Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום הייתי באוטודיפו ורציתי לרכוש פחיות ריח לרכב של קליפורניה

המוכר אמר לי שברכבים חדשים אסור לשים פחיות ריח כי החומר שלהם נתפס בפילטר מזגן והורס אותו וגורם לריח רע ברכב

יש אמת בדברים?!

תודה

פורסם

מעניין על סמך מה הוא מבסס את השטויות הללו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן זה נכון, אחרי 3 וחצי שנים שהוא על הכביש הפילטר מזגן משנה את צורת ההתנהגות שלו.

פורסם

WTF? מאיפה הוא הביא את התאוריה הזאת. אגב גם במסגרת טיפולים שוטפים, לרוב אחת לשנתיים מחליפים את פילטר המזגן.

זאת אומרת שהוא שכח להגיד שגם אחרי טיפול גדול אסור לך להניח פחית ריח ברכב.:roll:

פורסם

למען האמת תאוריה מעניינת, חבר משתמש בפחיות ריח קרוב לשנתיים וחצי (שנתיים אם נחשיב את הטיפול הגדול שהיה לו שהחליפו לו את כל הפילטרים כולל פילטר מזגן) ובין לבין עד שהוא רוכש ריחן חדש אין ריחות לוואי לא נעימים :shock:

פורסם

התווכחתי איתו והוא אמר שזה גם הוראה של היבואנים להימנע מפחיות ריח לרכב

הוא ממש גרם לי להוריד מהיד את הפחית שרציתי לרכוש ואמר רק אחרי שהיבואן יאשר לך תקנה

הזוי...

פורסם
התווכחתי איתו והוא אמר שזה גם הוראה של היבואנים להימנע מפחיות ריח לרכב

הוא ממש גרם לי להוריד מהיד את הפחית שרציתי לרכוש ואמר רק אחרי שהיבואן יאשר לך תקנה

הזוי...

בספר רכב אין שום אזהרה לגבי זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בעקרון הריח של הקליפורניה חזק מאוד ונדבק לכל דבר אפשרי ברכב, אז זה כבר החלטה שלך.

לגבי מסנן האוויר קראתי שאנשים מרססים על המסנן עצמו ספריי ריח שונים (כגון כימיקל גייז).

את זה עוד לא ניסיתי

Opel Adam S 2017

פורסם
Astodriver, איזה חומרים אתה משתמש לניקוי פנימי?

בלא מעט.. זה אני וההפרעה שלי, יש לי חומר ניקוי ייעודי לכול סוג משטח (בד, פלסטיק, עור וכו׳)

אפשר להכנס לזה כבר בנושא הדביק שיש ולדבר על מה היתרון של כל אחד, חבל לחטוף נושא.

• תוכן חדש...