Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3654 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי מישהו יכול לתת לי המלצה לפלסטלינה מהאייבי בשביל הורדת ג'נג'ים (נקודות בצבע חלודה כזה) והאם פלסטלינה תצליח להוריד נקודות כאלה?

פורסם

http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-clay/detailing-clay-bars/bilt-hamber-auto-clay-soft-200g-/prod_1162.html

אתה לא חייב דווקא להזמין מהאתר הזה אבל הפלסטלינה הזו מומלצת.

אפשר להשתמש איתה רק במים בתור סיכוך, והיא עדינה, מה שאומר שהיא תגרום נזק מינימלי בעת ביצוע העבודה.

וגם היא מגיעה ב200 גרם שזה המון.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

ArikC

הפלסטלינה הזו מספיק חזקה כדי להוריד את הנקודות האלה?

ואם אפשר גם הסבר איך להשתמש בזה אני פעם ראשונה משתמש בפלסטלינה .

עריכה אחרונה על ידי Clio 1.2
פורסם (נערך)

במקסימום תעשה מס' מעברים..

לנקות את הרכב הייטב עם סבון כלים וריכוז גבוהה או שמפו חזק כמו סיטרוס,

אחרי זה להשפריץ מים\חומר סיכוך על הפאנל שמתחילים איתו ולעשות מעברים(כמובן שלפני זה את לש את הפלסטלינה עד שתהיה רכה ומכין ממנה צורה של פיטה שתשב טוב ביד) את המעבר אתה עושה עד שאתה מקבל שטח נקי(באותו הרגע שהפלסטלינה נתקעת מעט צריך להשפריץ מים/חומר סיכוך).

מתי שאתה מסיים אתה שוטף פעם נוספת תאוטו ועושה מעבר עם IPA מדולל ושטיפה נוספת.

בגדול יש לך את כל השלבים ביתר פרות בריכוז שרשורים בדביק

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

רק אל תקנה את הסינית הכחולה מאיביי, היא קשה מאוד וכמעט ולא מסירה כלום.

עשיתי לא מזמן על רכב בן 4 והיא נשארה נקיה, הפח נשאר מחוספס.

השימוש מאוד פשוט: מעברים בקווים ישרים תוך סיכוך טוב במים או חומר סיכוך.

פורסם

^^לא יודע, עשיתי מס' רכבים עם פלסטלינה סינית, התוצאה הייתה לא רעה בכלל, נכון הרבה יותר קשה לעבודה והרבה יותר קשה ללוש אותה, אבל עם מס' מעברים היא עושה את העבודה..

פורסם

הפלסטלינה הסינית חיקוי 3m היא גסה מידי, ובכללי לא פלסטלינה טובה כ"כ.

זה שהיא מורידה מזהמים זה בסדר השאלה כמה נזק היא עושה בדרך גם עם סיכוך טוב.

לגבי המטליות, השתמשתי בכמה והן עושות את העבודה, אבל אין איתם כ"כ רגש, אתה לא יודע בדיוק מתי אין מזהמים כמו בפלסטלינה רגילה.

בנוסף הגישה למקומות צרים היא מוגבלת.

והכפפה של פרקולה לדוגמה, גם אחרי brake in על שמשות, מידי פעם משאירה מריחות.

אישית אני חזרתי לפלסטלינה רגילה.

חשוב לקחת את הפלסטלינה הכי עדינה, היא תספיק ל99 אחוז מהמזהמים שעל הצבע ותגרום נזק מינימלי ללכה.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הסינית השאירה לי הרבה סימנים מוזרים, משתמש איתה רק לג'אנטים.

אני משתמש בשל SOFT99 smooth egg שאז פתחתי עליה שרשור המלצה, היא רכה מאוד ומורידה לכלוך בצורה טובה, אפשר לעבוד איתה אפילו עם מים זורמים בלבד (למרות שאני לא ממליץ).

עשתה לי אחלה עבודה, המוכר העלה את המחיר מ 50 ל 70 ש"ח (ימח שמו) שזה החיסרון היחיד שאני רואה כרגע, ועדיין יותר זול מפלסטלינות מחברות אחרות מוכרות שעולות לפחות 100 בארץ (כימיקל גייז וכו').

את הכפפות אני פחות אוהב, לא מרגיש פידבק רציני וניקוי עמוק מהן, אבל הנוחות היא טובה יותר ואם הכפפה נפלה אפשר פשוט לשטוף אותה ולחזור לעבור איתה על הרכב - מה שעם פלסטלינה רגילה לא אפשרי (נפל = לפח)

Opel Adam S 2017

פורסם

אתם מוציאים כל כך הרבה על שמירת הרכב ובסוף הורסים עם איזה פלסטלינה סינית זולה? ואם הייתי אומר לכם לקנות קומפאונד סיני זול, הייתם קונים?

תבינו שלפסטלינה גם יש תכונה משייפת, לא צריך פלסטלינה מפוארת, אבל גם לא עלובה סינית שרק תעשה שריטות, הפער מחירים הוא לא עצום, ופלסטלינה מחזיקה המון זמן.

פורסם

אחרי המון, המון זמן שלא ביצעתי פלסטלינה לרכב, השתמשתי שוב בכפפת פלסטלינה של פרקל׳ה.

הרכב היה פשוט מטונף, אין דרך אחרת לומר זאת.

הכפפה לא אכזבה לרגע, סיפקה אחלה פידבק שבעולם (לא מובן לי למה לאחרים בעייתי מהבחינה הזו), והרגישה סופר בטוחה.

העבודה הייתה ארוכה עם משנה זהירות גבוה מהרגיל (עבודה איטית בטירוף, תנועות קטנות מאוד, סיכוך אין סופי).

0 סווירלים התווספו.

חייב להמליץ על המוצר שוב.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...