Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בכ-15 אלף.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני חייל ואני מחפש לקנות רכב ראשון.

אני לא סגור עדיין לגמרי על התקציב ואני אשמח לשמוע את דעתכם גם בהקשר הזה.

עיקר השימוש של הרכב זה לנסיעה בתוך העיר ויציאות פה ושם, בעיקר בסופשים וגם קצת נסיעות מחוץ לעיר.

אני רוצה רכב שהצריכת דלק שלו סבירה+ גם בתוך העיר ושלא ידרוש המון תחזוקה.

פחות אכפת לי המראה (אבל כן עדיף שלא יהיה ממש מכוער :wink: ).

בעיקרון התקציב שלי הוא בין 10 אלף ל15-17 כזה... השאלה שלי אם במקרה שלי שאני לא הולך לנסוע איתו יותר מידי עדיף לי ללכת על משהו זול או לנסות לחסוך עוד קצת זמן וללכת על רכב ב15+...

מעדיף ידני.

חשוב לציין שההבנה שלי ברכבים היא בינונית אז כל פריט מידע שיכול להכווין אותי יכול לעזור :)

אשמח גם לדעת מה חשוב לבדוק במעמד הקנייה...

תודה מראש ושיהיה אחלה סופ"ש!

עריכה אחרונה על ידי yehudaeitam
פורסם

בכזה תקציב הייתי מחפש פיאט גרנדה ידנית,חיסכונית ולא יקרה לאחזקה,יונדאי גטס ברמות גימור gli/glx/gls עדיפות למנוע 1.4 ולא 1.35.

המנוע 1.4 הגיע עם מתיחת הפנים של הגטס ב 2006.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...