Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מסכים לגבי הכל במכה - לחסוך שדרוגים מיותרים.

לגבי "מושלם" אתה כנראה תגלה שזה לא באמת ככה, כשזה מגיע לטעם וריח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אני מעולם לא שמעתי על היצרנית הזו?

איזה סטים שמעת ואהבת לפני שהתקנת את הקומפוננט שלך?

אני כבר לא זוכר מה היה מותקן על הרכבים ששמעתי לפני ששמתי את הקומפוננט, באותו יום קניתי morel hybrid 602 ואז הוא קרא לי לבוא ולהתרשם ואז הוא הביא 5 רכבים שאני ישמע ואז הוא הציע לי על audio system, גם אני לא הכרתי את החברה אבל אחרי ששמעתי את הרכבים אני נתתי לו את המורל שהיה לי באריזה סגורה שעוד לא נפתחה והוא הביא לי את הקומפוננט audio system hx phase 165 והוספתי עוד קצת, וזה היה שווה כל שקל, אני ממש מרוצה מהקומפוננט הזה עכשיו יצא גם audio system avalanche אבל הוא יגיע לארץ בערך בפברואר אם אני לא טועה אני כנראה יקח אותו ואת מה שיש לי עכשיו מקדימה אני יעביר לדלתות מאחורה אבל קודם כל צריך לסיים את התוכניות לעכשיו כדי שלא יהיה בלאגן בהמשך

כל זה התחיל בזה שחבר טוב מהעבודה מכר לי סאב של almani ואיך שמישה השמיע לי את הרכב שלו זה גרם לי להתבאס מהסאב, כי במחיר שקניתי אותו היתי יכול לקנות משהו יותר טוב, בסוף מכרתי את הסאב למישה במחיר ממש קטן בתור טובה.. אז כל זה התחיל מטעויות,אבל מהטעויות האלו מצאתי את מה שחיפשתי, גם הסאב הגדול היה טעות יחסית אבל זה לא כלכך השפיע כי בסוף הצלחתי למכור אותו במחיר טוב ובמקום זה להביא את הסאבים שיש לי עכשיו

פורסם

ממליץ לך להבא לבדוק לפני בפורום אם יש לאחד החברים כאן אפשרות להשמיע לך את מה שמציעים לך, או לשמוע עוד אלטרנטיבות לפני שאתה מוציא כסף מהארנק.

בכל מקרה כל עוד אתה נהנה והמערכת נשמעת לך טוב ונכון, זה הכי חשוב.

פורסם

מדוע אתה רוצה להוסיף DSP חיצוני נוסף? (של זאפקו או כל יצרן אחר), כשיש לך אפשרות לעבוד אקטיבי 2WAY + סאב גם עם הפיוניר P80 שיש לך היום.

במאמר מוסגר אציין שלעניות דעתי לעובד פאסיבי עם קרוסים זה לא רעיון רע כל וכלל, יתכן ותוכל לעבוד אפילו בתצורת BI-AMP דרך הקרוסים במידה והם תומכים בזה.

הייתי מנתב את מירב המשאבים לביצוע איטום, חיווט איכותי וכיוונים.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

מכל מה שאני מבין עד עכשיו מהשרשור הזה הוא שיתכן ויש לנו חולה "שדרוגיטיס" נוסף.

אני רק מקווה שזה יגמר בהוצאה אחת גדולה וחד פעמית ואז הרבה מאוד כווני מערכת - בד"כ זה לא מה שקורה בפועל וחולה השדרוגיטיס נסחף אחרי כל מה שיציעו לו בהמשך כטוב יותר.

אין לזה סוף טוב בד"כ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מדוע אתה רוצה להוסיף DSP חיצוני נוסף? (של זאפקו או כל יצרן אחר), כשיש לך אפשרות לעבוד אקטיבי 2WAY + סאב גם עם הפיוניר P80 שיש לך היום.

במאמר מוסגר אציין שלעניות דעתי לעובד פאסיבי עם קרוסים זה לא רעיון רע כל וכלל, יתכן ותוכל לעבוד אפילו בתצורת BI-AMP דרך הקרוסים במידה והם תומכים בזה.

הייתי מנתב את מירב המשאבים לביצוע איטום, חיווט איכותי וכיוונים.

התוכנית שלי זה להיפטר מהקרוסים ולשים במקומם dsp יש שמה יותר אופציות לכיוון מאשר ביחידת ראש עצמה, אם אני מחזיר את הקרוסים הוא עושה לי גם הנחה גדולה יחסית בכמעט בשווי ה-dsp כשאני נותן לו אותם

אחרי כל התוכנית המכוון שלי עושה לי כיוון אחד הכי טוב שהוא יכול לעשות גם עם מיקרופון לכיוונים

מכל מה שאני מבין עד עכשיו מהשרשור הזה הוא שיתכן ויש לנו חולה "שדרוגיטיס" נוסף.

אני רק מקווה שזה יגמר בהוצאה אחת גדולה וחד פעמית ואז הרבה מאוד כווני מערכת - בד"כ זה לא מה שקורה בפועל וחולה השדרוגיטיס נסחף אחרי כל מה שיציעו לו בהמשך כטוב יותר.

אין לזה סוף טוב בד"כ.

אני יעשה הוצאה אחת גדולה וחד פעמית, אני לא נסחף עם השידרוגים אבל זאת שריטה גדולה, זה יותר ממכר מסם :) כל פעם יש משהו חדש כל פעם יש משהו שחסר, אני יכול להגיע לסאונד המושלם בישבילי אבל לאחרים זה יכול לא להיות הסאונד המושלם אבל סך הכל אני עושה את זה בישביל ההנאה העצמית שלי, כל מה שאני מוסיף זה בישביל שבסוף אני יהנה הכי הרבה מהמערכת, הם גם אמרו לי שכדאי לי לא לעשות הוצאות מיותרות ולבנות תוכנית מסודרת כדי שלא יהיה בלאגן, גם בישביל לבנות את הקיר הם צריכים לדעת מה אני בדיוק שם שמה כדי שלא יהיה צריך כל פעם לשנות

פורסם

איך אתה מתכוון לחבר את הפיוניר שלך לdsp החדש? יש לפיוניר יציאה אופטית?

בהנחה ולא- תצטרך לחבר את הפיוניר בrca לdsp ולחבר rca נוספים מהdsp למגברים. התוצאה- המרת אות כפולה ומיותרת.

לדעתי הייתי משקיע ברכישת dsp רק במידה ויש תכנון עתידי לעבוד עם סט 3 חלקים מקדימה. במידה ולא, הפיוניר מספיק בהחלט, לא רואה איך תוספת אפשרויות הכיוון בdsp חיצוני תשדרג אותך משמעותית.

חיבור פרוססור לא יוצרת קסמים. צריך וצריך לדעת לעבוד איתו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם
איך אתה מתכוון לחבר את הפיוניר שלך לdsp החדש? יש לפיוניר יציאה אופטית?

בהנחה ולא- תצטרך לחבר את הפיוניר בrca לdsp ולחבר rca נוספים מהdsp למגברים. התוצאה- המרת אות כפולה ומיותרת.

לדעתי הייתי משקיע ברכישת dsp רק במידה ויש תכנון עתידי לעבוד עם סט 3 חלקים מקדימה. במידה ולא, הפיוניר מספיק בהחלט, לא רואה איך תוספת אפשרויות הכיוון בdsp חיצוני תשדרג אותך משמעותית.

חיבור פרוססור לא יוצרת קסמים. צריך וצריך לדעת לעבוד איתו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

אני חושב שיש לו יציאה אופטית, אני ישאל את המכוון שלי, יכול להיות שיהיה לי תכנון עתידי לזה אבל ביינתיים אני עובד עם מה שיש לי כרגע מקדימה

פורסם

תבדוק שהיציאה האופטית מעבירה פרוטוקול סטנדרתי, ממה שאני זוכר רק פרוססור של פיוניר ידע לפענח את האות הזו. אל תתפוס אותי במילה ותבדוק, הידע שלי כאן מבוסס על שמועה ישנה שאני לא בטוח בנכונות שלה.

Pioneer TS-X150

פורסם

ממתי יש ל80PRS יציאה אופטית?

אני די בטוח שה80PRS מספיק בשביל לכוון מערכת פסיבית, מיותר להתקדם לאקולייזר בשלב הזה.

מי המכוון שלך אם אפשר לשאול?

פורסם
ממתי יש ל80PRS יציאה אופטית?

אני די בטוח שה80PRS מספיק בשביל לכוון מערכת פסיבית, מיותר להתקדם לאקולייזר בשלב הזה.

מי המכוון שלך אם אפשר לשאול?

קוראים לו פרדי, יש לו גם ערוץ ביוטיוב תחפש Fred & sound

פורסם
אני כבר לא זוכר מה היה מותקן על הרכבים ששמעתי לפני ששמתי את הקומפוננט, באותו יום קניתי morel hybrid 602 ואז הוא קרא לי לבוא ולהתרשם ואז הוא הביא 5 רכבים שאני ישמע ואז הוא הציע לי על audio system, גם אני לא הכרתי את החברה אבל אחרי ששמעתי את הרכבים אני נתתי לו את המורל שהיה לי באריזה סגורה שעוד לא נפתחה והוא הביא לי את הקומפוננט audio system hx phase 165 והוספתי עוד קצת, וזה היה שווה כל שקל, אני ממש מרוצה מהקומפוננט הזה עכשיו יצא גם audio system avalanche אבל הוא יגיע לארץ בערך בפברואר אם אני לא טועה אני כנראה יקח אותו ואת מה שיש לי עכשיו מקדימה אני יעביר לדלתות מאחורה אבל קודם כל צריך לסיים את התוכניות לעכשיו כדי שלא יהיה בלאגן בהמשך

כל זה התחיל בזה שחבר טוב מהעבודה מכר לי סאב של almani ואיך שמישה השמיע לי את הרכב שלו זה גרם לי להתבאס מהסאב, כי במחיר שקניתי אותו היתי יכול לקנות משהו יותר טוב, בסוף מכרתי את הסאב למישה במחיר ממש קטן בתור טובה.. אז כל זה התחיל מטעויות,אבל מהטעויות האלו מצאתי את מה שחיפשתי, גם הסאב הגדול היה טעות יחסית אבל זה לא כלכך השפיע כי בסוף הצלחתי למכור אותו במחיר טוב ובמקום זה להביא את הסאבים שיש לי עכשיו

מורל הייבירד 602 עולה חדש באזור 1600 שח ,הסט שאתה שידרגתה אליו עולה 3000 שח

זה ממש לא תוספת קטנה ,ה avalanche הוא הסט הבכיר ביותר של אודיוסיסטם

והוא עולה כבר משמעותית יותר ,חבל על ההשקעה ב HX אם אתה כבר

עומד לשדרג הייתה הולך מלכתחילה על audio system avalanche 165-3

עם בניות יפות של יוסי אלפיין וסוגר עניין לטווח ארוך.

פורסם
מורל הייבירד 602 עולה חדש באזור 1600 שח ,הסט שאתה שידרגתה אליו עולה 3000 שח

זה ממש לא תוספת קטנה ,ה avalanche הוא הסט הבכיר ביותר של אודיוסיסטם

והוא עולה כבר משמעותית יותר ,חבל על ההשקעה ב HX אם אתה כבר

עומד לשדרג הייתה הולך מלכתחילה על audio system avalanche 165-3

עם בניות יפות של יוסי אלפיין וסוגר עניין לטווח ארוך.

זה היה לפני יותר מחצי שנה היתי ממש ממש חדש בכל זה, את המורל הבאתי אז ב-2250 בעל גלגלים זה המחיר הכי נמוך שמצאתי בזאפ, בדיוק אחרי שלקחתי את המורל הוא רצה שאני יבוא להסתכל ולהתרשם כשהגעתי אליהם הוא אמר לי שהוא היה יכול לסדר לי את המורל במחיר שאמרת אבל הוא הציע לי את audio system וגם הביא רכבים שאני ישמע ובסוף הוא נתן לי זיכוי מלא על המורל ומכר לי את ה-hx ב-2500 ככה שזה אכן היתה תוספת קטנה, באותו הזמן לא שמעתי על ה-avalanche, הם יבואן רשמי של audio system הוא אמר לי שזה יגיע עוד מעט(זה אחרי כבר כמה חודשים אחרי שהתקנתי את ה-hx)

אבל כרגע אני לא מתכוון להחליף את ה-hx עד שאני מסיים את התוכניות ועושה לזה חיסכון,המחיר שלו באמת ממש יקר, עד שאני שם את ה-avalanche זה ביינתיים עוד רחוק, שמעתי על יוסי אלפיין אבל הוא יחסית רחוק ממני, אני מאשדוד, ו-exsound גם מאשדוד.

פורסם

הבנו.

אקסאונד, אשדוד ופרדי.

אני מבקש להשאיר את השרשור הזה מרוכז במערכת שלך ולא בשום נושא אחר.

אקס סאונד מוזמנים לתת חסות ולפרסם בעצמם. נושא השרשור הוא המערכת שלך ומהרגע, אם הנושא הזה יקבל נופח אחר הוא ינעל.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...