Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וברכה

ברשותי דייהטסו אפלאווז 97

אני צריך לעשות לה טיפול 10 אלף ולהחליף רפידות קדמיות, יש לי מס' שאלות

מה מחליפים בטיפול הזה?

האם זה קריטי אם שמים פילטר שמן מקורי או לא? כנ"ל לגבי שמן מנוע - האם הסוג \ איכות קריטי?

כרגע במערכת קירור יש לי מים רגילים - האם כדאי להחליף למים ירוקים או שזה לא קריטי? פשוט אני מצומצם בכסף

ד"א - החלפתי משאבת מים + רדיאטור לפני מס' חודשים (פלוס פקק רדיאטור שעשה בעיות בגלל חוסר תאימות ללחץ)

ועוד משו, תמיד מכשילים אותי בטסט בגלל זיהום אוויר (למרות שאני שם תוסף) - מה ניתן לעשות במצב זה?

תודה מראש:wink:

פורסם

אם קשה לך מבחינה כלכלית, תעשה את העבודה בעצמך/בעזרת חברים, כדי שתוכל לקנות חלפים איכותיים.

-פילטר שמן חייב להיות מקורי.

-שמן - 10W40 איכותי של ליקווי מולי, יורול, או כל חברה נורמלית אחרת.

רפידות - HI-Q, REMSA.

-נוזל קירור - VALEO, פרסטון. חבל להרוס את הרדיאטור ומשאבת המים החדשים שלך. אל תמשיך עם המים.

לגבי התוסף - הוא לא עושה כלום, צריך לבדוק מה הבעיה שבגללה אתה נכשל ולתקן נקודתית.

-פילטר אוויר, פלאגים, נוזל בלם, תלוי מתי הוחלפו בפעם האחרונה.

Stay Dirty

פורסם

טיפול 10.000 סטנדרטי זה שמן (10w40 שים משהו ממוצע ,אין צורך להשתגע)+פילטר (יש תחליפיים טובים )

מיים רצוי מאד להחליף את כל המים הרגלים +לשטוף את כל החלודה ,ולמלאות נוזל ירוק נורמלי (לדוגמא פרסטון ב40 ש"ח לגלון 4 ליטר)

לגבי הזיהום אוויר ,יכול לנבוע מהרבה סיבות.. מחיישן חמצן תקול עד ממיר שסיים את חייו

המלצה שלי ברכב מיושן שכזה ,שים תוסף לרוב זה פותר זמנית לטסט את הבעיה

בהצלחה

רמי

• תוכן חדש...