Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ArikC

הכתמים האלה לא תוצאה של צואת ציפורים, אלה כתמים של לכלוך שנפל מעץ.

חרא של ציפורים משמעותית יותר "חזקה", עם הזמן יכול לאכול כל צבע אם לא להוריד את זה בזמן.

MZM

תקרא שוב את ההודעה שלי, בדיוק מה שאמרתי, שאני מסתכל על פינות\קצוות של החלקי פח ושריטות עמוקות כדי להבין את עובי הצבע.

בפרוש רואים בכתם, שזה משהו שגדל על העץ, נפל על הרכב והתפוצץ בזמן הפגיע, השאיר סימן.

צואה של ציפור, נשארת ככתם עם קצוות מעוגלים ומשמעותית גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש חלק אחד שנראה כמו חרא של ציפורים.

גם הפירות האלו עושים נזק,זה גם חומצי.

כך או כך אלו דברים שלא ניתן לטפל בהם ואם היה אוטם על הרכב זה היה יכול להמנע.

בשורה התחתונה אין שום פגם ברכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תוך כדי הדיון, במקום לתת איבחון מקצועי, היו פה הרבה תשובות שהטענה בהם היתה שאנשים "מדמיינים" או שזה "אקראי".

פותח השרשור נתן פה מספיק פרטים מדוייקים ותמונות ואפשר לעשות איבחון מדוייק של מצב הצבע.

בלי התשובות פה, פותח השרשור כבר הסיק מסכנה נכונה, שהצבע של הרכב שלו רגיש יחסית לצבע של רכב אחר בחניה.

האם קיבלת רכב עם צבע פגום, סביר להניח שלא, אך רק בעל איביזה אחרת עם עץ דומה יכול לתת לך תשובה לזה.

איך לפתור את הבעיה.

1. כן כדאי לנסות לממש את האחריות. אם רכב שחור ליד לא "נדבק" בכתמים האלה, למה הרכב שלך "נדבק"? עם השאלה הזאת לבוא לחברה ולהתלונן.

2. פוליש\ואקס\פלסטלינה לא ימנעו ולא יורידו את הכתמים, כי הצבע נאכל ואין מה לעשות אחרי זה. הפוליש יכול לטשטש טיפה את כתם, אבל בזה זה נגמר.

3. הדבר היחיד שאפשר לנסות זה הציפוי קראמי או לא לחנות תחת עצים מהסוג הזה.

הסיבה העיקרית לכתמים האלה היא עץ הספציפי הזה. העץ מייצר חומר שצבע הרכב שלך רגיש עליו. כמו שתיארת, אפילו "עלה עם מים" השאיר סימן כמו של צואת ציפורים. ז"א, כל דבר שנופל מהעץ יכול לגרום נזק.

כדאי מאוד לשתוף את הרכב בתדירות גבוהה יותר, לחומצה הזאת שהעץ מייצר לוקח כמה ימים לעשות כתם, אם לשתוף את זה בזמן - לא ישאר סימן.

פורסם

אוקיי תודה רבה על התשובה המפורטת.

אשמח לעוד חוות דעת..

ואשמח גם כאלה שיש להם את אותו הרכב כמו שלי

למי שלא שם לב כל הפרטים כולל תמונות של הבעיה נמצאות בעמוד 2..

פורסם

יש לי לאון שחורה , אני מניח שהצבע דיי דומה בתכונות שלו .

גם אצלי, אם נופלת צואה של ציפורים על הרכב ולא מנקים בזמן ( תוך שעות בודדות) נוצר כתם .

פוליש ידני קל אמור לפתור את הבעיה .

גם יתושים שנמעכים על מכסה המנוע ולא מנקים בזמן יוצרים כתם , שוב פוליש עדין קל , לפעמים אחרי הפוליש אני מורח גם BlackLight , לברק גבוה .

פורסם

עדכון:

הייתי היום אצל צמפיון איפה שקניתי את הרכב יש שם גם מוסך מורשה שלהם, הם טוענים שלרכב אין פגם בצבע או בלכה וזה על סמך חוות דעתו של הפחח שלהם שרק הסתכל על הרכב בלי בדיקה עם מכשור מיוחד. הם אומרים שזה לגיטימי שיש נזקים חיצוניים במיוחד שהרכב בצבע שחור ורואים כל דבר ושאי אפשר לממש אחריות מנזק חיצוני אלא רק עם פגם בצבע נגיד כמו חלודה.

עדיין נראה לי מוזר כל העניין הזה..

איך אני מתקדם מכאן?

פורסם

הייתי מנסה לסגור פיצוי בדמות טיפול הבא חינם או משהו כזה, ולוקח את הרכב לדייטילר מקצועי...

תחשוב שהם יציעו לך טיפול של פוליש אצל דייטיילר שלהם, היית סומך עליו? שלא יגמור לך את הלכה כדי להעלים את השריטה?

לא רואה שום סיכוי שהם ישלמו לך את הטיפול אצל דייטיילר לבחירתך, לא נשמע הגיוני.

פורסם

כמו שכבר ניסיתי להסביר, קרוב לוודאי שאין שום פגם בצבע, והם צודקים.

אני כבר המלצתי ואמרתי, אתה צריך דיטיילר מקצועי שיבחן יטפל ויסביר המשך טיפול.

פורסם

אוקיי אני מהצפון.. תוכלו להמליץ לי על מישהו באיזור עפולה, חיפה?

או שזה רק במרכז . תל אביב וכו?

• תוכן חדש...