Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביקרתי אצל גבריאל לא מזמן כדי לרכוש כמה מוצרים ועל הדרך הוא נתן לי קצת מהBling שלו לנסות.

עוד מהתקופה שגרתי בארה״ב השתמשתי ב303. מוצר אמריקאי די פופולרי שם. הם קוראים לו הקרם הגנה לפלסטיקים.

בכל אופן כשבאתי לארץ הבאתי איתי קצת במכולה.

מנדיבותם הורי תרמו את היונדאי אלנטרה 2001 שלהם לצורך המבחן.

c0da4ba2f4f94d3cc93023b5b276c82e.jpg

האיזור לבדיקה, מתחת לווישר בצד הנהג. חטף שמש במשך 15 שנים.

אחרי ניקוי יסודי ודבק:

06a6c0557554d9941f832fa868f54d06.jpg

החומרים:

eb7eebab18dbd69233a07762bac26643.jpg

לאחר יישום חומרים ומעבר עם מגבת מיקרופייבר. הBling למעלה וה-303 למטה.

f10a11cf4babd6c6121f20cb634e9b9f.jpg

קשה לראות בתמונות אבל הBling נוצץ קצת בשמש, בדומה לצבע מטלי. ה303 יותר מתון באפקט שלו, שניהם מחדשים את הפלסטיק בצורה בולטת.

אעדכן עם תמונות שבוע שבועיים הקרובים. נראה איך הם מחזיקים [emoji16]

בברכה,

עידו

עריכה אחרונה על ידי Caspex
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לי גם יש את ה303 רק באריזה שונה, אולי זו גם נוסחא חדשה - החומר הזה פשוט מטורף, יש לו עמידות מפחידה (יישמתי גם על גומיות חיצוניות).

פורסם

אהבתי את המראה של הבלינג דווקא, נותן יותר חיים לפלסטיקה.

עם ה 303 נראה קצת שהפלסטיקה משופשפת, מעניין איך העמידות של שניהם לאורך הזמן

Opel Adam S 2017

פורסם

איך ביצעת את הנקיון המקדים? מה היו השלבים?

אני שואל כי האיזור התחתון, שבו ניסית את ה-303, נראה עדיין מלוכלך אחרי המריחה (כאילו היישום של החומר בוצע על משטח לא נקי דיו).

והאיזור של הבלינג, נראה כמו מריחה לא אחידה, חלקים מבריקים/רטובים מאוד, בעיקר החלק שקרוב לפס ההפרדה, ואיזורים שפחות.

אולי עוד תמונות יעזרו.

"יאללה בירי".

פורסם

הניקוי היה מטלית רטובה עם מים, ייבוש, ניקוי עם סבון כלים (לא להשתגע זה רק פלסטיק), מים, ייבוש.

האיזור התחתון נראה ככה גם לפני הניקוי, אני חושב שזה משהו בפלסטיק. בכל אופן עשיתי את אותו התהליך לכל החלק שבולט.

לגבי האיזור של הבלינג שקרוב לקו ההפרדה, זה פשוט שאריות שנכנסו מתחת לנייר דבק ולא הצלחתי לשפשף כראוי עם הבאפינג. אחרי שהורדתי את הדבק לא רציתי לגעת כדי לא לעוות את התוצאות.

אם זה קריטי אוכל לחזור על המבחן באיזור אחר.

פורסם

א. אם יש לך הצעה לשיפור אני מקבל בכבוד ביקורת בונה, תמיד יש מה ללמוד. אני לא מתיימר לדעת הכל ובגלל זה גם משקיע ומנסה ובודק וקורא.

להעיף הערה כזאת סתם זה לא מכבד.

ב. אני מזמין אותך לבוא ונעשה את ההשוואה ביחד. החומרים עלי.

ג. ההשוואה היא פה יחסית בין המוצרים ולא אבסולוטית. הם שניהם עברו את אותו תהליך, גם אם המשטח לא עבר ניקוי מטורף עם כל מיני חומרים ופלסטינה וכו׳.

פורסם

א. לא התכוונתי חלילה לא לכבד.

ב. תלוי איפה אתה גר..

ג. אני מבין שניקית את המשטח באופן זהה, אבל הצד של ה303 יש לו כתם.. צריך שהמשטח יהיה זהה. לכן רשמתי שאי אפשר להסיק על המוצרים יותר מידי חוץ משהבלינג נוצץ יותר וה 303 לא.

את עמידות החומרים דרך אגב אשמח אם תעדכן.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

תודה על ההשוואה,

כמה טיפים להבא,

תמיד תשתדל לעשות השוואות על משטח מקיף נקי, זה מקל על העין, ועוזר לזהות הבדלים בצורה חדה יותר, כי בוא נניח לרגע ששני הצדדים הביאו תוצאות זהו, אבל הלכלוך המקיף בצד ימין קצת יותר תפס את העין, מבין?

תדביק את המסקנטייפ באופן רפוי יותר, יהיה קל יותר להוציא ללא סימנים.

להשתדל לקחת משטח שבלוי באופן זהה בכול צדדיו, ה-303 נראה במצב קשה יותר בתמונות של הלפני.

פורסם

את ה303 אני לא מכיר, את הפלסטי בלינג יש לי בבית, מיושם בדרך כלל על 2 רכבים(יונדאי I10 2016 ומגאן2 09)

ביונדאי אין מראה מחודש לפלסטיק אבל הוא נהפך לממש מבריק(עד לקטע שביום שימשי הוא אילו מסנוור).

לאומת זאת במגאן שעברה קצת הרבה בחייה אכן חוזר הצבע השחור העשיר בתוספת ברק מטורף. לגבי עמידות נראה שהמוצר שורד ללא בעיה בין שבועיים לחודש(הברק דועך) תלוי בהחנה של השטח לפני(ישום על שכבה קודמת או מעבר עם APC לפניכן) בנוסף על פלסטיק שמטבעו חחש חלק המוצר יכול להראות קצת שומני עם לא עושים כמה ניגובים טובים אחרי הישום.

פותח האשכול אתה יכול לנסות על הפלסטיקה השחורה של הגריל עם ניקיון טוב עם סבון כלים

פורסם (נערך)

לאחר שבוע בשמש:

23d3eb1e4b205d6dfcd16f1dbb8c5af7.jpg

אתייעץ עם גבריאל לגבי תהליך היישום אבל בגדול נראה שה303 מחזיק קצת יותר טוב מהבלינג.

אני מתכנן לחזור על הבדיקה באיזור אחר אחרי שאתייעץ איתו.

אגב תודה על ההמלצות פה אקח אותם בחשבון בניסיון השני.

עריכה אחרונה על ידי Caspex
פורסם

בגדול הייתי חוזר על הניסוי אחרי שהאיזור נשטף הייטב והיה מעבר עם APC או IPA מדולל.

מנסיון שיש לי עם המוצר של קלינסטרס אם השטח הוכן טוב לא אמורה להיות דעיכה כזאת, כנאמר לפניכן העמידות שיצא לי לעקוב אחריה הוא בין שבועיים לחודש(בהם בוצעה שטיפה שבועית)

פורסם

בהנחה שניקית את האזור המטופל באופן זהה הבלינג צריך מקצה שיפורים באופן ניכר.

תודה על העדכון

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

• תוכן חדש...