Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למזגן טורנדו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מחפש המלצה למזגן טורנדו לסלון.

למה טורנדו? כי יש לנו כרגע בבית 3 מזגני טורנדו, אחד בכל חדר, וכל אחד מדגם שונה.

אנחנו מאוד מאוד מרוצים, כבר שנים משתמשים בהם ומלבד תקלות שהתיקון שלהם היה ניקוי המזגן מבפנים, שנעשה באופן עצמאי לא היה שום דבר. ותקלה באחד המזגנים שהפסיק לקרר והתקלה הייתה החלפת רכיב במנוע עצמו שעלה 200 ש"ח. האיש קשר שלנו שהוא הטכנאי של טורנדו מאוד מהיר אדיב וזול ככה שמבחינת זה אין לנו בעיה, אז רוצים להמשיך עם אותו המותג.

בכל מקרה, התקציב הוא עד 2000 ש"ח למזגן בלבד. רצוי דירוג אנרגטי A.

לא מחפשים משהו חזק במיוחד, רק שיעשה אווירה נעימה בסלון, הסלון לא כל כך גדול ככה שגם הרבה כ"ס אין צורך.

לסבתא שלי בסלון מזגן 1.7 כ"ס, כשהסלון ממש טיפה קטן יותר משלנו וגם כשהמזגן על 22 מעלות מרגיש קר מדי ולפעמים מעלים ל24-25 מעלות, ככה שנראה לי 1.7 יהיה מעולה לנו.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-airconditioner&db135906=189931

תודה :)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע איך המזגנים שלהם היום, אבל בעבר היה לנו מזגן של טורנדו שלא הפסיק להתקלקל.

בהתחלה היתה אחריות של טורנדו, והחליפו חצי מזגן, ואח"כ היתה לנו אחריות דרך הביטוח

דירה, ובאמצעותה החליפו את החצי השני שלו... בסוף התיאשתי וזרקתי אותו לפח, הוחלף

במזגן של אלקטרה, שטפו טפו טפו לא עושה בעיות.

יכול להיות שנפלנו על מזגן בעייתי, יכול להיות שמאז חל שיפור ניכר במזגנים שלהם, אבל אני

באופן אישי לא מתקרב לטורנדו.

פורסם

הטורנדו שיש לך בבית, בהנחה שהם בני כמה שנים, הם מתוצרת מידאה. אם אתה מרוצה מהם, קנה מזגן אלקטרה, שהם היבואנים הנוכחיים. :lol:

:turn-l:
  • תוכן חדש...