Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי רכב יונדאי I30 2011 ויש עליו סימני לשלשת ציפורים (או דובים ופילים לפי הגודל לא יודע)

בכל מקרה, הבנתי שכנראה רק פוליש ווקס יצליח לסדר הכי טוב את הנושא הזה (פרט לצבע חדש)

יש מקום מומלץ במחיר טוב באזור אשדוד חולון בת ים ראשון לציון שעושה פוליש ווקס איכותי ?

פורסם

פוליש ווקס לא יעלים לך את הסימנים של הלשלשת(לכה שנאכלה)

זה יכול לטשטש בצורה טובה, גם תלוי עד כמה גדול הנזק,תצרף תמונות אם אפשר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הנה התמונות, איזה כתמים, כואב הלב, פוליש לא יוריד את זה נכון ? חייב לצבוע את הרכב ? (זה אחרי איזה 10 שטיפות ידניות טובות)

IMG-20160619-WA0004.jpg

IMG-20160619-WA0002.jpg

פורסם

שלחתי לו הודעה נראה מה יגיד

אגב בתמונות זה עוד נראה יחסית בסדר, במציאות זה גרוע הרבה הרבה יותר, הרכב הזה אחרי שטיפות נראה כמו הרכב הקודם שלי במצב קטסטרופה שאמרתי חייב עכשיו שטיפה

צביעה זה כ4000 שקלים על כל הרכב, השאלה האם יש חומרים כימיים שיודעים להסיר את זה ובעזרת פוליש ווקס לכסות לפחות כ90 אחוז כזה, שיראה נורמלי לפחות

פורסם

בגדול יש לך את ריסטרוFX שנמצאים במרכז שמשחזרים לכה ומצבים הרבה יותר גרועים, השאלה אם יש לך בערך את ה1000-2000 שקל לשים להם על התיקון ושיחזור הזה(אגב הם טוענים שיש תוספת עובי ללכה ועמידות של כמה שנים) יש שירשור שלהם באחד העמודים. תעשה חיפוש ותמצא

מקווה בשבילך שתהיה תשובה חיובית במחיר טוב:)

פורסם

לשלשת (או שלשלת...) ציפורים היא אחד הדברים המזיקים ביותר לצבע ולא תמיד ניתן לתקן את הנזק שהיא גורמת, ידעתי בעבר דיי הרבה הצלחות בהתמודדות עם הבעיה וגם היו מקרים שלא הייתה הצלחה משביעת רצון אז פשוט צריך לנסות ולראות, יכול להיות שפוליש טוב /שלייף סבון יתנו מענה. יש לזכור בכל שה i30 היא בעלת לכה דקיקה ויש לעבוד במשנה זהירות.

Sent from my E5823 using Tapatalk

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

שלשלת ציפורים זה כן מכה קשה , יש לי חומר מיוחד שאבא שלי הביא לי שמצליח להסיר את זה מקווה שגם אצלך זה יעבוד , חבר לעבודה של אבא שלי היה משתמש בחומר הזה שאני אפילו לא יודע ממה זה מורכב ולמה נועד אבל זה עבד לו יפה ושום נזק לא ניגרם לרכב , כלל ניסוי שנעשה על הרכב הקודם שלי סיוויק 08 ועוד רכב של שכן עם רכב שחור .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אין לי מוסג אבל באמת שאין לי ,

לפעמים אני מפחד להשתמש איתו אבל וואלה זה עובד לי .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

אם אלו כתמים מהעבר שום דבר לא יוריד לך את הכתמים האלה , לי בוולוו היו כתמים כאלה , הייתי מוכן להשקיע הרבה כסף לטשטש להוריד אותם , בסוף לאחר המון פוליש ווקס פלסטלינה , וקוסמות עם תכשירים מח"ול לא הצלחתי לשפר / להעלים את נזק הציפורים שעבר זמן.

רק קח בחשבון שלדעתי עדיף לך להשאיר ככה , כי אם תצבע , שתרצה למכור יתחילו השאלות ....

בהצלחה

• תוכן חדש...