Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אנט של.... לא 27'... לא 30'..... לא 35'... 40'!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה תיהיה התמונה הבאה שתפרסם , משהו בסגנון , לא 20 אינץ' לא 30 אינץ' לא 40אינץ' 78 אינץ' !!!!!

בכל אופן נראה מפחיד למדיי.

ים long time no

פורסם
נראה כמו פוטושופ. :?

ידעתי שמישהו יגיד את זה ולצערי אני לא יכול להוכיח שזה לא.... בטח לא אני עשיתי... מצד שני אם מסתכלים על זה טוב זה לא נראה הגיוני כי האור נופל באופן מושלם על הגלגלים וגם אם מסתכלים דרך הג'אנט אפשר לראות את הצד השני שזה די קשה לעשות שיראה כל כך טוב.... אבל אני לא יכול להוכיח שלא... בכל מקרה זה מאוד מאוד מפחיד..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם
נראה כמו פוטושופ. :?
שום פוטושופ

זו פשוט הגזמה אמריקאית....הם מגזימים בהכל...וישרים כמו פסי רכבת

איש אחד אמר:"יום יבוא, בוא הפאנקיסטים יגורו עם המטאליסטים.....אחחח הגאוניות

פורסם

זה נראה כמו גלגל של אופנים

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
ידעתי שמישהו יגיד את זה ולצערי אני לא יכול להוכיח שזה לא.... בטח לא אני עשיתי... מצד שני אם מסתכלים על זה טוב זה לא נראה הגיוני כי האור נופל באופן מושלם על הגלגלים וגם אם מסתכלים דרך הג'אנט אפשר לראות את הצד השני שזה די קשה לעשות שיראה כל כך טוב.... אבל אני לא יכול להוכיח שלא... בכל מקרה זה מאוד מאוד מפחיד..

:? ...Not only that it is photoshop, it's not even that well done

פורסם

זאת עריכה.

אפשר לשים לאופן הימני הקדמי שנראה צמוק בצורה חשודה ביחס לחישוק בכזה גודל...

אה,וגם ראיתי את התמונה המקורית פעם ושם התפלצת הזאת לבשה "בלינג-בלינג" בקוטר 27'.

עריכה:השיגו אותי :\

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אני היחיד שרואה שהגלגלים נוגעים לכל אורכם בכנפי הרכב?

נו טוב.

גם אני מצטרף.

פוטושופ.

-ארז-

נ.ב.

הוכחה מוחצת תמצאו בתוך הגלגל האחורי. קווי המתאר של החניה לא תואמים לאלו שמחוץ לתחום הרכב, פלוס זה שחסרה סיומת הגלגל האחורי הפנימי- בתוך הג'אנט האחורי הקרוב לתמונה.

פורסם

בטח שזה פוטושופ, תסתכלו לתוך הג'אנט בין החריצים רואים את הצד השני וזה לא יכול להיות כי אמור להיות שם חלק מהרכב, בגאנט הקידמי וגם האחורי, ועוד דבר, אי אפשר לסובב את ההגה בכלל, ואחרון חביב שימו נא לב לעובי הגלגל הקידמי.. נראה כמו גלגל של אופנוע :?

זה למשל 27 אינץ'

341134_3_full.jpg

פורסם
זה נראה כמו גלגל של אופנים
גלגל אופניים הוא 26" או 29" באופני כביש... כאן מדובר על 40"...

לדעתי התמונה לא ערוכה במחשב. הגלגל דק כדי לאפשר סיבוב ההגה...

dirty old man

need love too

פורסם
גלגל אופניים הוא 26" או 29" באופני כביש... כאן מדובר על 40"...

לדעתי התמונה לא ערוכה במחשב. הגלגל דק כדי לאפשר סיבוב ההגה...

לפי מה שרואים מבעד לג'אנט הקידמי לרכב אין מנוע!!!:shock: זה הגיוני לך?
  • תוכן חדש...