Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה חשמלית, מזדה 6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי שני בעיות חשמליות באוטו, הראשונה היא האוטו נכבה ברמזור כאשר הוא עומד, זה נדיר מאוד אבל לעיתים קורה. הפעם האחרונה שזה קרה זה כשקונה בא לראות את האוטו.

בעיה שניה התגלתה לי גם כשהקונה הגיעה (כנראה בעיה חדשה) החלון האחורי השמאלי לי יורד, במפסק של החלון האחורי דולק הנורה (כלוטמר מגיע לשם חשמל) אם אני לוחץ יש רעש קטן ששומעים כשלוחצים על הכפתור אולם החלון לא מגיב. מה זה יכול להיות? תודה!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לגבי החלון , יכול להיות מנוע תפוס או מסילה וגם אפשרי.

מהמושב אחורי אתה מצליח לעלות ולהוריד ואותו דבר ממושב הנהג ? או שניהם לא ?

לגבי החשמל , לאחר שהרכב נכבה אתה מצליח להניע אותו ישר?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מכונאי BMW

BMW X5 4800 V8 2010 - N62

פורסם

לגבי החלון, שני הכפתורים לא מורידים אותו. לגבי המנוע, אני מניע מיד בלי בעיה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

לדעתי אם יש לך רעש שאתה מנסה לפתוח את החלון אז ככל הנראה ברח הרצועה ממנוע של פתיחת החלון זה מה שקורה בדרך כלל

לגבי המנוע שהוא נכבה הוא פשוט נכבה או שהטורים יורדים מעט כזה לפני ואז נכבה? עדיין לדעתי 80 אחוז ניקוי מצערת תסדר לך את הבעיה

My Car: Audi A6 C6 2.4 V6 2006

פורסם
הייתי מבצע ניקוי מצערת - כ150 במוסך מזדה

בודק תקלות במחשב הרכב באותה קפיצה למוסך

אם כמה קמ הרכב?

הייתה לי בעייה דומה מאזדה 6 2006, ניקוי מצערת פתר את הבעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

אחת מהסיבות יכולה להיות ניקוי בית מצערת, אבל זה לא יהיה בהכרח הפתרון.

תקלה כזו עדיף לבדוק בבדיקה ולא בהתכתבות.

מוזמן להגיע אלינו כדי לבדוק את 2 התקלות.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

אין במאזדה שום בעיית מגעים שקשורה לחלונות. אין בעיות במסילות. אין שום רצועה לחלון.

הבעיה היא גלגל שיניים טחון, וכך מתקנים את זה.

ולפני שתשאל- כן. המנגנון הזה זהה ב-3 וב-6.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...