Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בית ספר לנהיגה שאשתי למדה נסגר ללא התראה לתלמידים בכל הסניפים בארץ .לא עונים לטלפונים .כלום.כנראה יש העלמות מס וצו סגירה .מה עליי לעשות ?לתבוע בתביעה אזרחית או משטרתית ?זה יעזור ?

פורסם

מהנהלת בית הספר נמסר: "אנחנו בית הספר הגדול במדינה עם מעל ל-15 סניפים, מאות תלמידים וצוות עובדים. לאחרונה, כידוע, היתה שביתה של בוחני התנועה שנמשכה מעל שלושה חודשים. רק בהתערבות בג"ץ הגיעו הבוחנים ומשרד התחבורה לדין ודברים והשביתה הוסרה. כמו כן, עובר בשביתה היו שיבושים קשים במערך הבחינות מטעם משרד הרישוי, כאשר רק השיבושים עצמם גרמו לבעיות קשות בניהול תקין ומתן שירות יעיל כפי שניתן במהלך 20 שנות פעילות בית הספר ללקוחותיו. אין אלא להנהלת בית הספר להצטער כי נסיבות השביתה הביאו לנזקים קשים אשר הגיעו לכדי ביטוי בצמצום צוות עובדים וחישוב מחדש בדבר מערך השירותים של החברה.

"יובהר כי הנהלת בית הספר עושה כל שביכולתה על מנת לצמצם את הנזקים לכלל לקוחותיה. וזאת באמצעות גיוס מחדש של צוותים רבים למערך בית הספר. כל פנייה וכל תלונה נבחנים, ומתבצעים מאמצים רבים לתת מענה בעניינם. ידוע לנו דבר השיבושים הקיימים בפעילות הסניפים. אנחנו עושים ימים כלילות על מנת להשיב את כל סניפי בית הספר לפעילות מלאה, אולם כפי שצויין, קיימת בעיה של כוח אדם אשר מטופלת ביתר שאת בימים אלה. כמו כן, בימים אלה בוחנת הנהלת בית הספר הגשת תביעה כנגד משרד התחבורה בגין מחדליה הקשים בדבר אופן התנהלותה בכל הנוגע לשביתת הבוחנים. לכשתוגש תביעה ייצוגית, אם תוגש, נתייחס אליה באופן פרטני".

פירוש המואדם ישנים.

כנראה שכולם ישכחו מהכסף שלהם.

כל התגובה שלהם היא נסיון להפיל את הכל על שביתת הטסטרים.

שביתת הטסטרים מנעה להגיש תלמידים לטסט אבל לא מונעת ללמד אותם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קראתי את הכתבה מלפני שבועיים .מאז הספיקו לסגור את הסניף באשדוד ולפתוח שם משהו אחר.דיברו על תביעה ייצוגית אבל לא נראה לי שיעשו את זה. הכל דיבורים.הבאסה שלי שהאשראי לא מאפשר לי לעצור את התשלומים בטענה מגוחכת.

פורסם

ההוי,

חוק כרטיסי חיוב:

הפסקת תשלום בשל חדלות פירעון (תיקון מס' 4) תשס"ח-2008 10א. (א) בלי לגרוע מהוראות סעיף 10, הובא לידיעת מנפיק כי נעשתה עסקה בין ספק לבין לקוח באמצעות כרטיס אשראי וכי הוגשה לבית משפט בקשה למתן צו לכינוס נכסים, צו פירוק או צו פשיטת רגל, נגד הספק, וכן הומצאה לו בקשת הצו האמור, יפסיק המנפיק לזכות את הספק בשל אותה עסקה החל במועד שבו נודע לו על הגשת הבקשה עד למועד ההחלטה בה (בסעיף זה – תקופת הפסקת הזיכוי); ניתן צו כאמור, ישיב המנפיק ללקוח, בהקדם האפשרי אך לא יאוחר מעשרה ימי עסקים מיום מתן הצו, את התשלומים שגבה ממנו בשל אותה עסקה במהלך תקופת הפסקת הזיכוי.

(ב) בית משפט הדן בבקשה למתן צו כאמור בסעיף קטן (א), רשאי לקבוע כי המנפיק יחזור ויזכה את הספק בשל אותה עסקה, אם שוכנע שהנכס שנרכש בעסקה סופק ללקוח או כי אין במתן צו כאמור כדי לפגוע בלקוח; בית המשפט רשאי לשמוע לעניין זה את עמדתו של הממונה על הגנת הצרכן והסחר ההוגן, כמשמעותו בחוק הגנת הצרכן, התשמ"א-1981.

(ג) אין בהוראות סעיף זה כדי לגרוע מזכותו של המנפיק לחזור ולזכות את הספק בשל אותה עסקה, אם נוכח שהנכס שנרכש בעסקה סופק ללקוח; המנפיק ימסור ללקוח הודעה המפרטת את הנימוקים לזיכוי הספק, לפחות חמישה עשר ימים לפני הזיכוי בפועל, וימסור ללקוח, לפי דרישתו, עותקי מסמכים שבידו לעניין זה.

(ד) לעניין סעיף זה יחולו הוראות סעיף 10(א2).

(ה) הוראות סעיף זה יחולו על המנפיק, גם כלפי אדם אחר שאינו הספק שהתקשר בעסקה עם הלקוח, אם אותו אדם הציג למנפיק את המסמך המעיד על העסקה באמצעות כרטיס אשראי.

פורסם
קראתי את הכתבה מלפני שבועיים .מאז הספיקו לסגור את הסניף באשדוד ולפתוח שם משהו אחר.דיברו על תביעה ייצוגית אבל לא נראה לי שיעשו את זה. הכל דיבורים.הבאסה שלי שהאשראי לא מאפשר לי לעצור את התשלומים בטענה מגוחכת.

אם התשלומים היו דרך חברת האשראי ״קרדיט״, אז למעשה לקחת הלוואה מחברת האשראי ושילמת לאיציק אברהם בתשלום אחד. כעת החזר ההלוואה לא קשור לתמורה שלא קיבלת מאיציק אברהם.

פורסם

ושוב נשאלת השאלה: למה לשלם מראש?

משלמים בעבור כל שעור בניפרד או על שניים שלושה רטרואקטיבית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

התשלום היה מחולק ל2.תשלומים בקרדיט ותשלומים רגילים.גם אם זה נכון לגבי הקרדיט למה לא אמרו לי את זה .מה הקטע.הייתי מבין אותם.נתנו לי להבין שזה בגלל האסמכתא .ולמה האסמכתא לא מספיקה ? אין לי עוד ראייה אחרת.

• תוכן חדש...