Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מדובר ברכב חדש מסוג פולקסווגן גולף עם מגב אחד גדול משמאל ועוד מגב יותר קטן, לפני כמה ימים אני שמתי לב שאחרי שאני מנקה את החלון עם המגבים, בדיוק מולי בנקודה שבה המגב הקטן מחליף כיוון נוצר פס לבן.

היום הייתי במוסך, החליפו לי את המגבים אבל זה לא עזר.

הפס הזה אמור להווצר או שאולי צריך אכשהו לכוון את המגבים?

פורסם

תודה על התשובה,

אם אצלך זה גם ככה אז אני לא חושב שיש פתרון...

מה שכן, אחרי ההחלפה של הוישרים הפס נהיה דק יותר.

אם הרכב אצלך פחות מחצי שנה אתה יכול להחליף חינם, היועץ שירות אמר לי שבחצי שנה הראשונה יש אחריות על הכול כולל חלקים שמתבלים

פורסם

תתרגל או שתעביר סמרטוט על הפס :oops:.

תשאל את חבר הפורום STIO איך הוא מתגבר נפשית על הפס הלבן. אולי הוא מפרק את הווישרים בכדי שלא יגנבו לו אותם ככה שאין לו סימנים על השמשה. :oops:

איזה כייף לי :)

פורסם
תתרגל או שתעביר סמרטוט על הפס :oops:.

תשאל את חבר הפורום STIO איך הוא מתגבר נפשית על הפס הלבן. אולי הוא מפרק את הווישרים בכדי שלא יגנבו לו אותם ככה שאין לו סימנים על השמשה. :oops:

אין אצלי את הפס המדובר בשתי המכוניות ולכן קשה לי להתייחס לנושא - אולי הבעיה הזו היא ספציפית בגולף.

פורסם

יש לי גולף דור6.

לא ברור לי על מה מדובר.

הוישר הגדול מנקה הכל כשהוא יורד.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם (נערך)
אין אצלי את הפס המדובר בשתי המכוניות ולכן קשה לי להתייחס לנושא - אולי הבעיה הזו היא ספציפית בגולף.

אצלך גם המגב השמאלי הרבה יותר ארוך מהימני?

יכול להיות שאתה לא שם לב, תסתכל כשאתה מול השמש על הקו שעליו המגב הקטן מחליף כיוון.

כול החלפת כיוון יוצרת קו מאוד דק, בערך ברוחב של להב סכין

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

אצלך גם המגב השמאלי הרבה יותר ארוך מהימני?

יכול להיות שאתה לא שם לב, תסתכל כשאתה מול השמש על הקו שעליו המגב הקטן מחליף כיוון.

יש דברים שצריך לחפש אותם. :oops:

או פשוט אצלך ברכב הניגוב האחרון לא משאיר פס באמצע אלא בתחתית השמשה.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...