Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VOLVO S40 2011 - לאישה מבוגרת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* למי שאין כוח לקרוא הכל - 3 שורות אחרונות מסכמות את מהות הפוסט *

שלום לכולם,

אני מחפש לאמא שלי רכב, ומה שהכי מצא חן בעיניה זה הדגם הנ"ל.

בסה"כ נראה שהרכב נותן תמורה גבוהה יחסית למחיר שלו, וניתן למצוא אחד שמור עם ק"מ נמוך מאנשים מבוגרים שלא התפרעו איתו בכלל. בשנתון של 2011 ניתן למצוא S40 עם ק"מ של עד 15K לשנה במצב טוב במחיר של עד 70K.

נשמע על פניו אופציה טובה לעומת מאזדה 3 עם נתונים דומים.

חשוב לה מאוד הבטיחות, והיא אוהבת את התחושה שהרכב מרגיש "כבד".

הוולוו עונה על הדרישות האלה.

היום הלכנו לראות רכב כזה, ואני נהגתי עליו.

זה היה הדגם עם המנוע החלש יותר בחבורה. 2ליטר עם 145 כ"ס. לא מדהים אבל בשבילה זה די והותר.

עניין צריכת הדלק לא משמעותי (נסועה של כ10K בשנה), וגם עניין הסחירות לא קריטי כיוון שהרכב מיועד להשאר אצלה באיזור ה5 שנים, כך שגם אם יימכר ב20K בסוף התקופה זו ירידת ערך שאפשר לספוג.

בסה"כ עונה על כל הדרישות.

הבנתי שהתיבת הילוכים היא רובוטית - אותה אחת שבפורד מונדאו. והאמת שהיא עשתה עבודה לא רעה בנסיעה שעשיתי.

אגב, עלויות טיפולים (במוסך וולוו\הונדה) לפי חשבוניות שראיתי, לא גבוהות מהמחירים של הטיפולים של האיביזה שהייתה לי (אפילו זולות יותר). אגרת רישוי באיזור 1900 (לא נורא), וביטוחים גם כן לא גבוהים.

רק רציתי לדעת אם יש משהו שצריך להזהר מפניו עם הדגם הזה, מחלות ידועות, דגמים מומלצים\מומלצים פחות?

לא מצאתי פשוט ממש מידע על שימוש "יומיומי" חוץ ממבחני רכב.

תמיד אני שומע "להתרחק מוולוו" ולכל אחד יש איזה "חבר שקנה וולוו ומאז הוא שילם עליה בתיקונים פי 3 מכמה שהיא עלתה לו" - אגב לי אין חבר כזה.

חוץ מירידת ערך מטורפת, שכנראה כבר עברה את השיא שלה (100K ב4 וחצי שנים) יש סיבה לא לקנות את הרכב הנ"ל לאישה מבוגרת שנוסעת לאט ואהבה את הרכב? יש אופציות עדיפות?

תודה רבה לעונים :-D

פורסם

המנוע בוולוו הזאת הוא מנוע של מאזדה/פורד ותיבת ההילוכים היא פאואר שיפט כמו במונדיאו וב-SMAX.

מדובר על מכללים אמינים ללא בעיות מיוחדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקי מעולה.

זה מה שקיוויתי לשמוע, שהרכב אמין.

אשמח לקבל עוד דעות מאנשים, לקבל תמונה יותר מלאה.

פורסם

היא מחפשת נוחיות בטיחות וסולידיות - היא לא תקבל את אותו דבר במאזדה 3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

משום מה הפנים של הרכב נראה ממש מיושן... לא מבין מה וולו חשבו לעצמם שיצרו רכב יחסית חדש עם קונסולייה סטייל 2002.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
עדיף על מאזדה 3 ללא ספק. אתה קונה מיד 2?

כן, יש אופציה אחרת?

משום מה הפנים של הרכב נראה ממש מיושן... לא מבין מה וולו חשבו לעצמם שיצרו רכב יחסית חדש עם קונסולייה סטייל 2002.

ראית אותה במציאות? כי אני גם חשבתי כמוך לפי תמונות באינטרנט, והאמת שבמציאות זה נראה לא כזה נורא. זה לא מדהים אבל נראה בסדר גמור.

• תוכן חדש...