Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מספר הצופים של טופ-גיר המחודשת ירד בחצי מ-5.6 מיליון ל-2.8 אחרי שתי תוכניות בלבד!

ג'וני בוי
שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז מי צדק? הערוץ בחר להקריב את התרנגולת שהטילה ביצי זהב בגלל התנהגות בלתי הולמת. התוצאות מדברות בעד עצמן, הביקורת מכות ללא רחם בתוכנית החדשה, הקהל מצביע בשלט והשאלה היא אם לא היה משתלם יותר לפצות את אותו עובד הפקה שהוכה בסכום ראוי ולשמור על הפורמט?! הרי התוכנית היא קלרקסון וכולם הפסידו, כולל הצופים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותו עובד הפקה לא רצה להתלונן, קלארקסון פנה להנהלה מיוזמתו. חצי שנה לפני כן מכר את מניותיו בתוכנית.

כנראה שהבעיה האמיתית היא אחרת...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותו עובד הפקה לא רצה להתלונן, קלארקסון פנה להנהלה מיוזמתו. חצי שנה לפני כן מכר את מניותיו בתוכנית.

כנראה שהבעיה האמיתית היא אחרת...

מזאת אומרת מכר את מניותיו?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קלארקסון זה כמו ביבי.

לא משנה כמה הוא טוב צריך להחליף אותו.

הצופים של קלארקסון יכולים להיות נכדים שלו, תן לעוד אנשים להנחות תוכנית.

כמו דיוויד לטרמן שהצופים שלו יכלו להיות נינים שלו שהוא עזב את התוכנית, עכשיו יש 3-4 תוכניות אירוח באותה שעה.

אייל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק שאלה, זה רק אני או שמס' הדיונים על התוכנית כאן קפץ ב300% ביגלל העונה החדשה?

מוכר מארז נייר טואלט איכותי בייבוא אישי מחו"ל של Kirkland, מוכן להחלפה על רכב ספורטיבי יד ראשונה, לרציניים בלבד!.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם אייל גולן ממלא אולמות בקיסריה, כפרה עליו.

צריך לתת לטייל גולן להנחות את טופ גיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך לתת לטייל גולן להנחות את טופ גיר

מסכים לחלוטין, בפרק הראשון אשמח לראות סקירה של ה"פותמוביל" שלו ושל אבא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Monster 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קלארקסון זה כמו ביבי.

לא משנה כמה הוא טוב צריך להחליף אותו.

אתה שם לב לסתירה הלוגית במשפט שלך, נכון? מאיפה הבאת את זה? מהכתבים של מרקס, לנין או סטלין?

תן לי לנסח לך מחדש: בגלל שהוא טוב ולא הצלחנו למצוא מישהו טוב יותר, צריך להחליף אותו.

צופים של קלארקסון יכולים להיות נכדים שלו, תן לעוד אנשים להנחות תוכנית.

כמו דיוויד לטרמן שהצופים שלו יכלו להיות נינים שלו שהוא עזב את התוכנית, עכשיו יש 3-4 תוכניות אירוח באותה שעה.

היו לו כחצי מיליארד צופים, חלק מהם בוודאי היו בגיל צעיר. תוכל רק להסביר מה רע בכך?

פעם היה טופ גיר, עכשיו יש אסופה של פחות מוצלחים שמנסים לשחזר את ההצלחה (והכשלון ידוע מראש) ואח"כ יהיו לנו 3-4 תוכניות פחות טובות. אבל 3-4 תוכניות!

מי מונע מפלוני לעשות "טופ גיר"?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים לחלוטין, בפרק הראשון אשמח לראות סקירה של ה"פותמוביל" שלו ושל אבא.

לשמוע אותם מנסים לדבר אנגלית כבר יחזיר את הרייטינג מעל למה שהיה אי פעם לקלארקסון בשנים הטובות שלו.

העיקר לא להשתיק את הרעשים של גלגלים חורקים ברקע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אחרי 10 דקות הבנתי שאת התוכנית הזאת כבר אי אפשר לראות,רק הקול החדש שמקריין ברקע גרם לי לסגור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צפיתי בשני הפרקים הראשונים , חצי כוח לגמרי , משו פשוט חסר , זה מרגיש לא נכון.

זה לא שהתוכנית גרועה , היא פשוט לא טובה.

מתי יוצאת התוכנית של השלישיה ב אמזון ?

2017 Type R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני משוכנע של-BBC לא היה ספק, שברגע שקלארקסון לא יהיה חלק מטופ גיר - הרייטינג יצנח. זה כבר קרה בעבר.

הם בכל זאת קיבלו את ההחלטה, בין אם מעמידה על עקרונות ושמירה על ערכים (לא נראה לי...) או מסיבות אחרות, שרק מי שמאחורי הקלעים יכול אולי לדעת. בכל מקרה, כנראה שעדיין משתלם להם להפיק את התוכנית, גם עם פחות צופים. נדע זאת לפי המשך הסדרה לעוד עונות או ביטולה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אותי דווקא מפתיעה ההתנהגות של אוונס בכל הסיפור הזה,

כאשר הוא מצייץ ללא הרף בטוייטר על מספרי רייטינג שונים מהמצוהר כאיזשהו מסע התגוננות כאילו היה ילד בן 8.

Porsche 944 turbo

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3034 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...