Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחשפה פיז׳ו 3008 החדשה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר מציצמום אישונים, צריך ליכסון עיניים לכיוון דרום מזרח אסיה. האוטו הזה גם צרפתי וגם פז'ו, מכשלה לא קטנה כידוע.

אל תשכח שלפני כ 10 שנים פחדו להתקרב ליונדאי וקיה "כי זה קוראיני ולא יפני",אז כנראה אפשר לשנות משהו אצל צרכן הישראלי עם כל הדעות הקדומות.

העיצוב של 3008 מיוחד וגם סביבת הנהג ניראת שונה, ואם התמחור שלו יהיה באזור של ספורטאג' יש כאן פוטנציאל ללהיט מכירות.

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה אותם מכלולים של הדגם היוצא?

אחי קנה את ה-5008 (בת 3) מאחד הדילרים המכובדים ואוכל ממנה מרורים קשים ברמה כזו שהוא חושש לצאת עם הרכב מחוץ לעיר.

פורסם

ה 3008 נמכרת ב 132 ועדיין לא הפכה ללהיט. לא בטוח שלציבור בארץ אכפת ממערכות הבטיחות, עובדה שהטוסון נמכר השנה יותר מהספורטג'. מסכים שעם מנוע 1.2 ליטר מחיר תחרותי וציוד בטיחות הוא יהיה אופציה עדיפה לקניה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
זה אותם מכלולים של הדגם היוצא?

אחי קנה את ה-5008 (בת 3) מאחד הדילרים המכובדים ואוכל ממנה מרורים קשים ברמה כזו שהוא חושש לצאת עם הרכב מחוץ לעיר.

המכלולים דומים אך משנת 2014 החליפו גרסה במנוע וגם חלקים שהיו שם "חלשים" . מוקדם לקבוע אם זה שיפר משהו באמינות המנוע אבל אם יתנו 5 שנות אחריות מלאה אז זו תעודת בטחון עצמי.

פורסם
אל תשכח שלפני כ 10 שנים פחדו להתקרב ליונדאי וקיה "כי זה קוראיני ולא יפני",אז כנראה אפשר לשנות משהו אצל צרכן הישראלי עם כל הדעות הקדומות.

העיצוב של 3008 מיוחד וגם סביבת הנהג ניראת שונה, ואם התמחור שלו יהיה באזור של ספורטאג' יש כאן פוטנציאל ללהיט מכירות.

הכל נכון ועדיין יש גם היום כזכור 3008, כזו שלמעט איבזור הבטיחות המרשים של הספורטאז' טובה ממנה כמעט בכל פרמטר אחר, ונדמה לי שאפשר גם להשיג אותה בפחות כסף מהקוריאנית ובכל זאת אין דמיון בין נתוני המכירות שלה לאלו של הספורטאז', לא באותה ליגה, אפילו לא אותו משחק, אז היא מיושנת יחסית, נכון וגם היתה לה הסטוריה מכנית קצת בעיתית, שלהבנתי תוקנה, גם נכון, אבל גם הספורטאז' הקודמת נמכרה הרבה יותר טוב ממנה, וגם היא היתה מיושנת וללא איבזור הבטיחות של החדשה. כדאי גם לזכור שלפז'ו ולסיטרואן יש היום יופי של מוצרים, עם יופי של מחירים, בנוסף הם מצויים בתזזית שיווקית מאוד מרשימה ושוב, לא שלא מוכרים כלום, מוכרים, אבל הרבה, הרבה, הרבה פחות מלהיטי המזרח. אז פחות טוב ? לא, יותר יקר ? גם לא, אז מה נשאר ?
פורסם

מפחדים מהאמינות. בחברה שחבר טוב שלי עובד קצין הרכב לא מוכן שהעובדים יקחו רכב צרפתי בגלל שהוא לא רוצה להתעסק עם התיקונים שלהם.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

לא, כי פוקוס :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
רק לי נדמה שפיז'ו ישראל שינו את האתר בשבוע האחרון ונעלמו כמה דגמים ??

אני גם שמתי לב:) משהו חיובי עובר עליהם שם בלובינסקי, מקווה שימשיכו במגמה החיובית הזאת בכל התחומים.

פורסם
רק לי נדמה שפיז'ו ישראל שינו את האתר בשבוע האחרון ונעלמו כמה דגמים ??

כרגע לא משווקים את הפרטנר ואת ה-5008.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...