ירידת הערך מאחוריה תהייה קנייה טובה.אחרי הכל, מתיחת לא שינתה הרבה ב-1.2 האטמוספרי.

עוד אופציה לא פחות אמינה למיטב ידיעתי וזריזה יותר, אבל פחות מרווחת מאחורה (אבל מספיק מקדימה) היא האיביזה 1.2 TSI ידנית.

פורסם

במצב השוק הנוכחי כל הדגמים מאבדים ערך בצורה משמעותית. קניית רכב חדש = ירידת ערך גבוהה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

חלופת ה- buy-back של פזו מעניינת אם כי היא חלה רק אם אתה קונה פגו חדשה (ואז אתה שבוי בידי המותג).

ואם כבר בפגו עסקינן, בדוק אם עוד נותרו 301 במבצעי 0 ק"מ במחיר של פחות מ-70 אש"ח - ממש שובר שוק.

האיביזה בהחלט אופציה מצוינת עם תמורה טובה למחיר (אם כי הדגם על סף חידוש).

באשר לדאציה - זו ליגה אחרת (רכב מזרח אירופאי שלקוח מהעשור הקודם) ובטח לא מבטיח סחירות או שמירת ערך עודפת.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם
אז למה לא לקנות 208 מלפני שנתיים ולסיים את הסאגה? ככה לא תסבול ירידת ערך גדולה, ותהנה מאותו רכב בדיוק.

הבנתי שאיפשהו בשנת 2014 הגיר עבר שינוי..? לא הצלחתי למצוא מספיק מידע על העניין

ההנאה האמיתית היא בפשטות

פורסם
גם לדעתי 208 בת שנתיים-שלוש, שרוב ירידת הערך מאחוריה תהייה קנייה טובה.אחרי הכל, מתיחת לא שינתה הרבה ב-1.2 האטמוספרי.

עוד אופציה לא פחות אמינה למיטב ידיעתי וזריזה יותר, אבל פחות מרווחת מאחורה (אבל מספיק מקדימה) היא האיביזה 1.2 TSI ידנית.

מה השתנה במתיחת הפנים? ופיז'ו כזו יד 2 זה רעיון מעניין.. בהחלט אבדוק

ההנאה האמיתית היא בפשטות

פורסם
חלופת ה- buy-back של פזו מעניינת אם כי היא חלה רק אם אתה קונה פגו חדשה (ואז אתה שבוי בידי המותג).

ואם כבר בפגו עסקינן, בדוק אם עוד נותרו 301 במבצעי 0 ק"מ במחיר של פחות מ-70 אש"ח - ממש שובר שוק.

האיביזה בהחלט אופציה מצוינת עם תמורה טובה למחיר (אם כי הדגם על סף חידוש).

באשר לדאציה - זו ליגה אחרת (רכב מזרח אירופאי שלקוח מהעשור הקודם) ובטח לא מבטיח סחירות או שמירת ערך עודפת.

השאלה היא כמה ירד ערך הבייבי, אם בצורה דרסטית אז אין פה ממש רווח

ותכלס, אין לי בעיה להיות שבוי לחברה ששובה אותי עוד מהסתכלות בלבד

• תוכן חדש...