Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-208GTI כתומה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביצעתי הזמנה לאחת לבנה עם גג.

פות"ש - תתחדש אחי, אני מתרגש לדעת איך זה מרגיש - ספר לי?

ואני חייב תודה לאנשי סיפורי השריטות, בזכותכם לא התקשרתי היום והזמנתי כתום.

לא שאני חושב שפות"ש עשה טעות, נראה שהוא מוכן לזה ויסתדר, אני הייתי מאבד חצי שנה מהחיים על כל שריטה.

Peugeot 208 GTI 2016

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה וגם אתה תתחדש, תשלח בהודעה פרטית מה היית רוצה לדעת ואני אשמח לענות לך על הכל.

לגבי השריטות אני פחות מתרגש מזה, כי אני בדעה שלא משנה איזה אוטו יש לך תמיד יהיה מי שישרוט ויפתח לך דלת על האוטו, ככה שאני מעדיף לנסוע ברכב עם צבע שאני אוהב מאשר ברכב עם זה שבחרתי משיקולים אחרים. כמו כן זה לא האוטו הכתום הראשון שלי, בטח אנשי הפורום הוותיקים יזכרו את ההונדה סיוויק קופה ששיפצתי וצבעתי בצבע זהה לזה של הפיג'ו.

attachment.jpg

attachment-1.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בתור בעלים של הונדה דומה (סדאן), אשמח מאוד לשמוע ממך מעט רשמים של השוואה בין שתי המכוניות (ברור לי שמדובר בשמיים וארץ). תתחדש, נראית מצויין, אהבתי את הצבע.

פורסם

תודה, לצערי זה היה ממזמן וממש ממש לא זכור לי איך ההרגשה בהונדה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מפה לשם האשה ביקשה גם אחת בשבילה אז הבאנו לה בצבע בורדו....

סתם... של חבר שקנה גם כן שבוע שעבר ובא לבקר היום.

לבנתיים הספקתי להחליף אנטנה בגג לקטנה יותר(בגלל הכיסוי שאני שם על הרכב רוב הזמן), כמו כן לצבוע את המראות בסטייל S LINE של פיג'ו (שחור עם פס אדום במקום מראות כרום) ולסיים הרצה סוף סוף.

חודש הבא אני מתקין SHORT SHIFTER הבא:

http://www.short-shifters.com/p-shift-short-shifter.html

וכמובן טיפול מלא לצבע הרכב לשימור שלו לאורך הזמן, הכולל ציפוי קרמי וכל מה שמסביב.

20160715_144406.jpg

20160715_144412.jpg

20160715_144417.jpg

20160715_144418.jpg

20160715_144524.jpg

20160715_144527.jpg

20160715_145230.jpg

20160715_145243.jpg

20160721_151725.jpg

20160721_151736.jpg

20160721_151748.jpg

20160721_151753.jpg

פורסם

מפה לשם האשה ביקשה גם אחת בשבילה אז הבאנו לה בצבע בורדו....

סתם... של חבר שקנה גם כן שבוע שעבר ובא לבקר היום.

לבנתיים הספקתי להחליף אנטנה בגג לקטנה יותר(בגלל הכיסוי שאני שם על הרכב רוב הזמן), כמו כן לצבוע את המראות בסטייל S LINE של פיג'ו (שחור עם פס אדום במקום מראות כרום) ולסיים הרצה סוף סוף.

חודש הבא אני מתקין SHORT SHIFTER הבא:

http://www.short-shifters.com/p-shift-short-shifter.html

וכמובן טיפול מלא לצבע הרכב לשימור שלו לאורך הזמן, הכולל ציפוי קרמי וכל מה שמסביב.

אין לי מה לומר, הרכב שלך פשוט מדהים.

אני מתפלא שמצאת משהו לשפר בעיצוב שלו, ועוד שעשית את זה בהצלחה, שאפו!

נחכה לראות מה עוד מתבשל...

החלפת האנטנה השפיעה על קליטת הרדיו?

פורסם (נערך)

לא אין השפעה, לא משהו שהרגשתי.

שחכתי לרשום שגם עשיתי השחרה עדינה לחלונות מקדימה.

תודה רבה.

עריכה אחרונה על ידי Slava 1982
פורסם

אצל מיקי ציפויים ליידך.

פורסם

צובע אותו בצבע זהה למקורי ומתקין ככה שלא ידברו יותר מדי.

פורסם

חייב להגיד לך שנתת לי השראה טובה לגבי הרכב ו... הזמנתי בצבע אדום ממלאי במחסן. אני רק מחכה שיגיע. לגבי השורט שיפט תוכל לעלות תמונות של אחרי ולפני?

נשלח ממקום סודי.

• תוכן חדש...