Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממורל הייבריד וממגבר פיוניר מסדרת PRS.

ועוד שזה מותקן בגולף שזה אוטו אקוסטי ביותר

אפשר להגיע לתוצאות גבוהות גם ב SQ

ואני מאמין שרועי עם הגולף שניצח בSPL

ינצח גם בSQ

פורסם

ואני מאמין שרועי עם הגולף שניצח בSPL

ינצח גם בSQ

תגיד הפיצול אישיות נמשך?? לא סיכמנו כבר שאתה רועי עם הגולף? או שעכשיו שוב חזרת להיות חבר שלו?! לקחת חזק את הביטוי אם אין אני לי מי לי.

:loco:

פורסם
קודם כל בהצלחה ! דבר שני STI אם רועי גולף (אני רועי פונטו) ינצח בSQ זה יהיה פעם ראשונה שפיוניר מנצחים בתחרות SQ :D

:nono:

למה סתם לרשום משהו שלא נכון!!!

פורסם

נחכה לתחרות הבאה ואני אומר את זה מבלי להשתחצן או משהו

אבל אתם תראו שהגולף תפתיע.

ובקשר לפיצול האישיות:

גם אני וגם רועי עם הגולף נכנסים לפורום הזה תחת אוטו שם כי לשנינו יש את הסיסמה

אז פעם הוא נכנס ורושם פה הודעות

ופעם אני נכנס ורושם פה הודעות לכן זה יוצר פה בילבולים

אז אני מתהצל

הוא לא יכול להרשם לפורום הזה כי פעם הוא נרשם והאחראים העיפו אותו

כי הוא כנראה רשם שטויות

הוא בן אדם קצת דפוק

זה כנראה מעוצמת הבאס באוטו שלו כנראה נדפק לו הראש

פורסם

ל STI400 (רועי או חבר שלו) די חלאס אתם באמת קורעים אותי פה אחי דבר ראשון אתם לא יודעים מה זה SQ כי שאלתם את זה בפורום של אוטוסאונד, דבר שני עם כל הכבד שזיכתם מקום ראשון בקטרגוריה שלכם ב SPL ( לא שהיה תחלס איזה משהו ברמה גבוה בקטרגוריה שלכם) לפי מה שאני קורא בשני הפורומים אין לכם מושג כל כך במערכות שמע, כמובן שיש את הידע המינימלי אבל מעבר לזה הוא פשוט לא קיים. אני ממש לא חושב שהגולף עם הציוד הנוככי יכולה בכלל להתחרות בתחרות SQ אבל זאתי דעתי האישית. אני חושב שהגיע הזמן להפסיק לטחון את הנושא ובמיוחד את הת'רד הזה. עד לתחרות הבאה יש לכם מספיק זמן לשבת ולילמוד מה זה SQ ומהיא תחרות SQ ואז תוכלו לשבת ולתכנן מערכת שיכולה לתת FIGHT טוב ב SQ ( כמובן שהרבה כסף יהיה כרוך בזה :D:D )

קיצר אני אמרתי את שלי.

רועי

Do you wana hear it or Ya wana pump it

• תוכן חדש...