Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש להחליף את הרמקולים הקידמיים ברכב שלי לרמקולים שישמעו טוב עם המערכת המקורית ללא צורך בהגברה נוספת.

אני לא מחפש להשקיע יותר מידיי, רוצה לסגור את הכל עד 500 ש"ח (אם פחות אז יותר טוב).

לאחר בירורים שעשיתי לבד, וקצת סקר, אני חושב שהפיתרון הכי משתלם ונוח יהיה להזמין את כל מה שנדרש מארה"ב (אני אשתמש ב Buy2Usa).

הדגם המדוייק של המערכת הוא GX-201LH.

מפרט טכני אפשר למצוא בקישור הבא:

https://i.gyazo.com/07723d798d7111ef870193c7485b7703.png

אלו כל המוצרים שאני חושב להזמין, אשמח לחוות דעת ממכם או להמלצה על משהו שאתם חושבים שישמע טוב יותר עם המערכת שיש לי:

JBL GTO638 6.5-Inch 3-Way Speakers (Pair)

6½" 6.5 6 1/2 6.75 Subaru Factory Speaker Mount Plates Adapters Brackets Ring

Car Speaker Harness Adapter Plug Connectors Factory to Aftermarket Speaker SH64

Dynamat 10415 10" x 10" x 0.067" Thick Self-Adhesive Sound Deadener with Xtreme Speaker Kit - Pair

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

11W ב-1% THD. להיט. :|

אין לך הכנה לטוויטרים בדלת (ליד ידית פתיחה לפי גוגל)?

האמירה שלי היא בעצם שעדיף לך ברמת העיקרון לרכוש סט קומפוננט מאשר רמקול קואקסלי.

הרמקולים שבחרת הם בעלי התנגדות של 2 אוהם. זה עשוי ליצור עומס על המערכת ולהוביל לנזק.

האם בדקת עלויות משלוח ומכס (למרות שלא אמור להיות)? ובהתאם השתלמות רכישה מחו"ל לעומת אפשרויות בארץ (שכוללות אחריות מקומית ואולי חבילה משתלמת יותר בשקלול התקנה)?

לגבי יריעות הבידוד (המינימליסטיות), בדוק עלויות בארץ, כולל אולי מוצרים שמופיעים כעת בפורום יד שניה כמו גם חומרים תחליפיים (והיו שרשורים בנידון) שניתן להשיג יחסית בזול, ולבצע עבודה קצת יותר מקיפה אם כבר פותחים את הדלתות.

פורסם

אכן יש לי טוויטרים (קקה של טוויטרים אבל יש).

הרמקולים האלו לא בדיוק 2ohm סטנדרטי, הם מיועדים להגברות של 4ohm והרעיון הוא לנצל מקסימום כוח ממערכות חלשות.

זה ההסבר שלהם:

True 4-Ohm Topology

Low-impedance speaker voice coils extract more power from your amp for more powerful performance than high-impedance coils do. JBL GTO638 speakers use a lower-impedance voice coil than a typical 4-ohm speaker to extract the most power possible from all amplifiers engineered to drive loads of 4 ohms or less.

אתה עדיין חושב שזה עלול לגרום לנזק?

לגבי משלוח - 20 דולר (משלוח ימי).

מכס אין.

את ההתקנה אני עושה לבד.

לגבי הבידוד אני אבדוק.

תודה.

פורסם

אז זה מחזק בעיני בחירה בקומפוננט על פני קואקסלי, או לחילופין לבטל אותם.

ואם בכל זאת קומפוננט, רצוי לבדוק שהטוויטרים נכנסים במקום המקורי. אגב, גם לגבי עומק התקנה של רמקולים הייתי מבצע בדיקה.

אני מכיר את ההסבר שלהם, ולכן כתבתי שזה רק 'עשוי' לגרום לנזק.

המגבר הפנימי נראה חלש למדי, ואני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון הזה. מה גם שלדעתי אחוזי העיוות (שגם כך לא להיט) עולים כשההתנגדות נמוכה יותר, ובכלל אין ממש יתרונות מעבר להספק הנוסף (שכאמור, המגבר לא בהכרח יודע לספק בכלל).

20 דולר זה רק על הרמקולים או על הכל?

האם המשלוח של כל הרכיבים מאוחד ע"י buy2usa? ואם כן, האם המכס בארץ לא ידרוש בכל זאת מיסים משום שהכל ביחד עובר את ה-75$?

(מתנצל אם השאלות בנאליות, פשוט לא מכיר).

פורסם

לגבי הטוויטר, אין משהו שנכנס במקום המקורי ואני לא כ"כ רוצה לנסר\לקדוח שם.

כך הטוויטר נראה בדלת (כן, הם לא יכלו לעשות את זה יותר מוזר...):

frontdoortweeterspeaker.JPG

לגבי ההגברה, זאת הסיבה שהתמקדתי על רמקולים עם רגישות כ"כ גבוהה. אלו הרמקולים מבחינת JBL כתחליף לקיימים עם מערכת מקורית.

buy2usa מאחדים את החבילה.

לגבי המכס מעל 75$, לא בדקתי אבל אני יכול להוריד את הבידוד ואז זה לא יעבור את ה 75$.

פורסם

יש סיכוי שניתן להפריד את הטוויטר מהתושבת הזו בצורה לגיטימית. ואם כך, אז אפשר לבדוק את הקוטר והעומק שלו ולמצוא משהו תחליפי.

או למקם את הטוויטרים החדשים (אם יהיה רלוונטי) במיקום אחר כדוגמת המשולשים/קורה A/דש בעזרת תושבות שמגיעים איתם בדר"כ.

אגב, דור הרכב הוא BL?

פורסם

תראה, לכאורה יש מק"טים נפרדים לתושבת ולטוויטר (הקישור הבא אינו בהכרח תואם לרכבך ספציפית):

http://jp-carparts.com/subaru/partlist.php?maker=subaru&car_baseid=F18018&type=B13&cartype=001&fig_id=862

יש גם מכירות נפרדות של הטוויטר (או לפחות גרסה כלשהי שלו):

http://www.ebay.ie/itm/Speaker-Front-Genuine-Subaru-Legacy-tweeter-86301AC061-/161877054516?hash=item25b09fd434:m:mm8mftDqFmDlWnBq7ipbdPA

כך שיכול להיות שמסתתר שם בורג מתחת לגוש הזה באמצע, או שהוא מודבק בצורה כלשהי.

פורסם

למה לא לנסות מידבאס עוד יותר נציל? תבדוק נתוני נצילות של דרייברים 6.5 של פייטל פרו למשל רמז רמז

96, 98 ואף 99 דיבי נתון נצילות וביקורות אוהדות מאוד.

הייתי משדך אליהם מיד טוויטרים של טנג בנד 2 אינטש למשל שעליהם היו מבוססים הcdt es02 שלי.

צריך להיות מעניין לכל הפחות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נשמע מעניין, השאלה כמה השקעה כספית זה דורש.

יש לך דגמים ספציפים שאתה יכול להמליץ עליהם?

לגבי הטוויטר, 2" כנראה לא יכנס שם כי הטוויטר שיש שם הוא 1" (אלא אם התכוונת למקם אותו במיקום אחר, ואני מחפש חיים קלים כלומר להשתמש בחיווט הקיים).

פורסם

לא מצליח להדביק נתונים כרגע, כנס לגוגל ותכתוב למשל faital pro כנס לאתר הבית שלהם ותקליק על products

תבחר lf speakers

תגלול למטה עד שתמצא רכיב בשם 6fe200 זה מידבאס 6 אינטש עם נצילות 95 דיבי וטווח תדרים 85 הרץ עד 6 אלף הרץ.

אני מהמר עליו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש גם גרסאת 4 אוהם:

http://www.faitalpro.com/en/products/LF_Loudspeakers/product_details/index.php?id=401020111

גובה הרמקול כולו הוא 77 מ"מ, מתוכם 8 מ"מ זה החלק שבולט החוצה, כלומר עומק התקנה של 69 מ"מ (תוספת של 17 מ"מ על פני ה-GTO638 למשל). אתה בטוח שזה לא יכנס עם הגבהה מתאימה שיכול להיות שנדרשת במקום הרמקול המקורי בכל מקרה?

פורסם

אחרי הגבהה יש קצת יותר מ 2".

הרמקולים המקוריים הם פחות מ 2" בהרבה.

אבל נראה לי שאנחנו חורגים פה לתקציבים שאני לא הולך להוציא.

אלא אם זוג רמקולים כמו אלו עולה 300-350 ש"ח כולל משלוח לארץ (כי בנוסף יש להוסיף טוויטרים וציוד).

פורסם

מההיכרות שלי עם סטים נמוכים של קונצרן הרמן, אני בכלל לא בטוח שהטוויטרים יהוו שיפור על המקוריים אולי בדיוק להפך.

בגלל זה גם לא המלצתי על טוייטרים, אבל יכול להיות שמחר אוכל למצוא לך משהו מעניין מבית דייטון.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...