Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התפוטרתי, מה עכשיו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, אם אתה בביטוח מנהלים תעביר מיד את הכסף לקרן פנסיה. זכור שסוכן הביטוח מוטה כי הוא מרויח יותר אם אתה משאיר את הכסף בביטוח מנהלים.

ואם המקדם שלו נמוך? שיבדוק קודם את כל התנאים שלו

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המקדם שלו לא נמוך כי זו העבודה הראשונה שלו לאחר השחרור.

חוץ מזה , גם אם היה לו מקדם נמוך, כבר דיברנו שהמקדם הנמוך הזה הוא בעצם אחיזת עיניים.

פורסם

נתחיל בהודעה מוקדמת

קיבלת?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המכתב זה אמור להיות ההודעה המוקדמת

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאלה מה נכתב בו

מקבל חודש הודעה מוקדמת , צריך לבוא לעבוד? או מקבל ולא צריך להגיע לעבוד?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ביקשו ממני לא לעבוד מהרגע שקיבלתי הזמנה לשימוע, אמרו לי וזה גם מובן מאליו שכל הימים בתשלום.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

תתחיל לחתום, כסף לא תקבל על התקופה עד 22/7

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

רגע, התבלבלתי בתאריכים - קיבלתי מכתב פיטורים ב-22/06 וכתוב שהפיטורים נכנסים לתוקף החל מאותו היום ואני מתבקש שלא לעבוד בתקופת ההודעה המוקדמת. אני יכול לחתום ולקבל כבר דמי אבטלה?

Just daily

פורסם

לא, זה מתקופת סיום עבודה בפועל (על תקופת ההודעה המוקדמת עדיין המעסיק צריך לשלם לך).

אבל תגיש תביעה לדמי אבטלה כבר מעכשיו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דחה את הרישום של עוסק מורשה למועד בו אתה צופה לקבל את ההכנסה, אלא אם אתה צריך לרכוש ציוד / מוצרים לעסק החדש ( בהצלחה כמובן ).

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מפה לשם, התחלתי לעבוד היום בחברה עם רכב צמוד ותנאים טובים. אני עדיין בזמן תקופת "הודעה מוקדמת" בעבודה הקודמת - האם הם חייבים לשלם לי בכל מקרה למרות שאני עובד "במקביל"? האם יכולים להתקזז מול ימי החופש שצברתי?

Just daily

• תוכן חדש...