Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכירו את הMercedes AMG GT R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתונים נתונים, אבל למה הפרצוף המכוער הזה של מרצדס?! אוח...לא אוהב אותו... תמיד מבאס את האווירה

Jdi said:מומנט מזיז משקלים, כ"ס מוכר רכבים.

8)

פורסם

צפו להצפה של GT/GT-S בשוק היד שניה (אם אפשר לקרוא לחמישה רכבים הצפה. זה יותר מ0 בכל מקרה..). כי סוג האנשים שנוסע ברכב הנ"ל הוא סוג ה"תן לי את הכי חדש/יקר/דומה לפרארי". ועכשיו יש יותר טוב (והרבה יותר יפה עם הגריל הזה).

פורסם

Jizz in my pants...

אחת המכוניות היפות איי פעם לדעתי, מרצדס עשו ועושים יופי של עבודה עיצובית פה.

!AWDSOME

פורסם

אהבתי מאוד מאוד את הצבע קרוקודיל.

זה נרה לי מסוג הרכבים האלו שאם שאם נוגעים בגז במהלך פנייה חוטפים נגיחה מהפנס האחורי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ראיתי במציאות את ה"רגילה" בצבע משעמם והיא נראית WOW.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ואווואאןאןןן נראית מטריפה. אני מקווה שהשלב הבא בגריל הזה של מרצדס יהיה לשים נורות לד קטנות בכל נקודה מוכספת - ואז בלילה זה יתן אפקט מדהים!

• תוכן חדש...