Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אחי מכר את הפאסאט שלו 1.8T מודל 2000 לא מזמן.

הוא מחפש רכב אחר ממודל 2001 ומעלה בסכום של 115 אלף.

כרגע היחיד שעולה לו לראש זה קרייזלר סברינג. יש לציין שאין להכניס לקרטיטריונים ספורטיביות, כי זה ממש לא מעניין אותו, הגה מת, שלדה לא מתקשרת וכו'...

בקיצור מה יש עוד להציע חוץ מקרייזלר סברינג? ופאסאט יותר מתקדמת?

תודה.

פורסם

לא רשמת מה הוא כן מחפש, תנסה לפרט יותר בדרישות של הרכב ונוכל לעזור בצורה עדיפה, מה חשוב לו? כוח? אמינות? צריכת דלק? הנאה מנהיגה? וכו'.

מונדיאו תהיה מהנה יותר מפאסאט, היא יכולה להיות אופציה, ולא צריך להיות חובב הגה ענק בשביל להרגיש את זה.

גיא

פורסם

אז זהו, הטרידו אותי במסנג'ר אז המעטתי.

בכל מקרה אתה לא קולע לנקודה, הוא לא מחפש ספורטיביות.

הוא בשום פנים ואופן לא מוכן לשמוע על יפניות.

בשביל לסדר קצת תבלאגן. חשוב שיראה טוב (בחור שאוהב דאווין) אלגנטי, אוטומטי (חובה!), ומנוע לא עצל (לא2.0).

פורסם

שירד קצת בשנים ויקנה BMW\מרצדס\אאודי.

אופציה נוספת, אם הוא רוצה גודל, אימפלה תעשה את העבודה.

עוד אופציה עם תדמית (אם כי לצערו גם מהנה לנהיגה) אלפא 156.

לפי מה שאתה רושם פה, עדיף שהוא יקח מחירון ויסתכל מה נכנס מ01 וזהו...

גיא.

פורסם

אתה חושב בדיוק כמוני כנראה שאין ברירה. הסברתי לו לרדת בשנים - הוא לא מוכן לשמוע.

אימפלה זו סתם ספינה לא מרשימה.

156? הלוואי אני הראשון שמציע את זה לכל אחד ששואל.

האמת שעדיף נראה לי או שיקנה פאסאט 2001 1.8T, או שיקנה סברינג זה הכי טוב. היא היחידה שעונה על הדרישות שלו.

טוב תודה לך.

פורסם

למכור פאסאט 1.8T שנת 00 בשביל לקנות אחת מ01? :?

אם הוא לא חובב אמריקאיות דגול, שיוותר על הסברינג, וכדאי גם שתבדוק איתו בדיוק מה הוא מחפש.

אגב אם אין לו משפחה, אפשר לוותר על רכב מנהלים...

גיא

פורסם

אין לו משפחה. בין 00 ל 01 בפאסאט יש הבדל בצורה. הוא חשב בהתחלה על CLK אבל מתברר שהיא יקרה מאוד בשנת 2000.

הוא טוען שהקרייזלר כבר קיבלה את הצניחה במחיר בגלל זה היא משתלמת.

בכל מקרה היא היחידה שמציעה מושבי עור, טיפטרוניק, עיצוב מרשים ואלגנטי, מנוע סביר, ומחיר עוד יותר סביר. לא חושב?

פורסם
אין לו משפחה. בין 00 ל 01 בפאסאט יש הבדל בצורה. הוא חשב בהתחלה על CLK אבל מתברר שהיא יקרה מאוד בשנת 2000.

הוא טוען שהקרייזלר כבר קיבלה את הצניחה במחיר בגלל זה היא משתלמת.

בכל מקרה היא היחידה שמציעה מושבי עור, טיפטרוניק, עיצוב מרשים ואלגנטי, מנוע סביר, ומחיר עוד יותר סביר. לא חושב?

אופל וקטרה יכולה להיות אופציה טובה כתור מכונית מנהלים. אני חושב שבתקציב הזה הוא יוכל לקנות 2001 או אפילו 2002.

אני הייתי פוזל גם לכיוון האומגה, ב-115K ש"ח הוא יוכל לקנות שנת 2001 ואפילו 2002 אם הוא יחפש קצת (לא חסר כאלה שיוצאות עכשיו מליסינג, בד"כ משמשות כתור רכב מנכל"ים ולכן אין לחשוש מרכבים קרועים). רמת האבזור של הרכב הזה פשוט מביישת את המתחרות שהזכרת פה (ריפודי עור, מראות מחוממות, קסנון, סאנרוף, מושבים מחוממים, צ'ינגר מובנה בקונסולה ל-4 דיסקים, וילון אחורי חשמלי, מושבים מתכווננים לאלף כיוונים והכל חשמלי והרשימה עוד ארוכה). היא גם באופי שלה לא אמריקקית ולא רוכנת כמו הספינות האמריקקיות (מכויילת בצורה מדהימה, בדיוק בגבול בין התנהגות לנוחות). האומגה לא שיא האמינות והירידת ערך שלה דיי כואבת בלב (אבל בשלב הזה באמת זה מתחיל להעצר, תקח בחשבון שכחדשה היא עלתה בין 200-250 אלף ש"ח, אחרי 3 שנים המחירון עומד על כ-120 אלף ש"ח וגם כאשר אתה מנסה למכור ההצעות הכי רציניות בקושי עוברות את ה-100 רלף ש"ח). היא מגיעה בשנת 2001 עם מנוע 2600 סמ"ק או 3200 סמ"ק, כמובן שה-3200 סמ"ק הרבה יותר נדיר ויקר, ה-2600 מאוד נפוץ בשוק ובחברות הליסינג. אפס למאה בין 9 ל-10 שניות למנוע 2600 סמ"ק, גיר חלק עם אופציה למצב ספורט. מהירות מרבית באזור ה-220 קמ"ש (אני הצלחתי לעבור טיפה את ה-200 כאשר הייתי צעיר וטיפש).

אופציה נוספת היא וולוו, לא יודע איזה דגמים נכנסים בתקציב הזה אבל ללוי יצחק יש את כל הנתונים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראשית ועם כל הכבוד שיש לי לפאסאט נכון לשנים האחרונות היא כבר לא ממש מצדיקה את קנייתה.

שנית, למה סברינג כשאפשר 300M.

שלישית, כמו גיא אני בעד השילוש הגרמני אך בתקציב הנ"ל ישנם עוד אופציות מעניינות כגון פיג'ו 607 (2.2) והוולוו S80.

• תוכן חדש...