Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז היברדית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני חושב לקנות ג'אז היברדית, בסביבות 2013-2014 ותהיתי עם העניין של הפסקת שיווק הדגם ההיברידי לאחרונה אמור להוות איזשהו שיקול כאן.

האם העובדה שחלון החיים של הדגם הזה עבר, יכול ועלול להשפיע על השוק שלו ולהקשות עלי למכור אותו אח"כ?

אולי גם עניין של חלפים וכו' שיהיו פחות זמינים מעכשיו?

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

היבואן קיים ומחויב לספק חלפים למספר שנים גם לאחר שהופסק השיווק.

מן הסתם שהופעת דגם חדש לרוב מורידה את מחיר הדגם הישן כמשומש.

הערך ירד עם הזמן בכל מקרה.

פורסם

מחזק את ^. כן, חלון הזמן הקטן עלול לגרום לירידת מחיר חדה יותר. אבל סה"כ הדגם מציג אמינות גבוהה, ומבחינת חלפים נדמה לי שהם זהים לאלה של אינסייט. כך שלא צריכה להיות בעיית זמינות. סה"כ הרכב בסדר ומשיג צריכת דלק מצוינת, אבל לדעתי יש חלופות טובות יותר.

פורסם

אני גם לא ממליץ לך ללכת על הג׳ז ההברידית מכמה סיבות

1. בדגם החדש הטכנולוגיה ההיברידית לא קיימת, זה הודעה של החברה שלא מאמינה לטכנולוגיה, אשר ללא קשר הייתה סוג של בלוף אצל הונדה (בניגוד לטויוטה למשל).

2. הדגם החדש של ג׳ז אכן חדש ולא סוג של מתיחת פנים סדרתית. בנוסף לכך הדגם החדש כולל הרבה יותר אבזור בטיחותי מקורי וסטנדרטי כמו זיהוי תמרורים, יכולת התאמת מהירות אוטונומית, בלימה אוטונומית וכו׳, מה שהופך את הדגם הקודם ל״מיושן״ מאוד ומשפיע על ירידת הערך.

פורסם
אני גם לא ממליץ לך ללכת על הג׳ז ההברידית מכמה סיבות

1. בדגם החדש הטכנולוגיה ההיברידית לא קיימת, זה הודעה של החברה שלא מאמינה לטכנולוגיה, אשר ללא קשר הייתה סוג של בלוף אצל הונדה (בניגוד לטויוטה למשל).

2. הדגם החדש של ג׳ז אכן חדש ולא סוג של מתיחת פנים סדרתית. בנוסף לכך הדגם החדש כולל הרבה יותר אבזור בטיחותי מקורי וסטנדרטי כמו זיהוי תמרורים, יכולת התאמת מהירות אוטונומית, בלימה אוטונומית וכו׳, מה שהופך את הדגם הקודם ל״מיושן״ מאוד ומשפיע על ירידת הערך.

1. קיימת, אך רק ביפן שכן מדובר במערכת חדשה עבור הונדה (היברידי מקבילי במקום טורי) עם בעיות אמינות בתיבת ההילוכים (כפולת מצמדים) ולכן הדגם לא משווק עדיין מחוץ ליפן.

• תוכן חדש...