Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצאתי סטרטר באיביי בעלות של 400 שח פלוס 250 שח משלוח עם DHL. הם הוא צפוי להעצר במכס ולעשות לי בלגן? מישהו הזמין סטרטר באיביי בעבר?

תודה

פורסם

לא,

קצר יקר למשלוח.. אני הזמנתי מאוורר למנוע "שקצת" יותר כבד מסטרטר ושילמתי משלוח 170 שקלים גם עם DHL.

ממליץ לך שאתה מחפש חלקים לאוטו, תבדוק מספרי חלקים חופפים, כמו באתר

http://infopart.org/

למשל שאני רכשתי מאוורר מקורי לאוטו שלי מספר החלק היה 1253H3 אך 1253C9 גם התאים וזה אותו חלק..

פורסם

תודה רבה,

לא ממש מעניין אותי עניין עלות המשלוח, אלא רק אם זה משהו שייעצר במכס או שזה משהו שצפוי להגיע חלק?

פורסם

עד 300 דולר רק מע"מ למיטב זיכרוני.

למרות שאם שולחים עם dhl סביר להניח שיהיו לך עמלות שחרור מהמכס.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חפש מוכר שישלח דרך global shipping program שזה בגדול אמור לפתור אותך מהתעסקות עם המכס. (תשלום מראש על המכס)

אני הבאתי ממיר קטליטי דרך איביי אנגלייה, בארץ עשו איזו בדיקה שעולה באזור ה 50 ש"ח (לא זוכר בדיוק).

חוץ מזה לא הייתה בירוקרטיה נוספת והמוצר הגיע עם שליח עד אליי.

פורסם

תודה על התגובות.

שחרור מהיר ממכס זה כבר טוב.

איך יעבוד עניין שאר המיסים? הם ידרשו תשלום כשיביאו את החלק?

פורסם

אני הייתי בודק לגבי שיפוץ איכותי בארץ, בסביבות ה-350-400 ש"ח

לפני כשנתיים נעזרתי בשירותו של "רוני סטרט" או משהו כזה (לא בטוח איך קראו לו) ועשה אחלה עבודה.

שלומי

פורסם

אם אתה מזמין עם משלוח GSP אז הכל מחושב מראש אתה משלם ובגדול לא אמורים לדבר איתך בכלל מהמכס.

במקרה של הבאת חלק של רכב עושים עוד איזו בדיקה נוספת עליה ציינתי בהודעה הקודמת.

Untitled.jpg

פורסם (נערך)

קח בחשבון ש DHL ישחילו לך כל עמלה ומס אפשריים ומעבר לכך.

לא מזמן הזמנתי ליבה חדשה של מגדש טורבו.

הליבה עלתה 600 ש"ח ועמלות השקר והמסים של המנוולים עוד 520 ש"ח.

DHL.pdf

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם
עד 300 דולר רק מע"מ למיטב זיכרוני.

למרות שאם שולחים עם dhl סביר להניח שיהיו לך עמלות שחרור מהמכס.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

זכרונך לא טוב , חלפי רכב חייבים במס קניה כבר מ 75 $ (בנוסף למע"מ.) כך שהמס עצמו יהיה בסביבות 48% , ובנוסף עוד עמלת שקר כלשהו של DHL

https://taxes.gov.il/customs/personalimport/pages/yebueshe_guide.aspx#GovXParagraphTitle7

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...