Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו זה, מפגש חברים הולך ומתקרב. באופן לא מפתיע נרשמו כ-20 חברים עם רכביהם לתחרות ה-SPL, אנו מצפים למעל 100 אנשים נוספים שיגיעו לצפות בחגיגה. נשמח לפגוש את כולם. במקום יהיה כיבוד ואוכל, מקווה שיש לכם תיאבון?

ב- 13:30 נתחיל במדידות עם מכשיר RTA מקצועי של אודיו קונטרול וצג גדול נוסף. בזה אחר זה יעלו הרכבים וימדדו, נודה על סבלנותכם. המיקרופון יהיה מונח 20 ס"מ מהקורה הימנית ו-20 ס"מ מהזכוכית בלוח המחוונים. דיסק הבדיקה יכלול תדר של 55 הרץ. להזכירכם המדידה הראשונה היא הטובה ביותר! אחריה הסליל/ים מתחמם/ים והתוצאה יורדת בקצת (מניסיון שלנו). לכן, רצוי להשאיר את הסליל קר לפני המדידה. כפי שציינו הכל מותר בתנאי שהכל ברכב והחשמל מגיע מתוך הרכב.

כאן המקום לומר, ששוהם והנהלת הפורומים, ומנהלינו היקר איל מכינים את המקום והאירוע בצורה מושלמת. הם דואגים לכל, מקדישים תשומת לב ומושיטים יד לכל פרט. פשוט תענוג. אנחנו מבקשים להודות להם על כך שהם מארגנים הכל באופן מופלא, בחיוך ובנועם. ולחברים שיכבדו אותנו בנוכחותם, להתראות במפגש ובהצלחה בתחרות.

פורסם

אם אפשר רק להוסיף משהו:

כל מי שחושב שהוא פטנציאל לעשות שטויות שמה כמו המפגש של המכוניות שלא יגיע!!!!!

אנחנו לא הולכים להפוך את זה למפגש שוק אירגנו והשקיעו בזה הרבה...

אל תגרמו לנו להגיע לשמה ולהתבאס שהגענו פעם שעברה במפגש אוטוסאונד היה ממש כיף בלי שטויות ובלי עניינים כמו שהיה אז אני חושב שהמפגש שלנו הולך להיות פי ארבע יותר גדול...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

רב תודות, אבל אין ביכולתי להגיע, מקווה שתהנו ושהבנאדם עם הרוקפורד הכי טוב יזכה... (מת על רוקפורד)

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

באמת במפגש של אוטוסאונד האחרון היה יפה,אבל היה חסר ארגון

אני יגיע ונרשמתי כמתחרה למרות שזה רק בשביל הספורט ואני בטוח שאני לא יהיה אחד הראשונים.

אני אפילו לא מתכוון לכוון את המערכת לפי התדר.

אבל אני רואה שהרבה אנשים לא מתכוונם להגיע וזה מבאס.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אני נועל את הת'רד כדי שלא לפצל את הנושא, אפשר להמשיך להגיב בת'רד (אוטופרט, אולי כדי שתכתבו את ההודעה הזו בת'רד המקורי?).

תודה לאוטופרט על המילים החמות אבל תכלס רוב הקרדיט להם :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...