Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

ברשותי מאזדה 3 1.6, הרכב מאז ומתמיד היה צורך בסביבות 1 ל10 /11 בממוצע. בזמן האחרון הרכב התחיל לבלוע בכמויות של 1/7 - 1/6 . (לרוב בנסיעה עירונית) יש לציין שהרכב עבר טיפול ממש לאחרונה (1000 ק"מ) וכל החלפים היו מקוריים. כמו כן החודש החלפתי 4 צמיגים חדשים שבפנצרייה הבחור אמר שהם יהיו יותר חסכונים (ברום בריליאנטס 2). כמו כן אין שום תקלת מחשב (חיישן חמצן וכד')

דבר מוזר שכן שמתי לב אליו, בהנעה במנוע קר (בוקר) נפלט מהאגזוז סירחון של דלק עד שאני מכניס הילוך.

מישהו יודע מה יכול לגרום לתופעה? תודה לעוזרים!

• ספונסר פורום
פורסם

הוחלף אי פעם ברכב מסנן דלק?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הוחלף אי פעם ברכב מסנן דלק?

לא החלפתי מאז שקניתי אותו, יש מצב שזו הבעיה? אגב, סביב איזה מחיר עלות ההחלפה ומה התדירות?

פורסם

אתה מוזמן לראות פה את תדירות ההחלפה,

http://www.delekmotors-info.co.il/Upload/490_367%20-%20BK.pdf

אם אינני טועה, מחיר של פילטר דלק מקורי 200-250 ש"ח.

אם הפילטר חיצוני, ההחלפה היא פשוטה מאוד.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

השבוע אני יחליף ואעדכן אם הבעיה נפתרה. תודה רבה הטופס ששלחת שימושי מאוד! דרך אגב באיזה תוסף מומלץ להשתמש? גולדלייבל של liquimoly או K44?

פורסם

אם בתקופה האחרונה עמדת הרבה בפקקים עם מזגן עובד אז צריכה היא בסך הכל סבירה...

אני לא פעם ולא פעמיים התפלאתי איך מפקק בעליה(5-10ק"מש) של רבע שעה היו יורדים לי 2 קוים...

והרכב אצלי מטופל טיפ טופ(ממוצע משולב בין 11-14 ק"מ לליטר, תלוי אם היה יותר נסיעות בין עירוניות או עירוניות)

פורסם
אם בתקופה האחרונה עמדת הרבה בפקקים עם מזגן עובד אז צריכה היא בסך הכל סבירה...

לא יצא לי לעמוד בפקקים יותר מבדרך כלל, בכל אופן הצריכה כולה השתנתה ולא ספציפית לכמה נסיעות מסוימות. אני עוקב אחרי הצריכה הזאת כבר למעלה מ1500 ק"מ.

אני לא חושב ש1/6 זה צריכה סבירה, גם בפקקים.

פורסם

הצריכה השתנתה ב2000 ק"מ האחרונים?

אני יוצא מנקודת הנחה של הרכב שלי שהוא מאזדה 3 שנתון 10 גם מנוע 1.6 מטופל בחלפים מקוריים, תחלופיים איכותיים ושמנים איכותיים. והמעקב אצלי כבר גובל באזור ה20K, וזה מה שנוכחתי לגלות.

כמו כן במהלך ה20 אלף האלה ניסיתי תוספות דלק ותדלוק ב98 ואפילו החלפה של פלאגים לאירידיום(ניסוי, לא בגלל תקלה או משו) וחזרה לפלאג רגיל.

הרכב פשוט טוחן דלק, ובימים חמים עם מזגן זה מורגש יותר, כמובן 1/6 זה לא נורמלי, כלומר לא נתפס למנוע 1.6 תקין במצבים שיגרתיים, יש איזה התבטאות מכאנית? שמת לב למשהו חריג חוץ מהצריכה המוגברת? נעשה טיפול לרכב/תיקון בתקופה הזאת?

פורסם

הרכב טופל לפני 2100 ק"מ שבו החלפתי גם פלאגים. חוץ ממה שרשמתי למעלה(ריח דלק חריף מהאגזוז בהנעת בוקר) הרכב תקין לחלוטין. כמו כן כל החלפים שאני מחליף בטיפולים (פלאגים אירדיום של מאזדה, פ. אויר , פ. שמן ושמן 5w30 חצי סינט. של מוטורקראפט) מקוריים.

כנראה שזה בל זאת הפילטר דלק... מוזר שזה משפיע על הצריכה בצורה דרסטית, מקווה שזה באמת יפתור את הבעיה.

• תוכן חדש...