Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קפסולות לאווצה - A MODO MIO


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה מתחרקש עלי :lol:

ניר, הכל עניין של הגדרת תקציב וכמה אתה מוכן להתעסק עם המכונה בשביל לשתות קפה .

אגב במשרד אין מכונה?

123.jpg1234.jpg12345.jpg

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הזמנו, כי הבנו שזה דומה.

העובד שלי היה באזור והביא לנו. ניסינו.

הקפה סביר, אך לא דומה כלל לטעם של לאווצה.

 

תודה, חסכת לי הזמנה.

 

בינתיים ביילו הוד"ש גם כן נגמר המלאי. ממליץ לך לנסות את האדום הכהה ה"רגיל"(Intenso נדמה לי?), הוא הכי דומה לTierra ואלו גם היו הקפסולות האהובות עלינו עד שיצא הTierra (יצא לפני +- שנה וחצי).

 

מאוד מוזר שדווקא מהקפסולות האלה אזל המלאי, ממה שאני רואה ומבין גם מאנשים אחרים הן הפייבוריט של כולם. אולי הם לא עומדים בקצב הייצור.

פורסם
^

אכן פארטי פופר, בייחוד לאור העובדה שזה באמצע ההקצפה ולא בסופה- שים לב לתוצאה הסופית בכוסות. :wink:

 

ניר, יש בעיית תמחור כי (שוב) כמו שאיל כותב, יש הבדלים בין המוצרים- גם במכונות וגם בקפה עצמו.

 

המכונה הידנית שאתה רואה כאן נמצאת אצלי כבר מעל שש שנים, ועובדת כמו גדולה (פעם אחת לקחתי אותה ליבואן לשיפוץ קל שכלל בעיקר ניקוי אבנית פנימי "קשוח", יותר ממה שאתה אמור לבצע בבית). זו המכונה:

 

בפעם האחרונה שראיתי, היא עלתה כמעט 2000 ש"ח, אם כי אנחנו חולקים שרשור עם בחור שמרוקן ארנקים של חברי פורום על קניות באינטרנט... ואני משער שיש היום מכונות מצויינות לא-פחות מצרנים אחרים.

 

לגבי הקפה- נושא כאוב. אלא אם אתה קונה בתפזורת בשוק\חנויות קפה, כל מה שארוז מיצרנים כמו לוואצה או אחרים, יקר (קילו בסביבות 150 ש"ח). אני "מייבא" את הקפה שלי כשאני נוסע לבקר את אחי שחי באוסטריה, וקונה אותו בכל סופר מצוי- עולה בערך 12 יורו לקילו. כמובן שהכי חשוב זה הטעם. יש אנשים שלא יאהבו את היוליוס הזה, אני חולה עליו (לפולים בתפזורות שניסיתי לא התחברתי אף פעם).

תודה רבה.

 

אתה מתחרקש עלי :lol:

ניר, הכל עיינן של הגדרת תקציב וכמה אתה מוכן להתעסק עם המכונה בשביל לשתות קפה .

אגב במשרד אין מכונה?

יש במשרד מכונה של נספרסו. ניסיתי את כל הטעמים של נספרסו, כולל התחליפים למינהם.

לא מתקרב ללוואצה.

 

 

תודה, חסכת לי הזמנה.

 

בינתיים ביילו הוד"ש גם כן נגמר המלאי. ממליץ לך לנסות את האדום הכהה ה"רגיל"(Intenso נדמה לי?), הוא הכי דומה לTierra ואלו גם היו הקפסולות האהובות עלינו עד שיצא הTierra (יצא לפני +- שנה וחצי).

 

מאוד מוזר שדווקא מהקפסולות האלה אזל המלאי, ממה שאני רואה ומבין גם מאנשים אחרים הן הפייבוריט של כולם. אולי הם לא עומדים בקצב הייצור.

אנסה. תודה.

עכשיו חזרו אלי שוב מהנהלת ילו - נגמר המלאי בארץ של הקפסולות האלו.

פורסם (נערך)
ניר מצאתי את הכלה Rocket Cellini E61 רוקט פוקט (כמו השם ) מחיר קצת כואב בכיס.

אה וצריך גם מטחנת קפה....

 

אתה שורף ארנקים וכיסים :-)

 

על כמה כסף מדובר והאם יש לינק לחבר'ה?

עריכה אחרונה על ידי NirLevi
פורסם
כמובן שיש אחפש לך כמה דגמים.

תודה!

 

ניר אם אין לך בעיה להמתין עד סוף אוגוסט אני יכול להביא אתי משוויץ, 16 קפסולות 8.9 פרנק (תכפיל ב4)

 

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

אם לא יחזור המלאי, אשמח מאוד.

תודה רבה!

פורסם
הם קוראים לאחד הסוגים שלהם "אינטנסו" (בדומה ל-Tierra Intenso המדובר של לוואצה) - השאלה אם זה באמת "חיקוי" של הטעם או סתם שם למטרות שיווק?

איני מכיר את של לוואצה, אך בקפסולות של אספרסו מור אני משתמש ב- alto האדום. הטעם שלו לדעתי הכי טעים, גם מבחינת החוזק שלו.


×
×
  • תוכן חדש...