Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני ידנית עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות רכב ואני עם ראש פתוח לגמרי.

דברים שהם מבחינתי חובה:

• הרכב חייב להיות ידני
  • מחיר בין 40K - 50K, לא יכול לחרוג מהגבול העליון
  • לא מיני (סופר-מיני או גדול יותר)

העדפות אישיות שלי:

• אמינות היא במקום הראשון בסדר העדיפויות שלי
  • אני מחפש רכב שיהיה יחסית מהנה לנהיגה, כלומר - עם הגה מגיב וחווית נהיגה נחמדה.. לא רכב "מרדים"

סתם בשביל שתבינו את הכיוון שלי, כרגע אני חושב על פאביה 1.4 SPORT אטמוספרית 2011 (מפחד מהTSI מטעמי אמינות לטווח ארוך).

אני מאוד סומך על הדעות שלכם - חברי הפורום, ולכן אני באמת פתוח לשמוע כל הצעה שעונה על הקריטריונים שלי.

מודה לכם מראש על העזרה :)

פורסם

תודה רבה על התגובות!

אז באמת חשבתי גם בכיוון של הפיאסטה..

האופציות שעלו לי כרגע הן:

• סקודה פאביה
  • פיאט פונטו
  • פורד פיאסטה

לפיאסטה יש מנוע 1250 עם 82 כ"ס, היא לא מרגישה חלשה?

פורסם

דווקא מכול החוות דעת של חברי הפורום כולם מציינים שהפיאסטה מרגישה עצלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא הייתי הולך על 208 ידנית- מרווחת יחסית, אמינה, מנוע/גיר טובים, חסכונית.

גם הפאביה/איביזה עם מנוע 1.4 אחלה אוטו, אבל מחירי הביטוח שלהם יקרים באופן שערורייתי.

פורסם

תיכנס לפורום המכירה - יש כאן מישהו שמוכר איביזה ידנית 2013 במצב חדש בתקציב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חפש סוזוקי סוויפט ידנית, 2012-2013. בטח לא מהנה כמו איביזה מוגדשת אבל כנראה יותר אמינה.

תא מטען פצפון צריך לוודא שזה לא בעיה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

פורסם

אמינות טובה בדגם הזה. אנשים מכלילים את כל הדגמים על סמך tsi+dsg.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בבקשה לקרוא את כל השורה.

גרסת "שפורט" תעלה את המחיר ולכן הוא יקנה שנתון יותר מוקדם, ויקבל אמינות יותר נמוכה יחסית לרכב זהה משנתון יותר מתקדם ברמת אבזור נמוכה יותר.

ואני מצטט את העדפות פות"ש:

• אמינות היא במקום הראשון בסדר העדיפויות שלי
  • אני מחפש רכב שיהיה יחסית מהנה לנהיגה, כלומר - עם הגה מגיב וחווית נהיגה נחמדה.. לא רכב "מרדים"

לא מופיע כאן אבזור.

• תוכן חדש...