Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שברולט מאליבו חדשה.


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש מלא ביקורת (חיובית ) באינטרנט .קח בחשבון שהאוטו מאוד ארוך 4.92- אולי הכי ארוך בקטגוריה . יגדיל את אפקט ההגעה אבל יגביל בחניה

עריכה אחרונה על ידי El_LOBO
פורסם

האמת,לא ידעתי שאין אפשרות לבטל את העצור וסע,זה באמת בעיה מבחינתי,מבחינת הגודל אין בעיה,יש לי מקום בחנייה.

פורסם

רכשתי רכב כזה לפני מס׳ ובשבוע הבא אני אמור לקבל אותו.לדעתי זהו רכב נחמד,ארוך ורחב אם שפע מקום לנהג ולנוסעים מאחור.מבחינת הכח הרכב מהיר ונמרץ (לא יותר מידי אם כי עדיין 1.5).

בהצלחה.

×
×
  • תוכן חדש...