Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן

מותר לו לחנות 4 10 100 מטרים מהחניה המסומנת שלו, עד שאשתו / הילד / הפילגש מגיעה ואז הוא נותן לה את המקום שתפס , ונוסע מעדנות להחנות בחניה המסומנת.

גלאט כושר בד"ץ יוסף אבל מסריח.

על מה אתה מתרעם?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מקופ חניה ציבורי כשמו כן הוא. למה צריך לעניין אחרים שיש לו מקום שמור? מאיפה צרות העין? כת דיכפין ייטב ויחנה. כולל נכה. יש לי 2 חניות בחניון ויש שכנים שיש להם אחת. זה אומר שאסור לי לחנות ברחוב בחזית הבניין? מה זה השטויות האלה?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

רוני - יש הבדל.

לנכה הוקצתה חניה מהמאגר הציבורי עבורו. החניות שלך הן פרטיות שלך בטאבו.

רכב נכה שחונה במהלך היום בחניה ציבורית אחרת צמודה למעשה תופס שתי חניות ציבוריות, דבר המהווה רמיסת זכותם של אחרים להשתמש בחניה זו.

יתרה מזאת, נניח שנכה גר לד קופת חולים שבחניה הצמודה אליה יש כמה חניות נכים ציבוריות ללא מספר, האם זה בסדר שהוא יחנה שם במקום לפנות לעיריה ולקבל חניה מסונת עבורו? התשובה היא שזה לא בסדר כי אם הוא חונה שם רוב היום הוא מקפח את זכותם של נכים אחרים לשימוש בחניה הציבורית.

לסיכום - יש להתחשב בסובבים ולא לפגוע בזכותם לשימוש במרחב הציבורי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

צבי ולכן כתבתי

גלאט כושר בד"ץ יוסף אבל מסריח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אבל עכברוני, אחריך, תאר את התרעמות השכנים כ"צרות עין".

אני התייחסתי קודם לכן למצב של חניה פרטית וzvit היטיב לתאר את ההבדל:

רכב שמוקצה לו מקום משלו, ורק הוא יכול להשתמש בו, כאשר המקום הוא בפירוש "בעבורו" אך כלל אינו "שלו", משום ששילם לכל היותר על התימרור, ולא קנה את המקום, עומד צמוד למקום המוקצה רק לו ותופס חנייה כאשר אף רכב אחר, כולל רכב של נכה אחר, לא יכול להשתמש במקום החניה הריק שצמוד לו.

אגב, אני לא כל כך בטוח לגבי ה"כשר", כפי שכתבתי קודם: בן משפחה שעושה שימוש בתו נכה שלא לצורך, קנס עד 13,000 ואפשרות לשלילת התו לתקופה. אני לא יודע עד כמה אוכפים את העניין הזה, אבל לפי הפרשנות שלי יש כאן בהחלט שימוש של בן משפחה בתו שלא לצורך.

במסגרת ההגיון הבריא: כמובן לא מדובר במקרה שבו טמבל מן דהוא בכוונה או בשוגג תפס את מקום החניה המוקצה, ורכב הנכה עם מקום מוקצה הגיע ונאלץ לחנות בסמוך. ראוי לדווח לרשויות במצב הזה.

פורסם

אגב, אני לא כל כך בטוח לגבי ה"כשר", כפי שכתבתי קודם: בן משפחה שעושה שימוש בתו נכה שלא לצורך, קנס עד 13,000 ואפשרות לשלילת התו לתקופה. אני לא יודע עד כמה אוכפים את העניין הזה, אבל לפי הפרשנות שלי יש כאן בהחלט שימוש של בן משפחה בתו שלא לצורך.

.

אתה חוזר על המשפט הזה שהוא לא לעיניין בכלל

איפוא ראית את בן המשפחה עושה שימוש בתו הנכה?

הנכה בא, חנה בחניה רגילה.

הבן בא, אבא יורד, מזיז את הרכב שלו לחניה המסומנת והבן חונה במקום שבו חנה עד עכשיו האבא הנכה.

קפיש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קפיש מההתחלה.

לא יודע אם קיימים תקדימים משפטיים (ואני לא מכיר בדיוק את הסעיפים ולא יודע אם אוכפים שימוש בתו שלא לצורך) אבל בהגיון בריא המעשה כפי שתארת הוא הוא שימוש בתו לטובת בן משפחה שלא לצורך.

ובנוסף תפיסת שני מקומות חניה מהציבור בעת ובעונה אחת שלא לצורך. באזורים מסויימים בארץ המצרך הזה מבוקש מאוד, וזה לא יעבור.

מסריח בטוח!

לא בטוח עד כמה כשר.

קפיש

פורסם

אי אפשר לקנוס נכה שחנה בחניה צמודה לשלו כי הוא תמיד יוכל לטעון שדקה קודם חנה שם מישהו אחר. זה בעיקר עניין של יושרה פנימית.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

Eily, יש לך הנחה שגויה

לנכה מותר לחנות בכל חניה, כולל אחת שמורה לו. לאחרים מותר לחנות בכל מקום פרט לחניית נכים. אין עבירה בשימוש במרחב הציבורי. יתרה מכך. נניח שיש לנו נכה עשיר במיוחד בעל 5 רכבים. הרי במילא הוא יקבל רק מקום חניה אחד ויתר הרכבים יחנה במרחב הציבורי. במקרה כזה הוא יחליף בין רכבים כדי להבטיח לעצמו חניה בעת חזרתו הביתה. איפה הקרימינל כאן?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

על הנקודה הספציפית הזאת נסוב כל הדיון.

אי אפשר לקנוס נכה שחנה בחניה צמודה לשלו כי הוא תמיד יוכל לטעון שדקה קודם חנה שם מישהו אחר. זה בעיקר עניין של יושרה פנימית.

אני מניח שאם זה עניין שנעשה בשגרה, ימצא שכן מספיק משועמם כדי לתעד את הגזל המתמשך מהציבור, ויפנה לרשויות המתאימות.

• תוכן חדש...