Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה על העזרה. אבל אני באמת לא כל מבין בזה בחיבורים האלה אני פשוט רוצה שיהיה לי אינטרנט במערכת צריך רק להגדיר אותה אשמח אם מישהוא שגר קרוב אליי יוכל לסדר לי את זה אני אשלם לו על זה מבחינת הרשת יש לי קליטה

פורסם

חברים תודה על העזרה.אבל אני לא יודע באמת איך לעשות את זה ניסיתי כמו שאמרתם לא הצלחתי כלום אני לא יודע איך באמת לעשות את זה.אני אשמח אם מישהוא שגר קרוב אליי יעשה לי את זה אני אשלם לו על זה. ויגדיר לי תמערכת יש לי אינטרנט רק זה לא מוגדר מהמערכת.אשמח אם מישהוא יוכל ליצור איתי קשר בפון 0542284389

פורסם

אני מתמודד עם אותה בעיה בדיוק. אשמח לשמוע רעיונות נוספים לפתרון.

לפותח הדיון, אין לי מושג איזה מערכת יש לך אבל אני מניח שזו אותה תקלה. לפני שאעבור לחפירות הטכניות אציע שני דברים:

א. חבר את המודם למחשב ותוודא שהוא עובד

ב. בנתיים תעבוד עם נקודה חמה מהסלולרי

מידע נוסף למתעניינים:

1. לא ניתן להיכנס לעורך ההגדרות של APN גם אחרי שמוסיפים בקובץ build.prop את השורות

ril.sales_code=LOL
ro.csc.sales_code=LOL

2. מסתבר שהגדרות ה-APN (של כל העולם בערך וגם של הארץ..) כבר שמורות בתוך הקובץ apns-conf.xml. בכל מקרה, גם עריכה של הקובץ הזה לא מביאה ישועה.

3. האפליקציה PPP Widget, על גירסאותיה השונות, לא עובדת (יתכן ודמיינתי ופעם אחת היא כן עבדה. אבל מאז לא..).

4. כל האמור לעיל דורש לעשות root למכשיר. לא מסובך בכלל, אבל צריך לעשות.

5. האפליקציה Change APN מכניסה לתפריט של עורך APN אבל לא מאפשרת שמירה.

6. הסמל של הקליטה "מדרגות" - אני לא יודע עד כמה הוא נותן אינדיקציה נכונה. זה מה שקורה אצלי (ZTE MF637):

משולש ריק - כאשר יש כרטיס סים לא פעיל בתוך המודם

מדרגות מקווקוות - כאשר המודם מחובר ללא כרטיס

משולש ריק שמופיע לשניה ומיד נעלם - כאשר מוכנס מודם עם כרטיס פעיל

רק אציין שהמודם מדליק נורה כחולה/ירוקה באופן קבוע. מה שאומר שהוא קולט דור שלישי (כחול) או שני.

לסיכום:

כמות השעות והעצבים שביזבזתי על זה הביאו אותי להזמין מודם חדש (דור רביעי) בתקווה שיפתור לי את כל הבעיות.

בלי קשר לזה, במהלך כתיבת התגובה עלה לי רעיון שכדאי לבדוק.

בכל מקרה, שיגיע המודם או אם ימצא פתרון אחר - אני מבטיח לעדכן.

פורסם

אחד בשם יובל מהפורום עזר לי והדריך אותי שלב שלב זה בסוף לא היה בעיה כל כך הורדתי תוכנה למערכת ההגדרות מהמערכת לא היו מכוונות לרשת שיש בארץ וככה שיניתי אותם ועזר לי מאוד הבנאדם הזה תותח והוא יכול לעזור גם לך הוא ידריך אותך. אם תרצה עזרה דבר איתי

פורסם

אם אתה בראשון,כנס לארט סאונד ליד הסינמה סיטי,שיעדכנו לך.

Sent from my G7-L01 using Tapatalk

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

עידכון: המודם שקניתי הגיע - HUAWEI E3372.

חיברתי ועבד אוטומטי בלי צורך להגדיר כלום.

קישור למי שמתעניין:

http://www.aliexpress.com/item/150Mbps-FDD-Unlocked-Huawei-E3372-M150-2-3G-4G-LTE-USB-Dongle/32480396207.html

פורסם

סלקום.

המודם פתוח לכל הרשתות אבל לא תומך באחד מתוך שני התדרים לדור השלישי (850MHz) ברשת סלקום.

למי שיש פרטנר/012/הוט זה יתאים בכל התדרים.

רשימת התדרים שהמודם תומך:

4G - 800/900/1800/2100/2600MHz

3G - 900/2100MHz

2G - 850/900/1800/1900MHz

פורסם

לא הגדרתי כלום, עבד מהקופסה.

מוקדם יותר היום נכנסתי לכתובת של המודם - 192.168.8.1 וראיתי שהוא קולט דור שלישי.

אגב, דרך הכתובת הזו ניתן לקרוא (אולי גם לשלוח, לא בדקתי) הודעות sms שמתקבלות לסים. והוא קורא עברית :)

המערכת שיש לי היא של Joying. תוכל לקרוא כאן עוד כמה דברים שכתבתי על המערכת:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?593078-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%90%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%99%D7%93-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA

פורסם

תודה!

אני חושב שאצלי APN נעול ברמת הROM של מערכת, כי דונגלים שניסיתי לא עבדו, אתה לא מהדרום במקרה? :)

פורסם

הוא לא נעול, אלא מוסתר.

תוכל לפתוח את התפריט של APN באמצעות האפליקציה Change APN

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.appando.app.changeApn

למרות שכשניסיתי להשתמש באפליקציה עבור המודם הקודם לא הצלחתי לשמור. אבל יש כאלו שהאפליקציה עזרה להם.

אגב, לא בטוח שזו הבעיה. יש סיכוי שכלל לא צריך להגדיר APN כי היצרן כבר שמר אותו במערכת.

אני ממליץ לך לנסות את האפליקציה PPP Widget. יש לא מעט מקרים שהיא עוזרת

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.draisberghof.pppwidget3

איזה מודם יש לך? אולי בכלל הוא הבעיה..

בדקת עם מחשב שהוא עובד?

איזה מערכת יש לך?

אני לא מהדרום..

פורסם

שוב תודה על ההסבר,

אני אזמין דונגל אחר, כי יש מצב שדונגל הזה לא טוב (לא זוכר את ה יצרן)

יש לי את המערכת של קיה (אנדרויד סיני מאדי מערכות).

פורסם

הייתי מנסה את PPP Widget לפני קניה של מודם חדש.

בכל מקרה, במידה ואתה קונה מודם חדש יהיה נחמד שתעדכן פה איזה דגם ואם עבד.

• תוכן חדש...