Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לאחר השרשור הזה ועזרת החברים כאן, שינינו את החיפוש:

מתלבטים בין:

אוונסיס 2009

סיוויק 1.8 2009

לנסר 1.8 2010/11

האמינות היא ערך עליון, הגודל-בונוס. מה עדיף?

רוב תודות!

פורסם

את הגודל אתה קובע.

האמינות - תלוייה כרגיל בצורה בה טופל הרכב ובנוסף גם באלילת המזל.

לא ידוע על "מחלות" רציניות לאף אחת מהללו.

מבין השלוש - האוונסיס תתן לך כנראה את מירב הנוחות ומרווח הפנים. לגבי ביצועים באוונסיס - מניח שיהיו יחסית טובים.

בין השתיים סיוויק ולאנסר - הסיוויק תהייה יותר זריזה.

לאוונסיס וללנסר יש גיר רציף. אני חושב שצריך ליסוע בכ"א מהרכבים להרגיש את "תחושת" הנהיגה..

המתן כמובן לעוד דיעות.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה בטוח שיש טויוטה אוונסיס שנת 2009 במחיר הזה שלא פירקו לה את הצורה שהיא לא מורכבת מ 5 רכבים?!.

אגב האוונסיס בקטגוריה אחרת.

אני הייתי שוקל גם קיה פורטה.

פורסם

מעיון מהיר ביד 2 - יש מספר אוונסיסים למכירה, 2000 סמ"ק, שנתונים 2008-9 סביב התקציב של פות"ש (לא יותר מדיי אקזמפלרים).

המשותף לכולן - 110K ק"מ וצפונה.

איך הרכב הזה מזדקן - עדיף שיגיב פה מישהו בעל רכב כזה (אולי אדי, מפורום מולטימדיה).

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום,

האוונסיס היא סגמנט אחד יותר גדול מאשר הסיביק או הלאנסר.

היא אמינה מאוד, אבל זה כמובן תלוי באופן השימוש והתחזוקה שלה.

מכיוון שאופן השימוש והתחזוקה זה נעלם לגבי כל רכב משומש, אתה צריך להקטין את חוסר הוודאות.

חפש מכונית עם יד נמוכה ככל הניתן, עם ק"מ הגיוני, דבר עם המוכר ונסה לתהות על קנקנו. כבר בטלפון שאל על היסטוריית טיפולים ובקש לראות אותה כשאתה מגיע.

על פניו מדובר במכונית אמינה מאוד, שהיתה חביבה על אנשים מבוגרים אבל גם על כוחות הבטחון. תעשה הכל לוודא שאתה רוכש רכב מידיים פרטיות. ניתן להוציא בעמדות רישויומט שמוצבות בסופרפארם ברחבי הארץ את היסטוריית הבעלויות של הרכב בעלות של כמה שקלים. בקש לראות את זה.

בהצלחה,

שלומי

פורסם (נערך)

תודה לכולם!

כעת ראיתי הצעה של יונדאי סונטה 2009, אמינה? האם מומלץ?

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

בבעלותי אוונסיס 2008 - אפס תקלות, מזגן מקפיא, דיי מרווחת, ביטוח זול, וטיפולים זולים.

בהשוואה לסיוויק (שגם אותה אני מכיר טוב), מלבד המרווח ומחיר הטיפולים (שקצת יותר יקרים) הסיוויק עדיפה בכל פרמטר במיוחד בסעיף צריכת הדלק והזריזות.

הלאנסר לא ברמה של אף אחת מהן ....

• תוכן חדש...