Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתכלס אמור להספיק רק תדאג שהספק הזה יזין גם את המפצל וגם את האוטיגי שמתחבר ישירות לטאבלט.

בפועל, הספק היחיד שמטעין לי את הטאבלט זה המיניבוקס אבל אני חושב שאני בעיקר זה שחיווט לא נכון.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא כל כך הבנתי למה התכוונת. ומה לגבי השאלה על שילוב טאבלט ויחידת ראש ששאלתי למעלה?

פורסם

זה הדגם של הספק של מיני בוקס

Usb-dcdc-200

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה בנוגע לשאלה ששאלתי :

מעוניין שהטאבלט יעבוד במקביל עם יחידת ראש של פיוניר . למצב שהטאבלט לא ברכב ולכל מצב אחר שיהיה גם יחידה של פיוניר שמחכה כבר להתקנה. לדוגמא הפיוניר מנגן מוזיקה והטאבלט משדר וויז. (כמובן לא קבוע. הטאבלט הולך להיות יחידת הראש הקבועה) אפשרי ?בעייתי ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חיברתי את הטאבלט ליחידת ראש ( דרך dac ) דרך חיבור pl (הלחמתי מהיציאה הקדמית בפיוניר כבל והעברתי אחורה) אבל ממש לא מרוצה. יש לי בdac יציאה קואקסלית. איך מתבצעת צורת החיבור למגבר דרך היציאה הזאת ?

פורסם

בשביל לחבר את הטבלט למגבר אתה צריך פרוססור בדרך.

היום הפיוניר משמש בשבילך כפרוססור - הוא מקבל את כל טווח התדרים מהטבלט ומבצע חיתוכים לרמקולים.

חיבור דרך PL לא מומלץ בעליל, הוא רגיש מאוד וסוחף אחריו המון רעשים שקשה להיפטר מהם.

יש כאן לא מעט פרויקטים שנעשו עם טבלט, ממליץ לבצע חיפוש ולחקור קצת על הנושא.

• תוכן חדש...