Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי ב-208GTI כתומה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סלבה, אני עוד שבועיים אצלך לסיבוב ולכתוב לך 'תתחדש' עם מפתח על הדלת.... צבע מדהים. תהנה ותחחדש.

Sent from my E6853 using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
דרך אגב, הריפודים זה עור אמיתי או דמוי עור?

למיטב זכרוני לא זה, ולא זה. בד.

אגב מושבים - לדעתי הם הנוחים ביותר בסגמנט. אחת מנק' החוזקה הרציניות של הרכב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פות''ש תתחדש, וסע בדרכים טובות ובטוחות, ומהנות.

הרכב נראה יפה מאוד, במיוחד בצבע המיוחד הזה, הוא ממש בולט בין הרכבים ה''סטנדרטיים''.

כמה שאני שמח שגם אני, בסוף השתכנעתי בעזרת חברים בפורומים שונים, והזמנתי את הרכב הבא שלי בצבע המיוחד (מממ טורקיז), ולא בלבן או משהו דומה )), כבר אין לי סבלנות לקבל אותו ))

כמו שמישהו פה כבר כתב לפני, אני גם כן אף פעם לא התחברתי לצרפתיות, אבל!, בבחירת הרכב החדש שלי (זה היה ממש כאב ראש), כבר מצאתי את עצמי בסוכנות של רנו, שואל את הנציג לגבי הקליאו RS, רק מה, חוסר מזל או לא, אמרו לי שאין יותר את הדגם הזה, ומחכים לדגם חדש או מחודש שמי יודע מתי בכלל הוא יגיעה ארצה.

בקיצור, ה-208 GTI הזאת נראת ממש מעולה, אני לא יודע איך היא מבחינת איכות ושאר הירקות, אבל מה שבטוח שהיא נראת ממש מעולה ביחס לאותה ה-208 הסטנדרטית, ועוד בצבע המיוחד הזה))

אז שוב, תתחדש ))

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם
דרך אגב, הריפודים זה עור אמיתי או דמוי עור?

זה בד בשילוב עור. והם מהנוחים ביותר בהם יצא לי להתנסות.

פות''ש תתחדש ותהנה. אחלה צבע.

פורסם

תודה חברים, אני אשתדל לעדכן בכל הפרטים הקשורים לרכב.

אבי אתה ומשפחתך תמיד מוזמנים אלינו! מחכים לכם.

יותם את האמת שחכתי לבדוק את זה כי בגלל החום אפילו לא פתחתי חלונות, אבל תהיה בטוח שגם אם אין אז יהיה :wink:

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

מעניין לראות חוויה על סוכנות לובינסקי בלב המפרץ מזוית קצת שונה ממה שהורגלנו כאן על ידי ידידנו החיפאי/ים...

פורסם

אני לא חסיד של צבעים בולטים כי הם מושכים תשומת לב שלילית מצד אנשים קנאים עם מפתח, אבל הצבע כשלעצמו מאוד יפה.

• תוכן חדש...