Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה מוזרה עם נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נייד 17", אמנם כבר ישן אבל לא ענתיקה (I3 דור ראשון)

כשאני צריך לעבוד בחוץ לפעמים אני משתמש בו, התקנה נקייה על SSD (גם ישן, מהדורות הראשונים)

המחשב עובד סביר, כשמנתקים חשמל פתאום המחשב נהפך לעגלה

כשעושים HIBERNATE הוא עושה משהו לא ידוע, נשאר דלוק עם המאוור, עכשיו פתחתי אותו כשחזרתי והוא כאילו נשאר דלוק כמו שסגרתי אותו.

והנקודה הכי מעצבנת - המאורר, עובד בלי הפסקה, מרעיש כמו טרקטור ומתחמם כמו משוגע.

בזמנו עשיתי לו ניקוי עם לחץ אוויר, הוא נראה נקי ומאז היה בשימוש מאוד מועט.

תמיד המאורר היה רעשני במיוחד, לא רעש של מאורר תפוס באבק, נשמע שהוא רוב הזמן עובד בהילוך גבוה.

לא מריץ משהו של עיבודים שיגרום להתחממות.

רעיונות ?

פורסם

כשהוא משתמש בסוללה ולא במקור מתח ישיר המחשב נכנס למוד של חיסכון , ניתן לשנות זאת בהגדרות צריכת החשמל.

פורסם

המחשב בן 6 לפחות, אם מדובר בסוללה המקורית סביר שהיא חלשה, והמחשב מתנהג כמו במצב של סוללה שמתרוקנת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האם הסולה מקורית? יש לי איזה HP עתיק שהכנסתי לו סוללה חלופית. כל עוד הוא מחובר לרשת החשמל אין בעיות, אבל כאשר אני משתמש בו על סוללה יש כל מיני סימנים מוזרים במגש ההתראות - אם כי בפעם האחרונה בה בדקתי הוא תפקד רגיל. אבל מדובר בענתיקה שכבר מזמן נכנסה לארון המוזיאון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי ההתחממות, יכול להיות שצריך להחליף משחה טרמית?

יכול להיות שהציר של המאוורר התעייף?

לגבי הירידה בביצועים,

שלוש אופציות:

כמו שאמרו, נכנס למצב חסכון כשלא מחובר (לחיצה על הסימן של הבטרייה, בחירת מצב).

סוולה לא מתאימה שגורמת להורדת ביצועים אוטומטית בגלל מחסור בחשמל (לרוב קורה במעבדים חזקים במיוחד, אבל הדור הראשון בטח לא היה מאוד חסכוני בחשמל, ככה שאולי זה רלוונטי).

התחממות יתר. תוריד תוכנת ניטור (hwmonitor) כדי לבדוק טמפרטורת.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

לא ציינת איזה נייד זה.

הרבה אנשים עושים את הטעות של לדחוף לחץ אוויר לתוך צלעות הקירור ללא פירוק המאוורר, מה שזה עושה, זה דוחף את האבק עמוק יותר ומהדק אותו ככה שאחרי הניקוי הוא מהווה התנגדות משמעותית למאוורר, מחשבים רבים מתחממים הרבה יותר אחרי כזה ניקוי.

והעניין של האיטיות נשמע כמו בעיה בלוח.

זה שהוא לא נכבה יכול להיות בעייה בדרייבר או בעיה בלוח.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

לא :)

נייד של HP, סוללה לא מקורית אבל אין שום סימנים מוזרים, הכל נראה תקין.

sayy - נושא המאורר הוא כבר שנים, מאז ומתמיד התחמם ורעש המאורר לא זר לי, משום מה מרגיש לי לאחרונה שזה כבר מוגזם.

מסכים לגבי האבק, איני זוכר איך ניקיתי אבל זוכר שלא ראיתי אבק בכלל (והסתכלתי).

בכל מקרה, תודה על העצות, אבדוק שוב כנראה עם פירוק יסודי בהמשך השבוע ואחזור לעדכן.

• תוכן חדש...