Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה בארץ ניתן לקנות קונקטור כזה ? ( במוסך החברה העמידו לי את האוטו כי אין להם)

amitperil
שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קונקטור של ג'יפ דוושת גז.

דחוף עזרה בבקשה , אני גר בחדרה , האוטו במוסך של ג'יפ סוזוקי בנתניה.

http://www.ebay.com/itm/Connector-Accelerator-Throttle-pedal-position-sensor-for-jeep-dodge-chrysler-/262375339585?hash=item3d16c9f641:g:f-gAAOSwAvJXBwtv&vxp=mtr

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבעיה ללכת לפירוק להביא כזה..

לעשות הלחמה מקצועית ולחבר קוננקטור חדש?

אני לא מצליח להבין איך נהרס קוננקטור כזה.?

המוסך שבר?

תמיד במקרה הגרוע אפשר להזמין עם שילוח מהיר..

בכל אופן צריך מכשיר לחיצה מיוחד..

סגירה עם פלייר לא בהכרח תהיהת טובה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה חברה , הבעייה שזה קונקטור שנכנס פנימה אל תוך דוושת הגז. ומשם אין אפשרות. ביקשתי מהמוסך לנסות לשקם , מקווה שיצליחו. בניתניים מחפש כזה. מישהו יודע איפה יש פירוק מכוניות שיש סיכוי שיהיה שם ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי דניאל , באמת בסוף עשו תיקון והלחימו את כל החוטים מחדש לאותו קונקטור. הבעייה שהייתה קבוע הפכה לרנדומלית בנסיעת במבחן , כלומר תיקון הקונקטור הצליח אבל נפילות מתח בקו של דוושת הגז הופיוע - והם ממליצים להעביר חוטים חדשים עצמאיים מדוושת הגז אל המחשב שנמצא בקדמת הרכב ליד הראדיאטור. הם רוצים לשלול בעיות בחוטים לאורך מסלול הצמה. לא ממש ידעתי מה לעשות אז אישרתי להם. מחר בבוקר אני מקווה שהם יסיימו. אגב איך אומרים מצת חוטים באנגלית ? המילון בגוגל לא ממש עוזר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3066 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...