Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לדעת מה אמורה להיות צריכת הדלק בפועל ש ה C4 2012 דיזל שלי, מדובר בגיר הרובוטי.

ממה שקראתי אני אמור לצפות לצריכה של 1:18-19 אך בפועל היא אוכלת 1:15

אני לאחר טיפול שמנים וכו' וזה תדלוק 2 מאז הטיפול.

הבדיקה נעשתה על 2 תדלוקים של 60 ליטר כל תדלוק, תדלוק אחד הניב לי 920 ק"מ שנותן 1:15 (פה ממש נסעתי על הנורה באזור ה 100 ק"מ)

התדלוק השני הניב לי 874 ק"מ שנותן 1:15.

הנהיגה יחסית לא עם רגל כבדה על הגז, נסיעה בין עירונית יחסית עם פקקים (עבודה וחזרה).

האם נראה לכם סביר או שצריך להתחיל לבדוק?

תודה רבה.

פורסם

לא ככה מודדים.

תמלא מיכל מלא עד שהידית תדלוק קופצת ותרשום את מד הקילומטרים.

בתדלוק הבא אותו דבר ואז מונה הקילומטרים בתדלוק האחרון פחות מונה הקילומטרים בתדלוק הקודם יתנו לך את סך הק"מ שנסעת ואותו תחלק בכמות הליטרים שתדלקת בתדלוק האחרון

Sent from my vk6735 using Tapatalk

פורסם

נשמע לי סביר בהתחשב שקיץ, מזגן, פקקים.

תבדוק פילטר אוויר מנוע, אולי שווה להחליף.

לחץ אוויר בצמיגים?

תא המטען מלא?

הזול עולה ביוקר

פורסם

תודה על התגובה, נבדק גם פילטר מנוע (הוחלף בטיפול האחרון לפני כמה מאות קילומטרים), אויר תקין בצמיגים גם נבדק בתדלוק האחרון, תא מטען ריק.

פשוט זה רכב הדיזל הראשון שברשותי וציפתי לצריכת דלק טובה יותר (חולק את אותו המנוע עם ה C3 פיקאסו שהבנתי שצורך באזור ה 1:18).

שאלה נוספת על הדרך, הבנתי שבנסיעות ארוכות או בכלל שהרכב נוסע במהירות גבוה שבה הטורבו נכנס לפעולה ומתאמץ יש להמתין איזה 30 שניות עד דקה שהטורבו יתקרר לפני שמכבים את המנוע, עד כמה זה נכון? איך זה מתיישב עם העבודה שברכב יש מערכת STOP AND START שבעצם מכבה את המנוע כאשר עוצרים?

תודה.

פורסם
תודה על התגובה, נבדק גם פילטר מנוע (הוחלף בטיפול האחרון לפני כמה מאות קילומטרים), אויר תקין בצמיגים גם נבדק בתדלוק האחרון, תא מטען ריק.

פשוט זה רכב הדיזל הראשון שברשותי וציפתי לצריכת דלק טובה יותר (חולק את אותו המנוע עם ה C3 פיקאסו שהבנתי שצורך באזור ה 1:18).

שאלה נוספת על הדרך, הבנתי שבנסיעות ארוכות או בכלל שהרכב נוסע במהירות גבוה שבה הטורבו נכנס לפעולה ומתאמץ יש להמתין איזה 30 שניות עד דקה שהטורבו יתקרר לפני שמכבים את המנוע, עד כמה זה נכון? איך זה מתיישב עם העבודה שברכב יש מערכת STOP AND START שבעצם מכבה את המנוע כאשר עוצרים?

תודה.

בC3 PICASS יש מנוע שמפיק 92 כ"ס

נוסע על רכב זהה, 2013

הצלחתי כבר להוציא על מיכל 1500 ק"מ

הכל תלוי איך את עם הרגל על הגז.

לגבי הטורבו בנסיעות ארוכות, אין חשש.

יש חשש כשהפעילות יותר מאומצת, ואז כן מומלץ לכבות את המערכת.

אלירן.

פורסם

תודה אלירן, למיטב הבנתי זה אותו מנוע רק שהוסיפו לו עוד כמה כ"ס במחשב הרכב.

1500 ק"מ למיכל של 60 ליטר !!! ??? זה 1:25 מטורף! מה הממוצע שלך כאשר אתה לא מנסה לשבור שיא צריכת דלק?

פורסם

מה המהירות הממוצעת שלך לפי מחשב דרך?

בגדול זו צריכה קצת גבוהה אבל תלוי איזה אחוז מהנסיעה אתה משייט/עומד בפקק.

• תוכן חדש...