Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוג DIY מתעדכן - Peugeot 206 XS 2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שDB9 רשם זה נכון - הדופן הפנימית היא זו אשר הוויברציות עליה חזקות במיוחד כי הרמקול מרוסן ישירות ע"י משקל הדופן הזו.

בנוסף לכך סגירת הפתחים הטכניים בדופן הפנימית מהווה סגירת נפח בעבור הרמקול וזה מה שמאפשר לרמקול לייצר תדרים נמוכים יותר בפועל.

בקיט שתי דלתות ובקיט רמקולים של כל מותג על אשר תביטו בהוראות תראו כי בפירוש ההתייחסות היא לבידוד הדופן הפנימית בה מותקן הרמקול - יחד עם זאת הם כמעט תמיד ימליצו להוסיף אקסורבר מאחורי הרמקול על הדופן החיצונית או שימוש בשכבת CCF או בוטיל באזור המיידי מאחורי הרמקול.

תוסיפו לכך את העובדה שסגרתם את המחיצות הטכניות ועכשיו האנרגיה אשר הרמקול ייצר כלפי הדופן האחורית תהיה גדולה באופן ניכר וגם זו חתיכת מתכת דקה וקלת משקל והיא תייצר וויברציות ולכן רצוי מאוד! גם את הדופן החיצונית לבודד במינימום של 25 אחוז משטח הדופן אך אל תשכחו גם כי לא מדובר ב"שדרוג" למערכת המקורית של הרכב והמידבאסים שהותקנו בדלתות של הרכב הזה הם מוצר OEM עם הפרשי כוחות "מפלצתיים" לעומת הרמקולים המקוריים שהיו שם קודם וגם הפרשי ההגברה הם מפלצתיים לא פחות.

ממליץ לבודד את הדופן החיצונית גם כן בשטח כיסוי העומד על לפחות 50 אחוז משטח הדופן עד 70 אחוז בכדי להיות בטוח כי הרזוננס הורד מתחת לגבול שמיע לאוזן.

עם ציוד מדידה טוב אפשר לחפש את נקודות ההדהוד - מרכזי הרעש - האפיסנטרים של הדופן החיצונית - האם זה שווה את המאמץ וההפרש במחירים? אם אתה כבר "מתחרע" על הדלת - אז ההפרש בין 70 אחוז כיסוי ל25 אחוז כיסוי הוא אפילו פחות מיריעה אחת של חומר. זניח בקיצור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

הבנתי אותך אדי.

בוא נחזור רגע למה שפיג'ו שמו בדלת ליד הרמקול בדופן החיצונית. הייתי אצל ישראל היום לקחת ציוד והוא אמר לי דווקא שכדאי להוציא את החלק הזה ולשים במקום זה יריעה (מניסיון, הוא כבר הוציא אותו בהתקנות שהוא עשה)

עכשיו העניין הוא לא אם משתלם לשים יריעה או לא. נשאר לי מספיק חומר לשים שם. זה גם מתנדנד וקצת וזה יכול להרעיש. מה אתה חושב שהמטרה של הדבר הזה? אם אני אוריד אותו זה יזיק לרכב או משהו?

יום ראשון אני ממשיך בעזרת ה' את ההתקנה. בגלל שאין לי איפה לשים את המונובלוק (הוא גדול מדי בשביל לשים אותו בצד ליד המוסקוני), ומתחת למושבים זאת לא אופציה, אני הולך לעשות אותו דבר בערך כמו שעשיתי בצד, עם השתי פלטות אחת על השנייה, רק בגב המושבים האחוריים, ככה יהיה מקום לשתי המגברים כולל המפצל מתח שקניתי היום (יהיה בטיחותי יותר לשים אותו על mdf). אז יום ראשון יהיה מעניין

עריכה אחרונה על ידי aviad13
פורסם

אני חושב שיש סיבה שיצרן הניח שם את החומר הזה אבל כנראה גם שהזמן עשה את שלו אז אם זה מהווה מקור לרעש, כן, תוציא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב אז אתמול (והיום) עבדתי במצטבר באזור ה8 שעות על הרכב (ביום וגם בלילה בהפסקות).

הכנתי את הפלטה של המגברים, הכנתי את הפלטת דיקט שתסגור את המגברים ליופי.

עכשיו הכל מחובר כל הכבלים רק נשאר פינישים אחרונים ליופי.

עברתי לאקטיבי, חתכתי דרך התוכנה של מוסקוני את הטוויטרים ב5000 עד 20,000 ואת המידבאסים מ50 עד 5,000.

האמת אחרי כמה ימים בלי המערכת התגעגעתי :lol:

אני עכשיו אחרי משמרת לילה אז אני אעלה תמונות בהמשך אבל בגדול אני אגיד שהתוכנה של מוסקוני זה אחד הדברים הכי מסובכים שנתקלתי בהם, יש אינסוף פונקציות ואקולייזר עם איזה 40 תחומי תדרים ואני ממש לא מגזים, ואני בטוח שאפשר לעשות איתה דברים יפים, אני לא ממהר לשום מקום.

היה לי גם חצי שעה עם הסאבוופר ואני חוזר בלי לגבי העוצמה, אני חושב שהעוצמה חזקה מאוד ואני לא צריך יותר מזה (תיבה אטומה וזה).

יש רק בעיה אחת עם הבאסים - זה נשמע לי כאילו הם לא קשורים לכלום, זה מוסיף - ברור אבל עדיין משהו קצת חסר לי..

לילה טוב..

פורסם

חסרות לך שעות שינה! לך לישון, אתה חלמת!

אתה צריך להשוות עוצמות, להכנס לפאזות וסלופים נכונים ולתזמן, רק אז לגעת באקולייזר ורצוי כמה שפחות.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...