Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטאג מנוע 2000 צורך 1:5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

רכשתי ספורטאג שנת 2015 עם מנוע 2000 סמ"ק.

יד שניה עם 6000 ק"מ בלבד.

גיליתי לתדהמתי שצריכת הדלק המשולבת היה כ 1 ל 5 !!

60 אחוז מחוץ לעיר ונסיעה מתונה בהחלט.

פניתי לחברה , הם בדקו במחשב ולטענתם הם לא מצאו כל דבר חריג ובסוף פסקו כי " הצריכה הינה סבירה" ואף אמרו שגם 1 ל 4 יכול להיות סביר (??)

כמובן שזו טענה מופרכת.

אודה אם למישהו יש הסבר לצריכת הדלק הגבוהה.

( הרכב עבר טיפול לפני 2000 ק"מ, בדיקת שביצעתי עכשיו יצאה תקינה, יש בעיות סחיבה).

תודה מראש!!

פורסם

והאם בפועל זה קורה? אתה מתדלק כל כמעט 300 קילומטר?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם (נערך)

טענו ש 4 ק"מ לליטר זה סביר ברכב משנת 2015? הזוי ביותר... אז מה זה צריכה מוגזמת לדעתם? ק"מ אחד לליטר?

תחכה לתגובות מאנשים שיש בבעלותם רכב זהה וביצעו מדידות מתדלוק לתדלוק

עריכה אחרונה על ידי Ameer.86
פורסם

1:9 95% עירוני עם מזגן , אין סיכוי 1:5 אלא רק עם אתה מתחרע על הדוושה (מה שאתה לא ) אותו רכב.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

אפשר אולי לשאול את בעל הרכב הקודם מה הייתה צריכת הדלק הממוצעת/תנאי נסיעה.

מציע להכנס למוסך מורשה אחר שייתייחס יותר ברצינות לתלונה שלך, אם כי ברוב המכריע של תלונות על צריכת דלק נגמרות בזה שצורת הנהיגה של בעל הכב רחוקה מלהיות חסכונית, גם אם הוא בטוח שהוא נוהג חסכוני.

אוסיף ואומר, כדי להנמיך ציפיות, כי רכבים קוריאניים אף פעם לא היו מהיצרנים המצטיינים ברכבים חסכוניים וזאת נאמר עוד בלשון המעטה.

פורסם
אפשר אולי לשאול את בעל הרכב הקודם מה הייתה צריכת הדלק הממוצעת/תנאי נסיעה.

מציע להכנס למוסך מורשה אחר שייתייחס יותר ברצינות לתלונה שלך, אם כי ברוב המכריע של תלונות על צריכת דלק נגמרות בזה שצורת הנהיגה של בעל הכב רחוקה מלהיות חסכונית, גם אם הוא בטוח שהוא נוהג חסכוני.

אוסיף ואומר, כדי להנמיך ציפיות, כי רכבים קוריאניים אף פעם לא היו מהיצרנים המצטיינים ברכבים חסכוניים וזאת נאמר עוד בלשון המעטה.

הנהיגה ממש רגועה. צריך לנסוע כמו מטורף כדי להגיע לצריכה כזו, וגם אז קשה לי להאמין שניתן להגיע לצריכה כזו.

החברה לכאורה פשוט מנסה להתחמק מאחריות והתעסקות בחיפוש בעיה חמקמקה.

לכן אני מחפש מידע טכני כדי למצוא את הבעיה בעצמי ולקצר את העניין.

פורסם
על איזה צריכה בנית? ולמה לא בדקת את כל זה לפני הקנייה?

1 ל 8 או 9 כמו שרכבים זהים אחרים צורכים.

1 ל 4 אולי משאית צורכת

פורסם

1:5 זאת צריכת דלק של פרארי.

*לשכן שלי יש בדיוק ספורטאז מנוע 2000 אומר צריכה של 1:6.5 כנראה בימים חמים עם מזגן זה הגיוני 1:5 אבל שוב זה מטורף אבל אין בעיה עם הרכב..

פורסם
הנהיגה ממש רגועה. צריך לנסוע כמו מטורף כדי להגיע לצריכה כזו, וגם אז קשה לי להאמין שניתן להגיע לצריכה כזו.

החברה לכאורה פשוט מנסה להתחמק מאחריות והתעסקות בחיפוש בעיה חמקמקה.

לכן אני מחפש מידע טכני כדי למצוא את הבעיה בעצמי ולקצר את העניין.

לא בטוח שיש לך בכלל בעיה ומתישהו זה ירשם אצלך.

• תוכן חדש...