Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה OPC החדשה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המתחרה הישירה שהייתה לה היתה הפיזו 208gti שעלתה בזמנו כ-170/160 אם אינני טועה. כמו כן הפיאסטה st שעלותה 170. כך שהקורסה הייתה זולה יותר. אם נלך כמה שנים אחורנית אז המתחרה הנוספת הייתה קליאו rs שעלתה 170-180? שוב, יקר יותר. מי שחושב שאיביזה קופרה או פולו gti הו מתחרות שלה, טועה. רכבים שונים למטרות שונות.

פורסם

אולי לדעתך הן לא מתחרות שלה, אבל אתה לא מהווה 100 אחוז מקהל הלקוחות.

הרוב המוחלט של הלקוחות, גם של רכבים כאלה, לא כל כך מבין מה זה דיפרנציאל ואיך הוא תורם לנהיגה. מעניין אותם מחיר, אבזור, עיצוב, וכוח (בעיקר המספר עצמו [הספק] ונתון ה0 ל100).

בגלל זה האיביזה, הפולו וכו' הם כן מתחרות שלה.

בעיקר בגלל המחיר, הקורסה לא תימכר טוב והלוואי ואני טועה. הגזימו לגמרי עם המחיר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
מי שחושב שאיביזה קופרה או פולו gti הו מתחרות שלה, טועה.

הסופר מיני של היצרנים האחרים בגרסת הביצועים, אינן המתחרות שלה?

אם כך - מי בדיוק המתחרות שלה אם לא צמד הGTI-יות והקופרה? הפיאסטה ST בלבד (שאינה משווקת באופן סדיר בארץ)?

או שאולי גם היא לא מתחרה...?

נראה לי שאתה קצת מערבב בין מתחרות (או לצורך העניין, סגמנט), ופרשנות.

הנ"ל הן המתחרות של הקורסה, ומציעות 'פרשנות' שהיא (לכאורה, לא נהגתי עליה) פחות driver-oriented.

ויעידו על כך גם מבחני הדרכים של הדגם היוצא

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הרוב המוחלט של הלקוחות, גם של רכבים כאלה, לא כל כך מבין מה זה דיפרנציאל ואיך הוא תורם לנהיגה. מעניין אותם מחיר, אבזור, עיצוב, וכוח (בעיקר המספר עצמו [הספק] ונתון ה0 ל100).

בגלל זה האיביזה, הפולו וכו' הם כן מתחרות שלה.

בעיקר בגלל המחיר, הקורסה לא תימכר טוב והלוואי ואני טועה. הגזימו לגמרי עם המחיר.

לקוחות שאין להם שמץ של מושג או עניין בנהיגה ספורטיבית ומעניין אותם רק 0 ל-100 ירתעו ממנה ולא יקנו אותה במידה והיא קשיחה כמו הדור היוצא.

זה לא רכב שאנשים יתפשרו עליו בתור רכב פוזה אם הם לא מחפשים את הפן הספורטיבי בו, בניגוד לגרסאות קצה אחרות של יצרנים אחרים.

לגבי המחיר אני מסכים איתך, גבוה מאוד ביחס למתחרות. אני מאמין שבעוד כמה חודשים כשהיבואן יתבשל קצת עם הרכבים ויתקרב להחלפת יד, הם ימכרו בהנחה משמעותית.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מהדגם היוצא נמכרו כ-45 +/- . מתוכן נשארו סביבות 33-35 על הכביש כיום.

רציני?! צבי ים בטבע שורדים באחוזים גבוהים יותר...

בקצב שהוא מדבר עליו, עוד מעט הוא כן יהיה 100% מהלקוחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
נראית כמו תחת.

מאוד עצוב לי בתור מישהו שחשב על לקנות אחת יד שניה מתישהו.

פורסם
נראית כמו תחת.

של מי? יש כאלו שמבטחות את התחת שלהן...

וללא קשר, נראית ממש לא רע - והשיפור בעיצוב הפנים, משמעותי.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
רציני?! צבי ים בטבע שורדים באחוזים גבוהים יותר...

מעניין אם זה אומר משהו על הסקיל שהרכב הזה דורש לנהיגה או פשוט סטטיסטיקה של נהגים פזיזים...

פורסם

לא טוב למחיר הביטוח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא טוב למחיר הביטוח

דווקא הביטוח שלה בכלל לא יקר.. לי זה עלה סביבות 5100 כולל חובה ומקיף (לא צעיר וללא היסטוריה)

ŠKODA Fabia Monte Carlo 1.2TSI

פורסם
מעניין אם זה אומר משהו על הסקיל שהרכב הזה דורש לנהיגה או פשוט סטטיסטיקה של נהגים פזיזים...

אולי זה גם סתם נראה מספר גבוהה יחסית, בגלל שמדובר בקצת רכבים.

למישהו יש סטטיסטיקה כזו על ואגיות נגיד? כי אני לא זוכר מתי הייתה האחרונה שעבר סופש מבלי שראיתי תמונה של איזו gti מרוסקת.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מאמין שמאפייני הניהוג של רכב כזה או אחר הם בעלי משקל רב בכמות ההתנגשויות שבעליהם מעורבים בהם.

רוב ההתנגשויות הן לא תוצאה של איזשהו תמרון נועז, אלא של הסחות דעת, אי שמירת רווח, מעברי נתיב ללא בדיקה מספקת וכך הלאה.

מה גם שכיום גם מכוניות "חמות" הן בעלות התנהגות בטוחה, וגם יש המון אחיזה ואומנת אלקטרונית בדרך לאבדן השליטה והמפגש עם הגדר...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...