Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 60K

shachar187
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כבר הרבה זמן אני מחפש רכב, הייתי די מקובע למנוע טורבו TSI+DSG (איביזה,פאביה,פולו) אבל אין שם מציאות.

קלימוטראז גבוה מדי והפאביה והפולו די מורידים אותי בשנתונים.

אני מחפש רכב אוטומט, עדיפות למרכב האצ'בק. הרכב ישמש אותי להרבה שנים, בעיקר לנסיעות בין עירוניות.

אני צריך רכב שהוא די חזק (מכאן הרצון למנוע טורבו),חסכוני ואמין.

ראיתי פיג'ו 208, גרסת 1.6 אקטיב ועם אחלה קילומוטראז ושנתון גבוה. הבעיה היא שיש רק 4 הילוכים ונראה לי שזה די משפיע על הנסיעה. אני מורגל לDSG. וגם הרבה אנשים אומרים לי להתרחק מפיג'ו.

בקיצור, אני חייב עזרתכם.

פורסם

הפיגו לא תהיה זריזה כמו השילוב של מנוע TSI,אך הרכב עצמו נוח מאוד עם מושבים מעולים,מציע לנסות קודם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שים לב שהוא מדבר על גרסת ה1.6 4 הילוכים של ה208 , עקב צורת הפעולה של הגיר לא הייתי ממליץ, רק אם מדובר ב1.2 טורבו 6 הילוכים .

פורסם

נכון,אך בכול זאת הייתי מציע לנסות אם אין אפשרות להוסיף לקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לדעתי לנסיעות ארוכות בין-עירוניות כדאי לך לעלות סגמנט לקומפקטיות בו יש לך מגוון רחב מאוד של דגמים - התאומות הקוריאניות קיה סיד, יונדאי I30 שיתנו מענה לאמינות ולעלויות אחזקה נמוכות (ויש המון כאלה וזה משחק לטובתך), הגרמניות כמו אופל אסטרה או פולקסוואגן גולף, או יפניות דוגמת טויוטה אוריס או מאזדה 3 במרכב 5 דלתות.

שלומי

פורסם

מניסיון, i30 לא כזאת נוחה בנסיעות ארוכות, השיכוך והמושב ב208 יותר טובים.

מאזדה 3 ופורד פוקוס משנתונים זהים יותר נוחות.

פורסם

כמעט כל האופציות טובות, למעט אולי 308 מהדור הקודם והפוקוס שהגיעה עם גיר רובוטי לא מוצלח.

הסיד מצוינת, מרגישה חזקה, אבל מעט נוקשה. נטולת תקלות.

הגולף וטויוטה אוריס יהיו היקרות יותר, לא בטוח שבצדק.

מאזדה 3 במרכב 5 דלתות יכולה להיות מצויינת.

האסטרה של אופל נהנית מביקוש חלש דבר שיכול להביא אותך לרכב יותר חדש.

לדעתי, ולפי הטעם שלי כמובן, הייתי מחפש סיד או אוריס או מאזדה 3 - הראשונה שאני מוצא שמתאימה לקריטריונים (לא מליסינג, לא מהשכרה, ק"מ הגיוני, היסטוריית טיפולים מסודרת) שמורה ויפה, ובכפוף לבדיקה - הייתי קונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...