Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ליסינג - 7 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

התלונות על הפיקסו הן משנת 2007-9. מאז עברו המון מים בסיין.

נסעת בכלל בפיקאסו? כי אני כן. בחדשה.

אין מה להשוות לאאוטלנדר. ויש לי אאוטלנדר..

המנוע החדש בתוספת הגיר של אייזין (היפאני) עושה רושם שהביא את הפיקסו למנוחה ולנחלה. תוסיף מנוע טורבו וכמעט 170 כ"ס על 1300 קילו ואתה מקבל מתכון מנצח

לגבי הוורסו, זאת זוועה איומה וצפופה. כשאתה מנסה לנצל 7 מושבים אתה חייב לוותר על הברכיים של הנוסעים בשורה השניה כי המושבים כמעט ונוגעים בגב של הנהג והנוסע שלידו.

וגם כך 3 נוסעים מצטופפים כמו בקופסת סרדינים.

מה הכוונה מחירי רצפה?

מה המחיר שאפשר לקבל מהחברת ליסינג עליו?

באלדן המחיר החודשי נע סביב ה 3400 שקלים.

מרבית המכוניות עם גיר רציף ( קרוסאובר למשל ) סובלות מעודף רעש מכני לא נעים אפילו מטריד בשל אופי הפעולה של הגיר, גם לאאוטלאנדר גיר כזה והגם שאין לי מושג רב באשר אליה, נדמה לי שנסיעת מבחן עם לחיצות נחוצה בכדי לדעת אם היא חורגת לטובה במובן זה.

הרעש של הגיר באאוטלנדר שלפני מתיחת הפנים ב 2016 פשוט מטריף.

עריכה אחרונה על ידי ceyal
  • תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נסעת בכלל בפיקאסו? כי אני כן. בחדשה.

אין מה להשוות לאאוטלנדר. ויש לי אאוטלנדר..

המנוע החדש בתוספת הגיר של אייזין (היפאני) עושה רושם שהביא את הפיקסו למנוחה ולנחלה. תוסיף מנוע טורבו וכמעט 170 כ"ס על 1300 קילו ואתה מקבל מתכון מנצח

לגבי הוורסו, זאת זוועה איומה וצפופה. כשאתה מנסה לנצל 7 מושבים אתה חייב לוותר על הברכיים של הנוסעים בשורה השניה כי המושבים כמעט ונוגעים בגב של הנהג והנוסע שלידו.

וגם כך 3 נוסעים מצטופפים כמו בקופסת סרדינים.

בהנחה שניצול שבעת המושבים לא יהיה בתקופה הקרובה, כלומר לפחות מחצית זמן הליסינג על הרכב- עדיין לא תמליץ על הוורסו?

פורסם

מעבר לזה שהוורסו צפופה גם בספסל השני, היא גם חלשה ורועשת. לא מוצא סיבה כלשהי להעדיף אותה אלא אם היא זולה מהשאר.

האאוטלנדר והפיקאסו מרווחים ממנה בסדרי גודל של ממש.

פורסם

התלונות הם על הדגם הקודם עם הגיר הרובוטי הידוע לשמצה, בתוספת המנוע 1.6 טורבו בדור הראשון והבעייתי.

פורסם
מעבר לזה שהוורסו צפופה גם בספסל השני, היא גם חלשה ורועשת. לא מוצא סיבה כלשהי להעדיף אותה אלא אם היא זולה מהשאר.

האאוטלנדר והפיקאסו מרווחים ממנה בסדרי גודל של ממש.

כשהספסל השלישי לא בשימוש ניתן להזיז את המושבים בשורה שניה אחורה ומתקבל מרחב גדול מאוד

חלשה? אין לי מושג על מה אתה מדבר. אני עולה את העליות לירושלים עם רכב מלא במהירות של למעלה מ-100 קמ"ש.

רועשת - אולי. אני בד"כ נוסע עם מוזיקה פועלת (-;

פורסם

הבעיה של השורה השנייה אפילו כשהשלישית סגורה היא ברוחב הספסל ולא במרווח הרגלים. בנוסף הגג די נמוך.

ואני מקווה שאתה לא רציני לגבי ה 100 קמש..

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

לגבי המרווח - אין לי מושג על מה אתה מדבר. אמנם תמיד נסעתי ברכב רק בעמדת הנהג, אך באופן קבוע אני מסיע מדי בוקר עוד 4 מבוגרים מלאים ברכב ויש לכולם מקום ובלי תלונות.

לגבי המהירות, אני רציני בהחלט ואף יותר מכך. אין לי מושג אם ניתן להפליל באמצעות האינטרנט ולכן לא אנקוב במספרים מדוייקים. אך בא נגיד שבעליות לירושלים \ רמות \ כביש בגין תמיד אני נמצא בנתיב השמאלי בהפרש ניכר גם כשהרכב מלא לגמרי (כשהוא מלא לגמרי זה בד"כ בילדים) ואני לא חושב שהממל"ז יאהב את זה... (במחשבה שניה גם חן ג. לא יאהב את זה :wink:)

פורסם

ממליץ להתייחס בספקנות לנכתב ע"י outlander.

לאורך כל השרשורים בהם הוא פעיל בפורום,

הוא אינו ממליץ על אף רכב מלבד

המיצובישי outlander שנרכש על ידו.

פורסם

Capture1.JPG

סתם בשביל הכיף צירפתי השוואה בין שלושת המכוניות.

ההבדל ברוחב זניח לחלוטין.

באורך אכן הטויוטה היא הקטנה מביניהן וזה בהחלט מורגש בשורה השלישית.

גם בגובה ההבדל זניח לחלוטין (אם ניקח בחשבון שבאאוטלנדר הגובה מתמקד בעיקר במרווח הגחון ולא בתא הנוסעים).

ואילו באורך בסיס הגלגלים, הטויוטה נמצאת במקום טוב באמצע - מעל האאוטלנדר שקטן ממנו בהפרש ניכר.

כנ"ל בגודל תא המטען.

פורסם (נערך)
ממליץ להתייחס בספקנות לנכתב ע"י outlander.

לאורך כל השרשורים בהם הוא פעיל בפורום,

הוא אינו ממליץ על אף רכב מלבד

המיצובישי outlander שנרכש על ידו.

אני ממליץ על מה שיש לי ניסיון בו. היה לי frv וגם עליו המלצתי (רק לפני יומיים), כך שאתה משקר, ובגדול.

יש לגיסי טויוטה וורסו ולכן יצא לי להיתקל ברכב, ולראות שהוא צפוף ומחניק. חוץ מזה, הוא היה זריז (אפרופו הבדיחה של ההוא שנוסע 100 קמ"ש) ולא הרגיש חלש.

כשחיפשתי רכב בחנתי גם פיקאסו, היה מרווח אבל מיקום לוח השעונים היה פשוט מעצבן ולא נוח. כמו כן זה לא מזכיר מראה של ג'יפ, ויש לו סרח עודף בשמשה הקדמית (משולש בכל צד). כאן בשרשור בכלל לא דיברתי על זה, אלא על התלונות הרבות וחוסר האמינות של הדגם.

צריך לבחון את הדגם החדש לאורך 3-4 שנים לפחות, לפני שהולכים לקבוע חד משמעית שהוא לא חולה כקודמיו.

עריכה אחרונה על ידי outlander

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

"זה לא מזכיר מראה של ג'יפ"

גם רכב המיצובישי מדגם outlander כמו הרכב שברשותך,

בשנים האחרונות לא מזכיר כלל מראה של ג'יפ -

לדעתי הוא נראה יותר כרכב

מיניוואן

מוגבה.

פורסם

ולהלן ציטוט מתגובתו של החבר הפורום הנכבד - discoTD5,

בשרשור נוסף שבו ניתנת חוות דעתו של - outlander.

אאוטלנדר, למען הגילוי הנאות בוא נספר לכולם שכשהיתה לך דייהו נובירה - זה היה האוטו המושלם.

אח"כ הבנת שזו נבלה, ורכשת FRV שהפך לאוטו המושלם,

ועכשיו יש לך אאוטלנדר ובאופן מפתיע, הוא האוטו המושלם.

אז די.

(סוף הציטוט)

לכן המבין יבין וזה שעוד לא הבין יבין בעתיד,

מדוע אני ועוד מספר חברי פורום נוספים

כפי שמצויין על ידם במספר רב של שרשורים באתר המכובד - carsforum,

יודעים כי יש להתייחס בספקנות רבה מאוד לנכתב ע"י outlander.

פורסם

איילקר תודה שאתה מצטט אותי אבל לפחות בהקשר הנכון.

במקרה הזה האאוטלנדר בהחלט עונה על הדרישות של פות"ש, למרות שכמוביל נוסעים הוא נחות בכל פרמטר מה C4 פיקאסו 7 מושבים.

גם הטויוטה היא רכב מצויין וראוי, אם כי מגיש את ה 7 מקומות בצורה שונה מאשר הסיטרואן או המיצובישי.

טוב יעשה פות"ש אם יזמן לעמצו נסיעת מבחן על כל אחת מהמכוניות ויחליט מה טוב בשבילו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
[ATTACH=CONFIG]466461[/ATTACH]

סתם בשביל הכיף צירפתי השוואה בין שלושת המכוניות.

ההבדל ברוחב זניח לחלוטין.

באורך אכן הטויוטה היא הקטנה מביניהן וזה בהחלט מורגש בשורה השלישית.

גם בגובה ההבדל זניח לחלוטין (אם ניקח בחשבון שבאאוטלנדר הגובה מתמקד בעיקר במרווח הגחון ולא בתא הנוסעים).

ואילו באורך בסיס הגלגלים, הטויוטה נמצאת במקום טוב באמצע - מעל האאוטלנדר שקטן ממנו בהפרש ניכר.

כנ"ל בגודל תא המטען.

במבליק הנתונים שהבאת לא משקפים כלום.

מניפולציות עושים כל היצרנים.

בשורה התחתונה וורסו לוקחים רק מי שאין להם ברירה אחרת.

טוב יעשה פותח השרשור אם יגש ויסתכל בעצמו.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

פורסם

בוקר טוב, חברים.

א. אני בהחלט הולך לבצע נסיעת מבחן על הוורסו. ביקרתי באולם שבת"א, רק שם מציגים את הוורסו. ובכן, מה שבטוח הוא שהוורסו תהיה מכונית יעילה, נקודה. אין לה מן הסתם גאדג'טים/פינוקים בגרסה שתגיע דרך חברת הליסינג (חיישני רוורס, מובילאיי, מראה פנורמית, מקרר קטן, מולטימדיה חדשנית) ויהיה מאתגר לקרר את הרכב בקיץ- אבל בהינתן שיהיה אפשר:

1. לצלוח נסיעות מרובות עם שעות של נהיגה ללא כאבי גב,

2. לסבול רק מעט מרעש שעלול להיכנס לחלל הרכב במהירויות גבוהות,

3. להכיל שלושה ילדים ללא צפיפות,

4. להעניק מרחב גדול לציוד ו-

5. שהמחיר הוא ככל הנראה הזול והמשתלם ביותר- ככל הנראה אבחר בה.

ב. גם הפיקאסו וגם האאוטלנדר נראים יפים, מפנקים, יכילו בלי בעיה שבעה מושבים ואפשר להעמיס עליהם ציוד לעבודה בלי להסתבך, אבל ככל הנראה אבחר בהם בפעם הבאה. אולי עד אז נתרחב לשש נפשות, אולי התנאים יאפשרו. בכל מקרה- החכּמתי מאוד!

האלימינציה כאן תחסוך לי זמן בנסיעת מבחן על הרכבים האלה.

ג. קצת הצטערתי שהשרשור המועיל הגיע למחוזות לא נעימים כמו ירידה לפסים אישיים- חבל! אתם אנשים טובים עם רצון לעזור ויש כאן פלטפורמה מעולה להחליף דעות.

ד. אם יש עוד רעיון למיניוואן אחר, שיכול להכיל גם 6 מקומות במידת הצורך וגם תא מטען גדול בקיפול מושבים ובערך באותו סדר גודל של מחיר כמו הוורסו- אשמח לדעת. צריך לקבל החלטה בקרוב...

• תוכן חדש...