Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כבל רשת - האם פולט קרינה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם המחשב מחובר בכבל רשת ונניח הוא מתחת לגליים שלי או ממש קרוב לגולי במשך

שעות ארוכות, האם הכבל פולט קרינה כלשהי?

פורסם

כל מוליך המעביר זרם חשמלי יוצר סביבו שדה אלקטרומגנטי. מדובר בשדות חלשים מאד, ואם אתה דואג - קנה כבל מסוכך.

קרוב לודאי שחיבור WiFi/BT חושף אותך ליותר אנרגיה אלקטרומגנטית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תדאג יותר לגבי מכשיר הסלולאר שלך שנמצא בכיסים ליד האשכים שלך 24/7.

כפי שנאמר, כל דבר המעביר זרם כלשהו, יוצר השראה כלשהי, גודל ההשראה תלוי כמובן בגודל הזרם.

אין כיום הוכחות.

פורסם
תדאג יותר לגבי מכשיר הסלולאר שלך שנמצא בכיסים ליד האשכים שלך 24/7.

כפי שנאמר, כל דבר המעביר זרם כלשהו, יוצר השראה כלשהי, גודל ההשראה תלוי כמובן בגודל הזרם.

אין כיום הוכחות.

לדברי המחקרים הממומנים ע"י חברות הסלולר, אנטנות הNFC, BT, WIFI, 2G/3G/4G שנמצאות ליד הביצים שלנו 24/7 - אינן פוגעות בנו... חח.. לפחות הGPS לא משדר...

פורסם

קודם כל, אתה סופג הרבה פחות קרינה מתחנות הבסיס מאשר מהטלפון האישי. עניין של חוק הריבוע ההפוך. לכן ריבוי אנטנות הוא דבר טוב מבחינת ספיגת אנרגיה אלקטרומגנטית.

שנית - אכן ההוכחות לנזק מקרינה סלולרית חלשות עד לא קיימות, אבל הנושא לגמרי לא סגור.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מנצלש את הנושא כדי לשאול האם זה מסוכן שתינוק יהיה בחדר שבו יש ראוטר ומודם? (לא לישון בחדר, אלא סתם להיות בו למשך זמן מסוים - יכול להיות כמה דקות או שעה)

פורסם

מכשירי wifi או bt ביתיים משדרים קרינה ברמה של בערך אחוז אחד בודד מטלפון סלולארי.

אם על טלפונים סלולארים הקרינה שנויה במחלוקת אז על wifi זה קל וחומר שאין ספק שלא.

בעוונותי עבדתי בהייטק בפיתוח wifi, כל חדר הכיל 4 עמדות עבודה שבכל חדר 5 רכיבי wifi. ככה ב3 קומות משרדים.

זה משהו שמשרד התקשורת והבריאות מחייבים בדיקת קרינה תקופתית.

היו מגיעים אנשי מעבדה ממעבדות חרמון ועוד חברות דומות.

התוצאות היו שהמיקרוגל בזמן עבודה מהמטבחון בקצה המסדרון מקרין יותר מהרכיבים הקיימים בחדר בו מבוצעת הבדיקה.

כבר נתקלתי בפרנואידים שמוציים כל שנאי/מטען של מכשיר כלשהו מחדרי השינה, אבל בקרינה מכבל רשת? בפרנואיד כזה לא נתקלתי.

בקיצור, גם אם נגור בתוך ארון חשמל של קניון עזריאלי נחיה רק 199.9 שנים במקום 120 ;)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כבל רשת? בקיר מאחורי המיטה שלך או של הילדים עוברים כבלי חשמל שמעבירים זרמים חזקים בהרבה - אמפרים ולעתים עשרות. אמנם התקר 50 הרץ ואפילו הרמוניות בעצמה משמעותית מגיעות ללא יותר מכמה מאות הרץ) - אבל בהספקים הרבה יותר גבוהים. אז נישן בחדר השינה? כמובן שאפשר לגור באוהל ולסבול מחום\קור.

מחזיר אותי לקלסיקה

פורסם

יש פורום קרינה עם מומחים מתאימים אפשר לשאול שם

http://www.beok.co.il/Forums-25/Forum-240/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9D+%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A0%D7%94+%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99%D7%AA+%D7%A1%D7%A8%D7%98%D7%9F

שאלה טובה לאו דוקא מבחינת כבל רשת אלא בשל ההתעניינות בנושא,

אני נוהג לכבות בחדר ילדים בלילה את המפסק חשמל הראשי בשקע המפצל

(לא בלוח) זה כולל טי וי ממיר ראוטר וכו'...

גם מבחינה בטיחותית,קרינה (?)

בכלל ראוטר כבוי גם נותן לי יותר ביטחון בכללי.

שאלה שמעניינת אותי מאד זה איסור על שימוש בנייד במעלית (יש אזהרה

במעליות ברמב''ם ב 3 שפות)

למה?

כי מעלית זה מקום קטן וסגור שמרכז קרינה גדולה,

פות''ש:

האם חשבת לפיכך על שימוש בנייד ברכב סגור עובד עם מזגן,

בעיקר שיש ילד או תינוק בפנים?

פורסם

לא חשבתי על כך. האמת שאני מודאג כי הכבל רשת עובר מתחת למיטה של הכלב שלי. המיטה היא פלסטיק עם שני מזרנים - אחד אנכי ואחד שהיא שוכב עליו.

פורסם

למה?

כי מעלית זה מקום קטן וסגור שמרכז קרינה גדולה,

כי מעלית זו קופסאת מתכת סגורה שלא מאפשרת לשידורי רדיו לצאת או להכנס. טלפון סלולרי בתנאים של חוסר קליטה משדר בעוצמה המקסימלית.

:turn-l:
  • תוכן חדש...