Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לסטודנטית, עד 80K ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפשת לקנות סופר מיני חדשה או משומשת,

אוטומט,

התקציב הוא עד 75K-80K.

רוצה רכב צעיר, שיהיה מאובזר, חשוב לי מאוד המראה.

לא נוסעת הרבה (עד 10K ק"מ בשנה) אז מבחינת חסכוניות זה לא קריטי למרות שרצוי שיהיה חסכוני, אמין.

חשבתי על איביזה חדשה, גם את ה208 אהבתי אך בתקציב שלי יש רק את רמת האבזור הבסיסית שזה קצת מבאס.

אשמח לחוו"דים והמלצות.

תודה, קורל

פורסם

בתקציב הזה, איביזה חדשה תתאים לך. בפ'יגו אכן האבזור דל יותר בהשוואה לאיביזה, אבל מדובר ברכב שלדעת רבים נוח יותר מהאיביזה (לי לא יצא לנהוג על הפיג'ו) והספסל האחורי מרווח יותר.

קחי בחשבון את עניין הביטוח באיביזה שיקר יותר לעומת רכבים אחרים.

בשוק היד השניה את יכולה למצוא כבר רנו קליאו, פאביה, פולו ועוד. באמת שלא חסר

פורסם

אם את נוסעת לרוב לבד ולא מאיה מנוע טורבו חזק כמו האיביזה/208 אז הספארק המאובזרת רכב מוצלח מאוד בקטגורחת המיני, הכי חזק ומאובזר בקטגוריה.

עוד אופציה זו 500 משומשת, אבל היא לא ממש מאובזרת וקצת חלשה.

פורסם

האם האיבזור חשוב הספארק ltz תתאים לך.

זה המבחן שעשיתי לרכב:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חבל על הזמן. המבצע הנוכחי של ה 208 הבסיסית בכמה גרושים פחות מהרף העליון אצלך, פשוט מחסל לדעתי כל תחרות פוטנציאלית. איבזור אינו שווה משקל לתכונות בסיסיות חשובות בהרבה כמו נוחות, חיסכון, מרחב ובאלו ה 208, ודאי למחירו, פשוט נטול תחרות.

פורסם

רק שהפיגו לא מאובזרת בכלל.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
חוץ מהאיביזה, המתחרה..

חמש מילים, אחת ר"ת בלועזית : DSG, שתי שנות אחריות בלבד. עוד קצת מילים, ה 208 במבצע הזה זול יותר, מרווח יותר, נוח יותר ( מתייחס לאיביזה הקודם, לא מכיר את הנוכחי ) ובכלל מתקשר טוב יותר, לפחות איתי. איבזור, כפי שכבר ציינתי, באמת בטל בשישים לעומת תכונות הנסיעה הבטיחות והמרחב, מקבל שיש כאלו שרוצים כמה שיותר צעצועים חשמליים באוטו, לגמרי לגיטימי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם (נערך)

אני לא חושב שזה בטל בשישים,כשאתה יושב בפיגו אתה מבין שחסכו עליך ממש,באיביזה אין את התחושה.

לגבי המושב לדעתי האיביזה מציעה מושב עם תמיכת צד טובה יותר,אך בעיר למשל המושב של הפיגו יהיה נוח יותר.בכול מקרה גם לאיביזה מושב מעולה לדעתי לפחות אחרי מתיחת פנים האחרונה.

מעבר לזה האיביזה מעט זריזה וחיסכונית יותר.

Sent from my A0001 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

מענין דווקא כשאני בפז'ו אני מרגיש מוחנף יותר בזכות לוח השעונים המעוצב, ההגה הקטן, תנוחת הנהיגה והשליטה, אבל זה אני כאמור. לוח השעונים של האיביזה ביחס, הוא משהו על גבול הדיכאון, אבל זה שוב אני. בכל הנוגע לאיבזור וכפי שציינתי, ענין של העדפה אישית. לי באקסס חסר ציפוי עור להגה וכיוון חשמלי למראה הימנית, כל השאר לטעמי צעצועים, שוב אני. אשר לחיסכון וביצועים, הבנתי שמדובר בנתונים מאוד דומים, אז ההבדל, אם ישנו, הוא non issue בעבורי. מה שמטה את הכף לזכות ה 208 ובאופן משמעותי הם כאמור שתי שנות אחריות בלבד וגיר רובוטי עם מוניטין לא משהו, אופן פעולה מעצבן והוראות נילוות הנוגעות לשימור הקלאצ'ים, כל אלו באיביזה. בפז'ו לעומת זאת שלוש שנות אחריות וגיר שההוראה היחידה הנוגעת לו היא שצריך ללחוץ על הגז בכדי שהאוטו יזוז.

• תוכן חדש...