Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 70K ליונדאי I10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אני מתכנן טיפול ליונדאי I10 2012 שלי.

זהו הטיפול הראשון שלי ושל הרכב יחד, שכן זה הרכב הראשון שבבעלותי אותו קניתי לפני כשנה.

שאלתי היא:

התרשמתי ממוסך יואל ברחוב מיקוניס (פינת המסגר) בתל אביב, בעת שהרכב ניקנה.

אני מעונין לבצע הטיפול אצלו, מישהו מכיר?

אך הדבר שהכי מטריד אותי הוא סוג השמן שישימו לי באוטו.

היצרן ממליץ על כמה צמיגויות, ותקן ספציפי ACEA A5, אני מעוניין בחיסכון דלק מירבי מהשמן שלי.

באיזה שמן עלי לבחור? והאם בעל המוסך יידע לספק לי שמן שכזה או שעליי לקנות בעצמי?

מה עושים...

פורסם

אם אתה יודע בוודאות מה מתאים לרכבך, תשאל אם זה מה ששמים לך. תשאל גם אם מוכנים שאתה תביא שמן שמאושר ע"י היצרן.

הזול עולה ביוקר

פורסם

מתברר שיש מלאכים טובים, הם מסתובבים בנינו..

אסף מכנופיית הטיפולים השוטפים ובת זוגתו הציעו את עזרתם בביצוע הטיפול השוטף לרכב.

נפגשנו בתל אביב, הבן אדם אשכרה הקדיש מזמנו היקר וכשהיה סמוך לאזור מגורי עשה צילצול ושאל אם רלוונטי עבורי לבצע הטיפול יחד!!!

המקצועיות של אסף עולה עשרות מונים על אלפי מוסכניקים אחרים.

הבן אדם עמד על סירובו בכל הקשור לתשלום על אף התעקשותי, ודרש רק חיוך ממני.

אפילו עשה לי בדיקת בלמים (רפידות דיסק) נוסף להחלפת שמן + מסנן ופילטר אויר.

נהנתי לעבוד איתך אח יקר ולספוג מחוכמתך המכונאית, אתה איש טוב ונדיר למצוא כאלה בדמותך.

עשית לי את השבת ולמעשה את כל השבוע.

אתה מוציא שם מעולה לפורום כאן.

אוהבים אותך!!!

• תוכן חדש...