Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

.יש לי מודם נט סטיק ברכב ואני רוצה שיהיה לי אינטרנט ברכב. ואני לא מצליח לסדר שיהיה לי אינטרנט יש לי אינטרנט. אבל זה לא מסונכרן עם המערכת אני לא יודע איך להגדיר בהגדרות של המערכת שיהיה לי קליטה של האינטרנט.מישהוא יכול להסביר ולעזור לי בזה? אני אשמח

פורסם

ליאור, איזו מערכת מולטימדיה יש ברשותך? האם זו מערכת אנדרואיד? ואם כן, האם צויין במפרט שהיא תומכת ב-3G? במידה וכן, אז האם הנט סטיק שברשותך תומך באנדרואיד? כי לא כולם תומכים.

פורסם

קודם כל כבה את המערכת, חבר את הדונגל ואז תדליק את המערכת וחכה 2 דקות לראות אם הדונגל זוהה.

האם כשאתה מחבר את הדונגל עם כרטיס הסים אתה רואה למעלה אייקון של מדרגות (קליטה סלולרית)?

אם כן, האם אתה רואה רק אייקון של מדרגות או גם כיתוב של 3G בצמוד למדרגות?

אם הדונגל שלך תומך ואתה רואה את האייקון של המדרגות (עם או בלי ה3g, לא משנה), אתה צריך להיכנס להגדרות רשת, להיכנס לסריקת רשתות ידנית ולבחור בצורה ידנית את הרשת שלך.

אם זה לא עובד- תברר מה הגדרות הapn של הרשת שלך ותגדיר ידנית.

אם אין לך אפשרות כזו בגרסת האנדרואיד שלך- תוריד מהפליי סטור אפליקציה בשם mobile network settings, כנס אליה ותעשה סריקת רשתות ובחר את הרשת שלך.

אם לא הצלחת- תיכנס באפליקציה לaccess point names, תמחק את כל השמות שמופיעים שם, ותיצור רשומת apn חדשה עם פרטי ה apn של הרשת שלך.

עדכן אם עובד או אם נתקלת בבעיה

שלומי

פורסם

כן זה מערכת אינדרואיד והמודם קולט לי יש לי קליטה של השל 3G עם מדרגות כמו שאמרת של האינטרנט אבל אני לא יודע בהגדרות של המערכת מה לעשות איפה זה בכלל אני לא יודע איך להגדיר את זה שהמערכת תקלוט לי את המודם המערכת שלי זה בעברית אינדרואיד אבל אני לא מצליח להבין איפה מגדירים את המערכת ככה

פורסם

אם כך, אז כנראה שאתה צריך להגדיר את ה-APN (נקודת גישה) במערכת. רשום בגוגל את שם החברה הסלולרית שלך + APN ותמצא שלל מדריכים כיצד להגדיר.

פורסם

במערכת אצלי ההגדרות לפי מה שראיתי הם ככה הגדרות-אלחוטי ורשתות-עוד- ואז רשום לי נקודה לשיתוף אינטרנט ומתחתיו-vpn ואם אני לוחץ על זה אז הוא רושם לי הקלד את הסיסמה עבור אחסון אישורים. ככה זה אצ לי בהגדרות ניראה לי שמה צריך לעשות את ההגדרות אני חיפשתי את כמו שאמרת בגוגל את ה-APNולא הצלחתי לדעת מה לעשות למרות שמצאתי תקודים באינטרנט כמו שאמרת לי.אני לא יודע מה לעשות שמה

פורסם

יש לי אינטרנט ברכב עם ה3G והקליטה עם המדרגות האלה זה אומר שיש לי קליטה מהמערכת של המודם נט סטיק אבל אני לא יודע מה עושים כדי שנערכת תתחבר לי ותקלוט תמודם בדקתי מה שאמרת לי לעשות ולא הבנתי או הצלחתי להגדיר את המערכת

פורסם

מישהוא יכול להיתקשר אליי ולהסביר לי אולי. כשאהיה במערכת באוטו ומישהוא יסביר לי אצליח להבין מה לעשות יותר טוב. זה הפון שלי ליאור 0542284389 אני כבר הרבה זמן לא מצליח להבין מה לעשות שיהיה לי אינטרנט ברכב שאצליח להגדיר תמערכת. אודה למי שיעזור לי אשמח מאוד

פורסם

אשמח אם תעזור לי ותיצור איתי קשר בטלפון. או אם אתה מהמרכז אוכל לבוא אלייך ואולי תצליח לסדר לי

פורסם

לא אצלי זה לא ככה זה מערכת ההגדרות שנות קצת שמה אני לא יודע להעלות פה תמונות לא מצליח לי להעלות אותם אוכל להראות לך בפון אם תדבר איתי בפון אראה לך

פורסם

אני מבין שההגדרות של נקודת הגישה אצלך מוסתרות. אסביר לך איך ליצור נקודת גישה בדרך עקיפה:

1. תדליק שיתוף אינטרנט WIFI בפלאפון שלך, ותתחבר אליו מהמערכת כדי שתוכל לגלוש.

2. במערכת שלך, כנס ל-Google Play ותוריד את האפליקציה "Mobile Network Settings"

במידה ואתה לא מוצא אותה, אפשר גם להוריד את "Change APN"

3. כנס לאפליקציה ושם תהיה לך אפשרות להגדיר נקודת גישה חדשה.

4. המשך לפי ההוראות של ספקית הסלולר שלך.

• תוכן חדש...