Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פורד קוגה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שהוא משווק פה מספר שנים ומתחרה באחת הקבוצות הצומחות במהירות, פורד קוגה לא ממש הצליח להטביע חותם בשוק הישראלי. לאחרונה הוא קיבל מנוע, תיבת הילוכים ומחיר חדש שבעזרתם הוא מנסה לחזור לסיבוב שני בזירה.

שלחנו את ישה, המבוגר "האחראי" של הפורום לנהוג, לבלום, לפנות ולמשמש פלסטיקה. הוא חזר עם תובנות על עמישראל לא פחות מאשר על הקוגה.

הכתבה המלאה כאן

1.jpg2.jpg5.jpg6.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב מעניין, לטעמי גם נראה מעולה.

מבחן מהנה לקריאה, תודה רבה ישה.

ההבדל בהספקים בין הקוגה לפוקוס נובע משינוי בתוכנת ניהול המנוע בלבד?

(נרשם שמדובר באותו מנוע, אך ההספק בקוגה גדול ב-32 כ"ס)

פורסם

נהנה עם הקוגה כבר יותר משלושה חודשים. לדעתי אין סיבה אמיתית לטיטניום והדגם הבסיסי מספק בהחלט. אכזבה קטנה מצריכת הדלק שבמשולב נעה בסביבות 1:10 עם נהיגה רגילה (לשם השואה בנהיגה שלי 1:13 עם TSI+DSG) מלבד זאת מרוצה מאוד ונהנה פה ושם מהסוסים.

• אחראי פורום
פורסם

כמה עולה הדגם הבסיסי?

בעולם (טוב, בישראל) של שקל לפח, יתרונות הקוגה מתמסמסים.

נהנתי לקרוא, ישה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש כבר מתיחת פנים

השאלה מתי תגיע ארצה, וכנראה שלא בזמן הקרוב

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם

מאכזבה התאוצה למאה , בכל מקרה רכב מאוד נאה.

דרך אגב שאלה תאורטית , במידה ואין בפורד כרגע ימי מכירות וארצה לרכוש את הקוגה 2X4 האם תוצע לי הנחה בלי שום קשר?

פורסם

היה חבר לא מזמן והדגם הבסיסי הוצע בסביבות 149. אני לא השוויתי מול ספורטאז כי רציתי משהו קצת שונה ועם מספיק סוסים ועד עכשיו מרוצה מאוד מהבחירה שלי.

פורסם

נהגתי בדגם הקודם, לא ממש הבנתי את הרכב הזה.

הוא לא היה זול מספיק כדי להתחרות במלכי הקטגוריה, הוא לא טוב מספיק כדי להוות שדרוג עם ערך מוסף מעל הספורטאז', אז מה הפונקציה שלו בעצם? איפה הוא מתברג?

עושה רושם שגם עם מתיחת הפנים הנוכחית פורד טרם הצליחו למצוא לזה תשובה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מבדיל בין דגמי הטורבו לדגמים הרגילים. מצטער אבל אחרי שהיית שם קשה לחזור. לעלות עם CX5 או ספורטאז עלייה ולשמוע רעשים שלא שמעתי שנים - לא תודה.

פורסם

רכב מהמם. יהיה מאוד נחמד (וממש ממש מוזר, על גבול ההזיה) לנהוג על כזה, מאחר והוא די 1 ל 1 לפנים של הפוקוס שלי, אבל גבוה.

פורסם

הוא לא היה זול מספיק כדי להתחרות במלכי הקטגוריה, הוא לא טוב מספיק כדי להוות שדרוג עם ערך מוסף מעל הספורטאז', אז מה הפונקציה שלו בעצם? איפה הוא מתברג?

עושה רושם שגם עם מתיחת הפנים הנוכחית פורד טרם הצליחו למצוא לזה תשובה.

תודה על השיתוף, נהנתי לקרוא !

שני הפרמטרים העיקריים להצלחתו של קרוס אובר בארץ הם בראש וראשונה מראה "ג'יפי" מאיים ככל האפשר ואחריו תג מחיר נוח.

ולקוגה אין לא את זה ולא את זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...