Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בספק גם אם יש מצלמה, אם היא זאת שתעשה לך משהו. ממה שזה נשמע, העבירה שלך הייתה שנכנסת לצומת לא פנוי והפרעת לתנועה. אל תדאג, לשוטרים לא אכפת מעבירות כאלו. אפשר לעשות את זה חופשי בארץ, כולל להידחף בפרעות לנתיבים ולהתעלם לחלוטין מתמרורים.

פורסם

אם יש מצלמה היא מצלמת כשעברת את 2 המקטעים שלה באדום.

לפי מה שאתה טוען התחלת לחצות את הצומת בירוק ונתקעת באמצע הצומת באדום.

קורה כל הזמן כמעט לכולם מדי יום בכל עיר בישראל (מומלץ להבא להישאר לעמוד ולא לחצות גם אם הרמזור עדיין ירוק, רק כשהצומת פנויה אז לעבור ועל הזין שלך הבנשלזונה מאחוריך שצופר כמו שרמוטה).

פורסם
חפש בגוגל רשימת מצלמות רמזור בת"א ואז תדע.

זה הדבר היחיד שמצאתי

http://www.mako.co.il/cars-cars-news/local/Article-82e96aafb2dcb31006.htm

זה לא מראה שם כלום

אבל זה מתאריך דצמבר 12

אני בספק גם אם יש מצלמה, אם היא זאת שתעשה לך משהו. ממה שזה נשמע, העבירה שלך הייתה שנכנסת לצומת לא פנוי והפרעת לתנועה. אל תדאג, לשוטרים לא אכפת מעבירות כאלו. אפשר לעשות את זה חופשי בארץ, כולל להידחף בפרעות לנתיבים ולהתעלם לחלוטין מתמרורים

אני דיי יקה על הכביש לא עושה שום דבר מהדברים האלו

אם יש מצלמה היא מצלמת כשעברת את 2 המקטעים שלה באדום.

לפי מה שאתה טוען התחלת לחצות את הצומת בירוק ונתקעת באמצע הצומת באדום.

קורה כל הזמן כמעט לכולם מדי יום בכל עיר בישראל

מה זה "כשעברת את 2 המקטעים שלה באדום"

איזה מקטעים ?

פורסם

מצלמת רמזור מצלמת כאשר נכנסים לצומת, אחרי שנדלק אור אדום, ומצלמת פעמיים, בהפרש של שניה, כדי שבתמונה השניה אפשר יהיה לראות התקדמות לתוך הצומת.

לדבריך נכנסת לצומת באור ירוק = לא יכולת להפעיל מצלמת רמזור ( גם אם היא קיימת ). אני מציע לך לצאת מהסרטים ולהירגע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עד כמה שאני יודע למצלמות רמזור יש 2 מקטעים שהיא מצלמת ורק אם בשניהם חצית אז נשלח אליך דוח.

המקטע הראשון זה הקו של הצומת\מעבר חציה והשני נמצא אחריו בערך באמצע הצומת.

את הקו הראשון חצית בירוק, נתקעת באמצע הצומת כשהרמזור כבר התחלף. לא יישלח דוח.

פורסם
מצלמת רמזור מצלמת כאשר נכנסים לצומת, אחרי שנדלק אור אדום, ומצלמת פעמיים, בהפרש של שניה, כדי שבתמונה השניה אפשר יהיה לראות התקדמות לתוך הצומת.

לדבריך נכנסת לצומת באור ירוק = לא יכולת להפעיל מצלמת רמזור ( גם אם היא קיימת )

עד כמה שאני יודע למצלמות רמזור יש 2 מקטעים שהיא מצלמת ורק אם בשניהם חצית אז נשלח אליך דוח.

המקטע הראשון זה הקו של הצומת\מעבר חציה והשני נמצא אחריו בערך באמצע הצומת.

את הקו הראשון חצית בירוק, נתקעת באמצע הצומת כשהרמזור כבר התחלף. לא יישלח דוח.

הבנתי תודה

ושאלה אחרונה (אני מקווה)

אם כן יהיה דוח

אחרי כמה זמן (ימים או שבועות) שולחים את זה

מתי אני אמור לקבל את הדוח ?

פורסם

דוח מצלמה נשלח עד 4 חודשים מיום העבירה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זאת צומת נוראית בבוקר. חצי מהזמן יש רכבים שחוסמים את הצומת הזאתי (כמו שתיארת שחסמו לך), ולצערי אף אחד מהם לא מקבל דוח. אל תדאג, יש שם בלאגן שלם בצומת כל הזמן.

וכבר יצא לי לראות אנשים שעושים בדיוק את מה שעשית.

עריכה אחרונה על ידי EyeKey
  • תוכן חדש...